Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojete ja by som sa chcela spitat co znamena S-celkovy HCG 2.300iu ako to chapete jeto pozityvne ci negativny vysledok ?
Dievčatá dávate si niečo pred vkladom? Myslím vitamíny alebo niečo čo ste počuli že môže pomôcť aby vklad vyšiel?
Ahojte baby kto stimuluje tento mesias ?
Ahojte, včera som bola na vklad. A od včera ležím, lebo mám strašný tlak v podbrušku a k tomu ešte aj vysoký tlak. No neviem co z toho bude. Mate s tým niektorá skúsenosti???
Ahojte dievcata, mam na posunutie uplne nove 2 balenia Gonal f 900, 1.5ml, spravne skladovane, expiracia 10/2019. V lekarni som platila 460 za jedno a predam za 250. Viem to odovzdat pred Vianocami v BA. Ja ich zatial nepotrebujem.
Ahojte, som tu nova, chcela by som sa spytat, ze ake ste mali stimulacie a ako ste to zvladali? Chodili ste normalne do prace? Kolko vajicok ste mali?
@zoja82 ahoj, ja som mala kratky protokol a zvladala to myslim vyborne. To bolo vo februari toho roku, moje prve IVF ktoremi nastastie aj vyslo 🙂 A chodila som normalne do prace - 18 vajicok 🙂
@zoja82 pocas stimulacie som chodila normalne do prace. Cca 3 dni pred odberom.som yz vsak bola doma,dost lezala,bolo mi tazko. Vajicok 20. Po odbere aj transfere doma,dostala som hyperstimulacny syndrom,ale oplatilo sa, som v 5.mesiaci.
Veelka vecsina bab vsak zvlada chodit do prace bez problemov. Pri prvom IVF som tiez chodila,nic mi nebolo. A to som mala 23 vajicok.
@ingelika78 @babikadaska dakujem za odpoved, lebo ja som konzultovala aj soft, ale asi teda radsej skusime uplnu stimulku, aby bolo viac vajicok. Teraz este posledne iui a pojdeme na to naplno.
@zoja82 my sme sli rovno na kratky protokol. O softe sme vobec neuvazovali. Neviem ani len v akych pripadoch sa pouziva
@zoja82 ahoj ja som šla na prvé ivf a už počas stimulky som bola doma. Mám prácu kde som v kontakte s veľkým počtom ľudí a bolo to v čase kychania, kaslania, soplenia a tiež je to práca s dosť veľkým psychickým vypatim... Ja som o jedno bábo prišla v 12tt tak som nechávala nič na náhodu... Cítila som sa dobre no aj tak som sa hodila na PN a vyšlo to akurát vedľa mňa odfukuje od zajtra už 14 mesačný zbojník 😉 vajíčok som mala 10.. 8 oplodnili... Ostalo 5 a vkladali sme jedno... Máme ešte 4-och mrazacikov
Dievcata....kde mozem posunut or...tran? A ihly do pera?
Dievcata, mam na posunutie uplne nove 2 balenia Gonal f 900, 1.5ml, spravne skladovane, expiracia 10/2019, ak niekto potrebuje.
Mam orgalutran...posuniem
Ahojte babi kto ide na ivf januári? Ja idem už tretí pokus.
@regina24 uz treti ??? Viem o prvom. Ale co ten druhy ..??
@babikadaska mala som Et ale na 12den som začala krvácať tak že neúspešne
@regina24 aha.... a mate este zamrazene embryjka alebo idete uplne cely novy cyklus ?

Este jednu otazocku by som mala. Ako beriem tento krat esteimax tak mam strasne vela ovulacneho hlienu, dnes som len 6DC. Ako to je mozne?