Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janulka232 .. presne, ja po 1 1/2 v CARe samy negativ, teraz prve IVF opat negativ, treba bojovat dalej, ak je este sil ... mas uplnu pravdu, kazda jedna z nas sa citi rovnako po negative ...
@maculicek1977 ano tie lieky budem brat až tri mesiace.Volaju sa norethisteron a posledny mesiac budem brat clostibegyt.Predtym som brala iba clostibebyt.Budem tie lieky brat od piateho dna menštruacie až 25dni.Takže ešte zatial ich nejem.A ty čo uživaš?Lebo poväčšinou ženy si pichaju injekcie a ja nie.Iba som si pichla pregnyl 36hodin pred zakrokom
@hennka2 je to dost na psychiku.Ja som mala iba prvy neuspech,ale bola som velmi neštastna ked som prišla domov musela som sa vyplakat.Ale idem dalej do toho aspon ešte raz
@kaciatko1104 neboj, bude to dobre uvidis🙂
Baby nebolela vas hlava z tych injekcii? Mna vcera priserne, je to medzi neziaducimi ucinkami, neviem ci volat doktorke, ci to nechat tak☹
@janulka232 .. urcite, na psychiku to je, kazde jedno sklamanie, ked ocakavas dobry vysledok ... treba ist dalej, ak sa da, su moznosti a sila ... drzim vsetkym nam palce 🙂
@1veverica určite volaj od toho tam sú
@kaciatko1104 ale vobec sa neboj,to nevadi,ze mas len dve,vela bab ma vela,ale nie su kvalitne,niekedy je viacej kvalita,ako kvantitaurcite sa to podari,len musis byt v klude a po vklade vela oddychuj a pocuvaj hudbu ktora ta bavy a relaxuj
@janulka232 ahoj Janulík, ja ešte neberiem nič, stále čakám, dnes som brnkla do Caru, že čo je s tou mojou žiadosťou, ale sestrička povedala, mám čakať boli sviatky, akonáhle príde bude ma koordinátorka kontaktovať....., len už sa vidím, že na rad prídem možno až marec apríl, a v septembri mám 39, keď sa to takto naťahuje, január už nestíham, február keď si to v robote v januári nezariadim tak nebude nič, tak pripadá mi už len marec a tam je zasa Veľká noc....☹ , no čo k tomu dodať ......hádam sa dočkáme......držím nám tiež všetkým palčeky.....
@maculicek1977 ja som si dávala žiadosť V novembri V decembri ju dr poslala a o dva týždne som volala do poisťovne a tam mi povedali že je to už schválene.. Následne mi volali Z caru o tri dni a 2.1. Som si dávala prvú injekciu 😊
@janulka232 aj ja mám len jeden ja idem zajtra na odber 🙂
@kaciatko1104 Kačiatko ty už dúfam, pekne oddychuješ pred zajtrajškom, odpíš mi až zajtra keď sa ti bude chcieť , chcem sa opýtať keď to u teba tak rýchlo šlo akú máš poisťovňu ja mám všeobecnú...a stimulku si dobre znášala, ako si pichala injekcie dalo sa to? ďakujem, zajtra šťastný dník!!!!
@kaciatko1104 volala som, no ziadna slava, vydrzat, alebo sa bat, ci ine lieky nebudu este horsie. No ale co uz neurobime, pre nase stasticko, no nie?
@1veverica presne urobíme všetko
@maculicek1977 teraz ležím už na izbe čakám na zákrok je to celkom nuda..mám union.. Stimulku som zvládla super základ je veľa veľa piť. Ja som vypila aj 4-5 litrov denne.. Injekcie mi pichal priateľ ja by som odpadla hneď pri otvorení 😊 ale mala som aj slabšie dávky tým že mám len 22 rokov
@kaciatko1104 velmi drzim prsteky, cize ty si isla dnes na odber? napis potom ako to vsetko dopadlo, ja by som mala ist koncom mesiaca na kontrolu a az potom na odber a vklad, ake lieky si mala?
@1veverica hej teraz čakám na odber ☺ brala som gonal otralutran či ako sa to vola a na koniec ovitrell
@kaciatko1104 a musela si si robit aj predoperacne?
Áno musela ale ja som bola V novembri na hysteroskopii tak mám ešte odtiaľ predoperacne
@1veverica som ťa neoznacila V tej odpovedí takže áno
@kaciatko1104 no tak to ma vobec netesi, som bola tiez minuly rok na laparke, zas behat hore dole, joj, no ako uz mas po?
@1veverica hej teraz čakám na embryologa zatiaľ sa cítim celkom fajn trošku to boli ale dá sa.. No poviem ti vybaviť predoperacne je nič na behanie V porovnaní s tým koľko som sem musela chodiť pri konci stimulky.. Ale stojí to za to neboj..
@kaciatko1104 joj ani ma nestras, to potom sa castejsie chodi? to som ani nevedela, som zvedava co v praci poviem
@1veverica .. neboj, bude dobre, treba to zvladnut .. tie injekcie su oproti inym zakrokom, ktore musime absolvovat nic .. tu stimulku musime kazda zvladnut, nic ine nam neostava ... inak, mozno budeme mat vklad v podobnych datumoch, aj ked, treba pockat a dockat sa kazdeho potrebneho kroku pre ukoncenie IVF ..
@kaciatko1104 .. drzim palce dnes, verim, ze odber dopadol dobre .. v ktorom si centre ? znie to uplne presne, ako v tom mojom ...
@hennka2 iscare
@1veverica ja som chodila každý druhý deň... Od začiatku stimulku

@janulka232 joj ja ti verím to sklamanie, to je STRAŠNÉ! A tie tabletky až na 3 mesiace....? dosť dlho a už ich aj máš a ješ a čo sú zač? To znamená, že ďalšia stimulka až o 3 mesiace? No musíme len veriť, že pomôžu a zaberú, neboj tento rok sa nám to musí PODARIŤ!!!!!!!!