Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@hennka2 to by aj mňa zaujímalo @slavomira6, už včera som bola nedočkavá...... Slávka nenaťahuj nás!!!!! 😉
@farebnymotylik, ahoj ja ešte nie čakám na schválenie, ALE SAMOZREJME DRŽÍM TI PALČEKY NECH TO DOBRE ZVLÁDNEŠ S POZITÍVNYM VÝSLEDKOM!!!!! A teším sa na tvoje príspevky.
@maculicek1977 ahoj ahoj tc.som.nasla na.nete.vo vszp a.potom ma.z call centra prepojili k.nejakej tetuske ale mas pravdu schvalene mozes mat ale aj tak musime cakat na CAR kedy zavolaju... dufam ze to stihnu bud.tyzden. neech od dalsej MS mozem.ist na to....
@ouroboros kratky 🙂 dneska som si bola po injekcie... myslela som, za odpadnem, ked som videla kolko mi toho davaju 🙂 ach jaaaj 🙂 mam gonul a orgalutran. A ty?
@maculicek1977 Ahoj. Hmmm co povedat. Vybrali mi 5 vajicok moja reakcia super,bola som rada. Dneska rano volala A ze len 1 oplodnili 😢 mam volat v nedelu ako. Tak som bez nalady vyrevana. ...
@slavomira6 z toho nebuď smutná,možno práve to jedno bude chlap ako hora,bojovník čo vydrží všetko. Držím ti palce,nech to dobre dopadne. Aj moja kamoška mala len jedno vajíčko a hneď na prvý šup sa podarilo
@farebnymotylik v ktorom ceste si? Ja mám toho tiež kopec,tri tašky mi v lekárni nabalili...keď to všetko do seba dám,tak mi možno aj druhá hlava narastie 😀
Centre,nie ceste
Ahojte, mozem sa pridat? 3.2 zacinam simulovat na prvu IVF. Teraz som tri mesiace mala Enantone kedze mam endometriozu... Je tu niekto, kto ma pred sebou tiez 1.IVF? Ak nie, co vas caka?
@slavomira6 nebud smutna určite to dobre dopadne a sa snaž mysliet pozitivne.Bud rada,že aspon jedno vajičko sa dalo oplodnit
@slavomira6 slavi silno na teba myslim drzim palceky a verim ze to jedno bude to spravne silne a ako napisala @ouroboros chlap ako hora ak budes mat chut daj nam vediet co povedala v nedelu dr.
@kaciatko1104 jasne,že aj ja sa riadim lekarmi,lebo im dovevujem.Ked povie,že mam brat iba lieky tak budem brat lieky.A možno mi ich predpisal aj pretože nieje su finančne naročne a vie,že ja si už všetko musim hradit sama.Kto by povedal,že dnes aj take mladučke babenky už musia riešit umele oplodnenie
@maculicek1977 Ahoj.Nech Ti už konečne schvalia žiadost,že možeš ist do toho 😉
@janulka232 presne keby som jej neverila tak k nej nechodím. Moc ti držím palce aby ti to vyšlo hádam budú stačiť lieky verím že vedia čo robia. Ja by som bola rada keby beriem len lieky. Tie injekcie nie sú až také príjemné. Ale tak treba vydržať 😊
@slavomira6 .. Slavka, jejda, to nepotesi, to verim, ale treba verit aspon v to jedno jedine, z ktoreho moze byt dietatko 🙂 .. drzim silno palce, treba verit a dufat, nic ine nam totiz vsetkym neostava, len mysliet pozitivne ...
Ahojte tiez som zavolala v piatok do poistovne a prepojili ma na tetusku a ta vyhladala moj spis a oznamila, ze schvalene to mam, len to poslu postou do centra. Viete mi povedat, od ktoreho dna sa zacina stimilovat? Zenske by som mala dostat dnes.
Ahojte, ja sa tiež chystám na moje 1. IVF. Včera bol 4. deň ako som si pichala Gonal, čo prebehlo celkom v pohode a dnes začínam s Menopurom. Máte s ním nejaké skúsenosti? Už len 5 dní a končim s inejkciami. Už nech je to celé za mnou, mám strach z tých všetkých nežiadúcich učinkov a hlavne z toho, že vajička nebudú OK. Toho sa bojím najviac, že človek do seba toho toľko napichá a potom ....dúfam, že som týmito depkami moc nenarušila fórum, ale niekde to musím dať zo seba von :(
@swarovska ale v pohode... je toho na psychiku az, az... ale neboj bude to dobreee 🙂 musime tym prejst 🙂

@1veverica ano podla poradia volaju