icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

hennka2
11. jan 2016

@1veverica .. ano, ano, vek nepusti :( .. kedy zacinas stimulku ? ja som fajn, pockam teraz na kramy a uvidime dalej ...

hennka2
11. jan 2016

@farebnymotylik .. tak drzim palce pri prvom pokuse, ja som nepracovala, neviem, ako ostatne dievcata ... podla mna je najdolezitejsi ten vklad, ale niektore si beru dovolenku, ci PN aj pocas stimulky ... je to dost individualne, ako to kazda z nas preziva a moze si v praci dovolit ...

farebnymotylik
11. jan 2016

@hennka2 ... dakujem velmi pekne... trosku sa bojim, ale zaroven sa aj velmi tesim 🙂 rok sme sa pokusali o babatko a nedarilo sa... niekde vo vnutri som citila, ze nieco nie je v poriadku... tento tyzden idem k lekarovi... podla coho sa urcuje, ci sa ide na dlhy, alebo kretky cyklus? Robia sa nejake vysetrenia?

zuzicek88
autor
11. jan 2016

@kubulka280 neboj sa,urcite to dobre dopadne

maculicek1977
11. jan 2016

@janulka232 JÓOÓJ, NIE!!!!Nebolo v ňom vajíčko ☹, a čo povedali oni nato? Z čoho to môže byť, dajú ti inú stimulku nabudúce, nebavili ste sa?Joj strašne súcitím s tvojím sklamaním.....mne keď len IUI nevyšlo bola som strašne sklamaná..... NEBOJKAJ musíš ešte raz vyskúšať, nabudúce už musí VYJSŤ!!!!!! Budeš mamina, oplač to teraz a rýchlo na ďalšie, nič iné nám nezostáva hlavu hore ja som na tom rovnako....

1veverica
12. jan 2016

@janulka232 moja nezaufaj, drzim velmi palce

1veverica
12. jan 2016

@hennka2 no akurat dnes vecer si mam prvy krat pichat, tak som zvedava

1veverica
12. jan 2016

@lenus7 ano, aj ty?

1veverica
12. jan 2016

@dhabaida ano mysliet pozitivne je to co potrebujeme vsetky, no to ale fakt strane, kolke z nas maju problem, vobec nechapem cim to bude, v minulosti nase mami, stare mami, nemavali taketo problemi ☹(

1veverica
12. jan 2016

Ahojte baby,
chcela by som sa vas opytat, ktora ste mali dlhy protokol, akymi injekciami ste zacali? bolo ich viac alebo iba jeden druh? Dakujem

lenus7
12. jan 2016

@1veverica áno aj ja teraz čakám na kramy a pôjdem prvý krát na stimulaciu..možno sa tam aj stretneme 😉

1veverica
12. jan 2016

@lenus7 no mozno hej, ja som tam bola vcera, uz mi predpisala lieky, a dnes zacinam stimulku

dhabaida
12. jan 2016

@1veverica presne tato otazka trapi aj mna, ale zober si to tak... ono vtedy neboli lekari co by ti povedali ze mas upchaty vajcovod, pcos, problem so sliznicou..... proste boli neplodny a tym to haslo. Treba mysliet na to, ze v dnesnej dobe sa to riesi a hladaju moznosti ako otehotniet. Ale tiez si myslim, ze to bude nasou dobou a sposobom zivota. Stale vyprazene, muka, malo zeleniny, cipsy, cigarety... stres... a dr ti povie, ze to mate geneticke... 🙂 lebo nevie ani sam co ti ma na to povedat....

dhabaida
12. jan 2016

@1veverica zacinala som dipherelinom injekciami, potom neskor gonal, to bolo take pero a ako posledne sa k tomu pridal luveris, tiez klasicke ihly.

