icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

dena22
25. jan 2018

@minimoje ano, lavy, vajecnik mam, ale vajcovod uz nie, a asi preto vobec nereagoval na stimulky..., no tak ked sa este aj sestra prizna, ze to zle kukol...panecku...a ty kam chodis, do ktoreho centra? a AMH mas kolko? lebo ako vravim, to je trulovina ze mas nizke, mozno mas na jeden vajecnik tak akurat, a preto reagujes prirychlo na stimulky..
ako to bolo u mna..lebo logicky nemozes mat predsa rovnaku hodnotu antralnych folikov, ako s dvoma funkcnymi vajecnikmi

minimoje
25. jan 2018

ja helios a ahm ma 1,3...........ach ja newem to ze kolko jak ma byt idealne folikulov mam kratky protokol takze nevem dnes je 9 den pichania ...bojim sa velmi zajtrajsej kontroly a uz namna aj dolieha celkovo starch

dena22
25. jan 2018

@minimoje neboj, lebo tym aj tak nic neovplyvnis, urcite nie k dobremu 🙂 v Heliose by mali vediet, co robia, ak nasleduju Texlove protokoly, tak si v dobrych rukach, pevne verim. 1,3 AMH mila moja, je super hifi AMH na jeden vajecnik, parada 🙂 a zatial sa dievcatam osvedcilo, ze netreba mat naplodenych desiatky vajicok, lebo to je zväcsa na ukor kvality, skor akoby sa ta sila a energia skoncentrovala do tych par..ked budes mat aj perfektne 4, tak je to uplne ze super pecka. 🙂 hlavne sa uvolni. A pekne sa vajkam prihovor, nech si rastu 🙂 lebo sak z jedneho z nich bude tvoje dietatko 🙂 ak nie aj dve :D

calava
26. jan 2018

@mia91 ja už svoje telo natoľko poznám 🙂 každopádne ket bol neuspesny, plánujem ešte nejaké vyšetrenia doplniť a pôjdem na ďalší... Ty si ako dopadla, už vieš?

mia91
26. jan 2018

@calava to ma mrzí. Obávam sa že som na tom rovnako. V pondelok mám robiť testy a objednať sa na krv, ale dnes som robila a test biely ako sneh. Je to na pi*u čele s prepáčením.... Och ešte uvidím do pondelka, to by musel byť zázrak....

calava
27. jan 2018

@mia91 a koľko dňové embryo si mala? Ono je to deprimujuce keď tu tie baby píšu, že mali pozitívny test už od 6 dňa.. Rozhodujúca je krv... Ja som v kútiku duše dúfala do poslednej chvíle, kým som nevolala o výsledok

dena22
27. jan 2018

@calava ja som mala mikro ducha az na nejaky 12 DC, aj to vyzeralo, ze je to len ten kanalik. Vela bab to tak malo uz, ze to tam ledva bolo vidiet, este aj po datume MS

verododendron
27. jan 2018

Ahojte, v pondelok 29.1. idem na KET, je tu niekto kto je na tom podobne? 😊 Mame 3 zmrzlanikov,tak sme sa rozhodli ze jedno este vlozime a ak by to nevyslo,tak dame pauzu aspon kym budeme mat vysledky od genetika a z reproimunologie,kam som objednana az na marec.

minimoje
27. jan 2018

@dena22 ahojjjjj tak si mi dodala tolko dobrej energie ani si nevies predstavit 😍 uplna boba dobrej energie mas pravdu :D a ano je to dobre ahm nevedela som vidis potesila si ma ...bola som v piatok na kontrole jedno ma 20mm druhe 11mm a tretie 10mm tak mi dali este do pondelka 300jednotiek uvidime ze co ako ale od vcera vecera som taka niaka bolava a dnes rano som zobrala paralen .....a tak pevne verim,že uz to bude nase ❤ a podari sa to zajtra mam narodeninky tak by to bol neskorsi ale zato najkrajsi dar na svete 😍 😍 😍 ❤ ❤

dena22
27. jan 2018

@minimoje drzim labose 🙂

mia91
Autor odpoveď zmazal
mia91
27. jan 2018

@calava 6 dňový blastocystu či ako to nazvali. Bolo krásne zrelé už sa otváralo na prichytenie , ukážkové , aj lep sme dali a nič.....no v pondelok robím posledný test a volám do Car .

calava
28. jan 2018

@mia91 hmm my presne to iste, 6 dňová v vyhatchovana blastocysta, kvalitná... Ale bez lepu.. Niektorým dievčatám ukázal pozitívny test až v deň odberu krvi, tak stále máš nádej.. Ja už plánujem ďalší ket, ale až na máj.. Doplním hematologiu a repro-imuno..snáď to bude k niečomu..

mia91
29. jan 2018

Ženy existuje možnosť, že testy 14 dní po ket stále negatívne , ale môže byť žena tehotná???? Značka: topiaci sa slamky chytá

katatko351
29. jan 2018

Ahojte baby ja som dnes 5 ty den po ket zajtra sa chystam urobit prvy test myslite ze je to este skoro ? mam vlozenu blastocystu

desza17
29. jan 2018

@katatko351 drzim palce..zalezi kedy sa embryjko uchytilo,skus..ale ak tam nic nebude,vobec nic to neznamenaaaa

katatko351
29. jan 2018

@desza17 tak sa bojim nic mi nieje vela bab pise o boleni podbruska a ja vobec nic

desza17
29. jan 2018

@katatko351 kazda ma ine pocity,niekto vobec ziadne,a mozno su to len reakcie na progesteron,vzdy je to ine...mne pri prvom ket nebolo vobec nic, druhe ket som mala 7.dpt spinenie a treti ket dost intenzivne bolesti v podbrusku

katatko351
29. jan 2018

@desza17 mna aj hned po ket zacalo prehanat tak mam aj strach ci to nemohlo vypadnut ci vytiect

mia91
29. jan 2018

@desza17 a už nejaký ket vyšiel? Ja som po prvom neúspešnom a som na nervy ....

desza17
29. jan 2018

@mia91 vsetky sa uchytili,avsak vzdy potrat😢

desza17
29. jan 2018

@katatko351 to nemoze vypadnut,neboj sa😉.hlavne klud,nesleduj sa a vsetko dobre dopadne

mia91
29. jan 2018

@desza17 ach to ma mrzí ....

desza17
30. jan 2018

@mia91 bolo i je to tazke,ale nevzdavame sa

katatko351
30. jan 2018

@desza17 6 den po ket a test negativny ani len duch😢

desza17
30. jan 2018

@katatko351 skus o dva dni a aky test mas?dr max su super

radka159
30. jan 2018

Ide v marci niekto do druhého kola? Ak sa prvé oplodnenie nepodarilo zmenili vám injekcie a lieky na stimulku? Ak som mala krátky protokol teraz môžem mať dlhý?

katatko351
30. jan 2018

@desza17 mam pepino z dm

vrds
30. jan 2018

@radka159 ja pojdem na stimulku. ale vybrala som ine centrum. injekcie mi urcite da ine. musela som nejaky cas cakat a liecit sa dokonca. mala som otrasne vysledky krvi, pecene, aj stitnej zlazy.

adika84
30. jan 2018

@radka159 ja idem na ket. Po neúspešnom et dúfam ze tento krát to bude úspešné. Ale raz to musí vyjsť 😉