icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

kvitku
18. jan 2016

@1veverica dakujem velmi pekne ... partner v uplnom.poriadku len.moje vajcovody neprechodne preto musime IVF resp pravy by aj bol ale.uz nechcem riskovat dalsie MT ... aj.ked aj tam su.nejake percenta ze sa.to.moze stat ale verim ze to vyjde ine si.ani.nepripustam ;) napodiv pri mojej povahe som max.v klude a v pohode

janulka232
18. jan 2016

@kaciatko1104 .Ja ked čitam modry konik čim dalej tym viac mam obavy,že či mi to vyjde.Mne doktor ešte navrhol darovanie vajičok,ale že to stoji až 37000eur.Ale to by som nechcela aj neviem s kadial by som si nahrabala tolko penazi.A nevieš kolko maš AMH?To je zasoba vajičok.Ja mam ich už strašne malo iba 0,13

kaciatko1104
18. jan 2016

@janulka232 neviem vôbec ja už čítam pomaly o adopcii veď kde by som nabrala toľko peňazí? Na darované vajíčko jednoducho nemám.. A stále by nebolo isté či to vyjde.. Je to zlé moc zlé že sa toto deje 😔

1veverica
18. jan 2016

@kvitku no u nas je to presne tak isto ako si napisala, tiez polovicka v poriadku, a moje vajcovody nic moc, tiez sa snazim byt v pohode, tak uvidim, ako to dopadne

1veverica
18. jan 2016

@kaciatko1104 nepripustaj si to az tak, ja verim ze sa nieco udeje, a budes maminkou, mozno druhy cyklus bude lepsi

janulka232
18. jan 2016

@kaciatko1104 no ved to z kadial mame vyhrabat tolko penazi,ked je to všetko take drahe.Je to smutne,ked chceme babätko a nedari sa.A snažime sa urobit preto všetko aby sa podarilo.A ani umele nam niekedy nepomože.Mne teraz predpisal lieky na tri mesiace a take,že by mi nemalo vylučovat vajička aby sa mi nahromadili,ale ktovie či to zaberie

kaciatko1104
18. jan 2016

Ale musíš veriť nič iné ti nezostáva.. Ja uvidím čo povie vo štvrtok a skusim teda ešte raz o tri mesiace a potom sa na to vykašlem

1veverica
18. jan 2016

@kaciatko1104 a ked sa smiem spytat, kolko ta to cca vyslo?

kaciatko1104
18. jan 2016

@1veverica 460 eur injekcie a keďže k oplodneniu neprišlo tak to je všetko

1veverica
18. jan 2016

@kaciatko1104 ze vsetko, to ako milo si napisala, no myslim ze je to az az, kedze k nicomu dalsiemu nedoslo, joj tak mi je ta luto, hadam sa nabuduce podari

slavomira6
18. jan 2016

Ahojte no my sme uz v poslednej faze. Vo stvrtok operacia vyber folikulov. ..

kvitku
18. jan 2016

@1veverica a kedy idete a kam chodis do centra v KE?

kaciatko1104
18. jan 2016

@1veverica tak čo už no je to veľa peňazí ale vždy je to risk

maculicek1977
18. jan 2016

@kaciatko1104 Ahoj kaciatko moje, je mi ľúto, vieš ako som ti držala palčeky, že sa to musí podariť!!!! No uvidíš čo povie DR vo štvrtok...... skús sa popýtať, či to nejde úpravou stravy som tu na nete čítala, ja užívam všeličo možné čo som sa tu podozvedala, sama som zvedavá čo z toho bude....jedla som materskú kašičku 2% od včelára 4 tá dávka teraz mám pauzu, myo-inozitol zuzka56 odporučila, 3 omega kyseliny, kyselinu listovú, kokosový olej, jesť maslo a 1 ks mrkva za deň, čaj z vitexu - odporučila sanny. Držím palčeky, hlavu hore POĎ EŠTE BOJOVAŤ S NAMI!

kaciatko1104
18. jan 2016

@maculicek1977 ja sa bojím toho sklamania čo som zažila dnes.. Vy ste silné bojovníčky ale ja to asi nezvládam..

maculicek1977
18. jan 2016

@kaciatko1104, ja viem čo to je za sklamanie.......popozeraj na nete čo píšu na lepšie vajíčka, folikuli, podľa mňa to nie je stratené, funkcia vaječníkov sa v tvojom veku dá obnoviť......Dnes sa vyplač a zajtra a začni zhromažďovať info ako naštartovať tvorbu vaječníkov...., alebo zmena centra čo som počula chváli Reprofit Brno.

