Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
ja helios a ahm ma 1,3...........ach ja newem to ze kolko jak ma byt idealne folikulov mam kratky protokol takze nevem dnes je 9 den pichania ...bojim sa velmi zajtrajsej kontroly a uz namna aj dolieha celkovo starch
@minimoje neboj, lebo tym aj tak nic neovplyvnis, urcite nie k dobremu 🙂 v Heliose by mali vediet, co robia, ak nasleduju Texlove protokoly, tak si v dobrych rukach, pevne verim. 1,3 AMH mila moja, je super hifi AMH na jeden vajecnik, parada 🙂 a zatial sa dievcatam osvedcilo, ze netreba mat naplodenych desiatky vajicok, lebo to je zväcsa na ukor kvality, skor akoby sa ta sila a energia skoncentrovala do tych par..ked budes mat aj perfektne 4, tak je to uplne ze super pecka. 🙂 hlavne sa uvolni. A pekne sa vajkam prihovor, nech si rastu 🙂 lebo sak z jedneho z nich bude tvoje dietatko 🙂 ak nie aj dve :D
Ahojte, v pondelok 29.1. idem na KET, je tu niekto kto je na tom podobne? 😊 Mame 3 zmrzlanikov,tak sme sa rozhodli ze jedno este vlozime a ak by to nevyslo,tak dame pauzu aspon kym budeme mat vysledky od genetika a z reproimunologie,kam som objednana az na marec.
@dena22 ahojjjjj tak si mi dodala tolko dobrej energie ani si nevies predstavit 😍 uplna boba dobrej energie mas pravdu :D a ano je to dobre ahm nevedela som vidis potesila si ma ...bola som v piatok na kontrole jedno ma 20mm druhe 11mm a tretie 10mm tak mi dali este do pondelka 300jednotiek uvidime ze co ako ale od vcera vecera som taka niaka bolava a dnes rano som zobrala paralen .....a tak pevne verim,že uz to bude nase ❤ a podari sa to zajtra mam narodeninky tak by to bol neskorsi ale zato najkrajsi dar na svete 😍 😍 😍 ❤ ❤
Ženy existuje možnosť, že testy 14 dní po ket stále negatívne , ale môže byť žena tehotná???? Značka: topiaci sa slamky chytá
Ahojte baby ja som dnes 5 ty den po ket zajtra sa chystam urobit prvy test myslite ze je to este skoro ? mam vlozenu blastocystu
@katatko351 drzim palce..zalezi kedy sa embryjko uchytilo,skus..ale ak tam nic nebude,vobec nic to neznamenaaaa
@desza17 tak sa bojim nic mi nieje vela bab pise o boleni podbruska a ja vobec nic
@katatko351 kazda ma ine pocity,niekto vobec ziadne,a mozno su to len reakcie na progesteron,vzdy je to ine...mne pri prvom ket nebolo vobec nic, druhe ket som mala 7.dpt spinenie a treti ket dost intenzivne bolesti v podbrusku
@desza17 mna aj hned po ket zacalo prehanat tak mam aj strach ci to nemohlo vypadnut ci vytiect
@katatko351 to nemoze vypadnut,neboj sa😉.hlavne klud,nesleduj sa a vsetko dobre dopadne
@desza17 6 den po ket a test negativny ani len duch😢
@katatko351 skus o dva dni a aky test mas?dr max su super
Ide v marci niekto do druhého kola? Ak sa prvé oplodnenie nepodarilo zmenili vám injekcie a lieky na stimulku? Ak som mala krátky protokol teraz môžem mať dlhý?
@desza17 mam pepino z dm

@minimoje ano, lavy, vajecnik mam, ale vajcovod uz nie, a asi preto vobec nereagoval na stimulky..., no tak ked sa este aj sestra prizna, ze to zle kukol...panecku...a ty kam chodis, do ktoreho centra? a AMH mas kolko? lebo ako vravim, to je trulovina ze mas nizke, mozno mas na jeden vajecnik tak akurat, a preto reagujes prirychlo na stimulky..
ako to bolo u mna..lebo logicky nemozes mat predsa rovnaku hodnotu antralnych folikov, ako s dvoma funkcnymi vajecnikmi