1veverica
12. jan 2016

@dhabaida geneticke? no ti poviem, ze neverim, mam styroch dalsich surodencov, a vsetci maju zhodne po 2deti, a ja nic, no tak povedz? moze to byt genetika? co nie som ich, ci ako?🙂 No ja zacinam uplne inym liekom, to asi aj od ludi ide, ci? Nejako som sa nepytala, aj tak tomu nejako nerozumiem, predpisala mi injekcie na 28dni, a na kontrolu mam ist po 18tich, a ze odber priblizne prvy alebo druhy februarovy tyzden, ci to mi potom este nejake ine injekcie predpise? Tebe tie injedcie naraz predpisali? Mala som sa asi viac pytat.

1veverica
12. jan 2016

@farebnymotylik ahojky, ja som sa pytala sestricky v centre ci ist na PN, ona mi len povedala ze to zalezi na praci. Ked mas velmi narocnu a stresujucu tak mozes ist, ale vraj vsetky tie injekcie sa zvladaju dobre. Tiez tento mesiac zacinam prvy krat, ja nie som na PN, ani sa zatial nechystam, nemam narocnu pracu.

farebnymotylik
12. jan 2016

@1veverica ja idem zajtra k lekarovi 🙂 tak som zvedava, ci sa dame na dlhy, alebo kratky protokol... a ci sa do toho pustime este tento mesiac...

dhabaida
12. jan 2016

@1veverica ja som dostala cca 7 receptov a hned som to vybrala vsetko naraz... bolo toho za dve tasky... az mi zle z toho prislo....

hennka2
12. jan 2016

@farebnymotylik .. kratky, alebo dlhy protokol Ti urci doktor, neviem presne podla coho, ci podla toho, ci mate dajaky zdravotny problem, alebo ak dajaky, tak na zaklade problemu, toto neviem presne, no vacsinou doktori davaju kratky protokol .. doktor na prvej konzultacii Ti vsetko vysvetli, aj ked, je dobre si pozistovat informacie, to urcite, aby si vedela, do coho ides a co Ta caka ...
.. neviem Ti presne povedat, ako robia vysetrenia .. ja som najprv chodila na kliniku na monitoring, medzi tym mi robili rozne vysetrenia cez krv a mnoho dalsich, potom sme skusili IUI a IVF bola az posledna moznost ... ale myslim, ze Vam urcite bude chviet robit vysetrenia, potom sa moze ist dalej ... mate dajaky zdravotny problem ? chodila si k svoju gynekologovi ? kto Ta odporucil na kliniku ?

hennka2
12. jan 2016

@dhabaida ... uff, toto je dlhy protokol ?

dhabaida
12. jan 2016

@hennka2 to bol dlhy, ale dost liekov mi aj zostalo...

1veverica
12. jan 2016

@dhabaida panecky, no az sa mi zatocila hlava ked som zbadala tu fotku, tak mne zatial dala iba jedny injekcie, ja by som najradsej ostala pri tomto pocte🙂

1veverica
12. jan 2016

@farebnymotylik to urci lekar, aky protokol, drzim prsty, aby vsetko prebehlo hladko

lenus7
12. jan 2016

@1veverica a čo ti vlastne včera robila?

dhabaida
12. jan 2016

@majka15majka ahoj, no co? bola si dnes na kontrole? ci ides zajta?

1veverica
13. jan 2016

@lenus7 Ahoj, no uz nic, len ultrazvuk, a predpisala mi uz lieky na stimulku

kaciatko1104
13. jan 2016

@zuzicek88 ahoj ja teraz V piatok mám OPU

kaciatko1104
13. jan 2016

Ahojte ja mám dnes poslednú injekciu začala som si pichať minulý pondelok a dnes posledná a v piatok OPU.. Ale mám len dve vajíčka tak dr odporučila ISCI A PK.. Bojím sa aby to vyšlo keď mám tak málo vajíčok 😔

janulka232
13. jan 2016

@maculicek1977 no bude to asi tym,že už mam viac rokov.Teraz mi dali ine lieky na tri mesiace,tak uvidime či to zaberie.Strašne som bola z toho neuspechu sklamana,ale ideme dalej

janulka232
13. jan 2016

@1veverica dakujem velmi pekne.Asi skoro všetky čo sme tu vieme ako sa každa jedna citi,ked velmi tužime po babätku a nejde to.