janulka232
18. jan 2016

@kaciatko1104 tak to ja som platila 500eur aj,ked k žiadnemu oplodnenie nedošlo a ani som nemala injekcie iba lieky za 12eur.Ja tiež nie som silna bojovnička ešte raz skusim a uvidime,ale už potom to asi necham tak.Potom daj vediet ako si dopadla vo štvrtok

janulka232
18. jan 2016

@maculicek1977 Ahoj Maculicek 😉 ako a ty maš niečo nove?

isabellita
18. jan 2016

Dievčence , mala som naplánované IUI na piatok 22.1. No dnes 9DC som bola merať folikul a bol uz 18mm, tak mi dnes večer kázal doki pichnúť Pregnyl, zajtra utorok nic a že v stredu ráno ideme na IUI. Mam na pravom vaječníku ten dominantný a este jeden menší folikul na ľavom. Brala som teraz 5dni Clostyl 1xddenne od 4-8Dc . Tak uvidíme no, držte mi v stredu cca o 10:30 palce 🙂

kaciatko1104
18. jan 2016

@janulka232 bojím sa tam aj ísť zasa ma bude kŕmiť všeličím a tie peniaze čo to stojí..no ja neviem fakt čo urobím

slavomira6
18. jan 2016

@isabellita Ahoj tak teda drzim palce. Mne idu vyberat vo stvrtok. Ideme na ivf.

janulka232
18. jan 2016

@isabellita určite budeme držat palčeky a mysliet na Teba ako to dopadlo.Nech sa tu konečne dozvieme nejaku potešujucu spravu,že sa to podarilo niektorej z nas

janulka232
18. jan 2016

@kaciatko1104 to Ti verim,že maš obavy tam ist.Ja som tiež v napäti,ked ideme na to až o tri mesiace ,kedže prv musim vybrat lieky

maculicek1977
18. jan 2016

@isabellita ahoj jasné, že budeme držať palčeky, takže v stredu 🙂 a aký dlhý máš cyklus, keď ti taký veľký narástol už na 9 deň, aj si brala niečo špeciálne prezraď nám 🙂. Držím palčeky nech ti to vyjde a vleješ nám zas kus NÁDEJE!!!!!!

maculicek1977
18. jan 2016

@janulka232 ahoj Jani, ja nemám nič nové, čo sa tu tohto týka, v utorok som brnkla do centra, že čo povedela, že žiadosť IVF bola odoslaná koncom novembra, boli sviatky a mám čakať, koordinátorka ma bude kontaktovať.... takže tak.....zatiaľ sa snažím všetko dobré jesť čo som tu vyčítala 🙂 som sama zvedavá či to niečo prinesie......stále úfam, že keby sa nám to len prirodzene podarilo.....☹,ale každý mesiac len sklamanie príde.....☹. Ja by som to už tak chcela mať za sebou......a ty sa máš ako?

kvitku
18. jan 2016

@maculicek1977 este nemas schvalene? v akej si poistovni... ja všzp a ja som tam volala min.tyzden ci by mi vedeli povedat ako na tom som a mam to schvalene uz len cakaju na podpis od nejakej veducej ci co a ze taketo situacie kedze ma tlačí vek uprednostnuju a ziadost bola podavana 16.12.2015

kubulka280
18. jan 2016

@kvitku Chcem sa ta spýtať ako si dopadla v tej VZP, lebo ja som podávala 22 decembra a dnes mi prišlo že má maž potvrdené aj klinickým pracoviskom

kvitku
18. jan 2016

@kubulka280 to ozaj??? parada ja cakam na telefonat z heliosu ... zatial nic, mne povedala pani v poistovni ze uz to mam predschvalene ale ze ziadosti schvalene podpisuje nejaka veduca ci co to tam maju, tak cakam .... dufam ze tento tyzden uz mi zavolaju... kam chodis do centra.... ides prvy krat predpokladam

kubulka280
18. jan 2016

@kvitku ano ja idem prvý krát a ideme do reprofitu v Brne

kubulka280
18. jan 2016

@kubulka280 a čo ti majú dať heliousu vy idete tam, tak to ti schvalia ked na slovensku