Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@julciatko1 @vronni .. ahojte dievcata, ako sa Vam dari ?
@hennka2 Ahoj, tak u mna nic 😞 od soboty vkuse krvacam, dnes som bola u dr. povedal, ze z toho nic nebude ked krvacam, ale pre istotu mi spravil test, vysledok budem mat zajtra...
@julciatko1 .. ja som zacala krvacat az ked som vysadila utros, dovtedy som mala aspon nadej ... to mi je luto, musime bojovat dalej, pockaj si na krvny vysledok, ten je isty ...
@dhabaida ahojky, dakujem si zlata. Ked sa smiem opytat, ako si to vsetko zvladala? Ja len neviem ci sa dat vypisat, alebo to zvladnem v pohode aj v praci, ci nic neboli a tak, ci sa netoci hlava alebo nieco podobne. Ja robim v kancli tak to by nemal byt az taky problem, len soferujem kazdy den.
@1veverica ja som dost uz pred tym chodila cez pracu na kontroly a dost mi to bolo neprijemne stale si nieco vymyslat. Odisla som z prace a momentalne som nezamestnana, tak to nemusim riesit a stresovat sa kedy mozem ist na kontrolu a co si mam zas vymysliet... zatial nerobim, iden uz treti krat na KET, tak uvidim co bude dalej....
@1veverica ahoj, chcem ťa len povzbudiť takto, som tvoja veková kategória 🙂, čo tu je už pomenej 🙂, ja sa po nevydarenej IUI pripravujem tiež na IVF teraz v januári to už nestíham, ale hádam vo februári....ty chodíš kam do centra?ja MT Iscare.
Ahojte dievcence, chcem sa spýtať, na kolky den cyklu sa robí KET?
@nony6 16-18 😊
@majka15majka ahoj... ako si na tom? ides na dasi ket?
@dhabaida ano a ako citam tak aj ty 😉
@majka15majka a kedy, uz vies? mala si uz kontrolu?
@maculicek1977 @1veverica .. dievcata, som vo vasej vekovej kategorii, nie ste same, nemame vela casu, preto treba urobit, co sa da, ci uz ist na ET, alebo KET .. ja by som chcela ist na KET vo februari ... drzim palce vsetkym nam snazilkam, nevzdavajme to !
@hennka2 ahoj Heni, som rada, že si napísala 🙂 a ty už máš nejaký termín na IVF? Vy máte aký problém okrem veku 🙂? Berieš aj niečo špeciálne? A kam do centra chodíš?
@maculicek1977 .. treba, aby sme sa povzbudili a nestracali nadej i v nasom veku, ja mam tiez uz 38 a malo casu :( ... ja som bola v decembri na mojom prvom IVF - bolo neuspesne a kedze mame zamrazene embrijka, tak by sme chceli skusit KET vo februari, ak by islo vsetko dobre .. ja mam endometriozu, neberiem nic specialne, teraz by som chcela skusit alchemilku caj a pocula som o kvapkach Gynex .. alchemilku som uz brala, ale nepomohla mi, tak mozno aspon na posilnenie maternice .. chodim do ISCARE BA .. velmi drzim palce vsetkym snazilkam, ktore silno tuzime po dietatku 🙂
@zuzicek88 my len začiname teraz 12.01.stimuláciu tak neviem čo ma čaká ideme prvý krát na IVF tak dúfam že to dobre dopadne
kto začina IVF v Reprfite v Brne
@hennka2 áno je to super,že táto stránka existuje, lebo v mojom okolí nikto takýto problém žiaľ nerieši....joj tak ty už máš za sebou 1 IVF a čo bola chyba, že sa nepodarilo nevieš? A akú si mala stimulku ako si to znášala všetko stimulku, odber vajok a koľko si mala vajok? Tak ten KET sa musí podariť o mesiac! No ja budem mať tento rok 39 v septembri, tak ma to súri ....vieš stále som si myslela, že to už na budúci mesiac príde a nič a takto sa nám to natiahlo, ešte aj preto lebo manžela pred rokom operovali na platničku... ☹, tak pri tom pol ročné zdržanie....My sme zdraví, doktorka povedala na výsledky, s úsmevom na perách, že s takýmito výsledkami sa otehotnieť dá.... 1 IUI som mala koncom októbra, nevišlo, joj a tak som dúfala, že sme v CAR posledný krát...a potom, rýchlo žiadosť na IVF a sviatky do toho tak čakám doteraz.... tak možno v utorok tam brnknem, že čo. Ja som si nasadila už všetko možné, materskú kašičku, peľ, čaj z Vitexu, kyselinu listovú atď...všetko čo som tu našla, že pomáha....Tebe za aký čas schválila žiadosť poisťovňa, potom ťa CAR kontaktoval, alebo ako to je?Tento rok nám to UŽ MUSÍ VYJSŤ , všetkým nám čo sa snažíme a musíme toto všetko absolvovať!
@maculicek1977 .. Ahoj, ano, mam prve za sebou, pricinu neuspechu nepoznam, ani doktori, tazko sa hlada chyba ... brala som Gonal F 250, stimulku aj odber som znasala celkom dobre, nemala som problemy nastastie a mala som 8 vajicok, jedno vlozili a este mam zamrazenych 5 embryjok .. ja som bola samoplatca, takze ziadnu ziadost som na poistovnu nepodavala, vsetky vydavky som si hradila sama s manzelom .. nie je to vobec sranda, lebo je to napor na telo s tymi hormonmi a psychika tam hra velku uholu, ale samozrejme, ze sa to da zvladnut .. drzim velmi palce kazdej z nas, nie je na do cakat, treba bojovat dalej, ak je este sil ! A ake vysetrenia Ti robili ?

@efkaelfka tak mne volali z centra ze mam prist na 21dc, to je potom kratky protokol? nejako tomu nerozumiem