icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

janulka_1
9. okt 2018

Este jednu otazocku by som mala. Ako beriem tento krat esteimax tak mam strasne vela ovulacneho hlienu, dnes som len 6DC. Ako to je mozne?

zaneta7
9. okt 2018

@janulka_1 ja si myslím, že nie. Ja som si tak včera dala progesteron, lebo som ráno ešte nemala, tak tiež som nedodržala čas.

janulka_1
9. okt 2018

@zaneta7 dakujem. Ty si uz po vklade? Ci ta len caka?

zaneta7
9. okt 2018

@janulka_1 vklad mám v piatok. A tiež si spomínala ovulačný hlien, tiež som to tak mala 🙂

janulka_1
9. okt 2018

@zaneta7 jej tak moc drzim palce nech je to uz naposledy. Ja by som mala mat vklad az okolo 20. Ten hlien je preco? Idem na treti vklad a eate som take nemala.

zaneta7
9. okt 2018

@janulka_1 Ďakujem 😉 hádam áno, lebo medzi tým sme riešili aj reproimunológiu .... A tiež som ten hlien predtým tak nemala, ale nejako neriešim, ja som si myslela, že to mám z grepu :D ale tak asi nie :D

janulka_1
9. okt 2018

@zaneta7 ja grepy nejem 😃 tak asi nie. Aj ty nieco zistili na repro? A aj hemato mas? Ja uz ma vsetko okrem genetiky

regina24
9. okt 2018

Ahojete ja by som sa chcela spitat co znamena S-celkovy HCG 2.300iu ako to chapete jeto pozityvne ci negativny vysledok ?

zaneta7
9. okt 2018

@janulka_1 ja tiež okrem genetiky, mám špecifickú celulárnu odpoveď voči partnerovým spermiám, tak beriem medrol, inak všetko v poriadku

janulka_1
9. okt 2018

@zaneta7 mne sa niekedy az rozum zastavi co vsetko sa moze "objavit" - myslim tie dg. Ja mam endometriozu, pco, hyperhomocysteinemiu a SZ. Cize okrem estrimaxu, picham aj clexan, plus femibion kde su obsiahnute vsetky vitaminy na znizenie homocyst.

zaneta7
9. okt 2018

@janulka_1 tak hádam sa tento vklad vydarí, držím palce

janulka_1
9. okt 2018

@zaneta7 verim tomu aj ja 😊

domca002
9. okt 2018

Dievčatá dávate si niečo pred vkladom? Myslím vitamíny alebo niečo čo ste počuli že môže pomôcť aby vklad vyšiel?

regina24
13. okt 2018

@domca002 inofolic combi sa odporuca a kyselina listová.

regina24
14. okt 2018

Ahojte baby kto stimuluje tento mesias ?

adullik89
6. nov 2018

Ahojte, včera som bola na vklad. A od včera ležím, lebo mám strašný tlak v podbrušku a k tomu ešte aj vysoký tlak. No neviem co z toho bude. Mate s tým niektorá skúsenosti???

anavianavi
24. nov 2018

Ahojte dievcata, mam na posunutie uplne nove 2 balenia Gonal f 900, 1.5ml, spravne skladovane, expiracia 10/2019. V lekarni som platila 460 za jedno a predam za 250. Viem to odovzdat pred Vianocami v BA. Ja ich zatial nepotrebujem.

zoja82
25. nov 2018

Ahojte, som tu nova, chcela by som sa spytat, ze ake ste mali stimulacie a ako ste to zvladali? Chodili ste normalne do prace? Kolko vajicok ste mali?

ingelika78
25. nov 2018

@zoja82 ahoj, ja som mala kratky protokol a zvladala to myslim vyborne. To bolo vo februari toho roku, moje prve IVF ktoremi nastastie aj vyslo 🙂 A chodila som normalne do prace - 18 vajicok 🙂

babikadaska
25. nov 2018

@zoja82 pocas stimulacie som chodila normalne do prace. Cca 3 dni pred odberom.som yz vsak bola doma,dost lezala,bolo mi tazko. Vajicok 20. Po odbere aj transfere doma,dostala som hyperstimulacny syndrom,ale oplatilo sa, som v 5.mesiaci.
Veelka vecsina bab vsak zvlada chodit do prace bez problemov. Pri prvom IVF som tiez chodila,nic mi nebolo. A to som mala 23 vajicok.

zoja82
25. nov 2018

@ingelika78 @babikadaska dakujem za odpoved, lebo ja som konzultovala aj soft, ale asi teda radsej skusime uplnu stimulku, aby bolo viac vajicok. Teraz este posledne iui a pojdeme na to naplno.

babikadaska
25. nov 2018

@zoja82 my sme sli rovno na kratky protokol. O softe sme vobec neuvazovali. Neviem ani len v akych pripadoch sa pouziva

evca8285
25. nov 2018

@zoja82 ahoj ja som šla na prvé ivf a už počas stimulky som bola doma. Mám prácu kde som v kontakte s veľkým počtom ľudí a bolo to v čase kychania, kaslania, soplenia a tiež je to práca s dosť veľkým psychickým vypatim... Ja som o jedno bábo prišla v 12tt tak som nechávala nič na náhodu... Cítila som sa dobre no aj tak som sa hodila na PN a vyšlo to akurát vedľa mňa odfukuje od zajtra už 14 mesačný zbojník 😉 vajíčok som mala 10.. 8 oplodnili... Ostalo 5 a vkladali sme jedno... Máme ešte 4-och mrazacikov

zuzka213
6. dec 2018

Dievcata....kde mozem posunut or...tran? A ihly do pera?

anavianavi
7. dec 2018

Dievcata, mam na posunutie uplne nove 2 balenia Gonal f 900, 1.5ml, spravne skladovane, expiracia 10/2019, ak niekto potrebuje.

zuzka213
8. dec 2018

Mam orgalutran...posuniem

regina24
11. dec 2018

Ahojte babi kto ide na ivf januári? Ja idem už tretí pokus.

babikadaska
11. dec 2018

@regina24 uz treti ??? Viem o prvom. Ale co ten druhy ..??

regina24
11. dec 2018

@babikadaska mala som Et ale na 12den som začala krvácať tak že neúspešne

babikadaska
11. dec 2018

@regina24 aha.... a mate este zamrazene embryjka alebo idete uplne cely novy cyklus ?