icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

1veverica
27. jan 2016

@kaciatko1104 je mi to velmi velmi luto, musis byt silna, bojuj, co neurobi zena pre vytuzene babatko, hlavu hore, musi byt aj lepsie 🙂

1veverica
27. jan 2016

@vierkka mna z tych injekcii strasne bolievala hlava prve dni, tak verim ze to nebude aj tvoj pripad, a vela vela pi, drzim prsty

1veverica
27. jan 2016

@kvitku no ja mam po 38r. a mam dlhy protokol

farebnymotylik
27. jan 2016

@lenus7 drzim silno palceky...

slavomira6
27. jan 2016

Ahojte. Dakujem vam ze ste ma podporovali A verili ste ...Bohuzial zaver je ze to uz zrusili. Ziadna zmena od vcera cize sa to stoplo embryo nerastlo A malo vela fragmentacii. Dakujem A odkazujem vam nezufajte ja idem dalej a druhy pokus bude v norsku. Paa

1veverica
27. jan 2016

@slavomira6 je mi to velmi velmi luto, drzim palce pri dalsom snazeni 🙂

kvitku
27. jan 2016

@vierkka
Vierka ked si.issla.do.heliosu ku koordinatorke po lieky atd. Robili ti este aj gyn.vysetrenie?

mikema
27. jan 2016

@1veverica U mna Doktor pozeral na ultrazvuku, ze ako su dostupne vajecniky a ci su tam dake zrasty cital v operacnom spise. A nemal by to byt Problem. Inak ja som Bola viac krat v obdobi ovu nahodou u doktora a vzdy som mala Pekny folik, tak v tomto smere ocividne fungujem. 😀 Myslime pozivitne, uvidis, ze to dobre vsetko dopadne.

ouroboros
27. jan 2016

@slavomira6 Budeme ti ďalej držať palce,neboj. Netreba sa vzdávať.

ouroboros
27. jan 2016

@kaciatko1104 ani nám nevyšlo prvé IVF a znášala som to hrozne ťažko. Tiež som si hovorila,že už do toho viac nejdem. Čas to ulezal,som tu znovu a prežívam to kupodivu ľahšie. Zmizol strach z neznámeho,sme už ostrieľané bojovníčky 🙂 a jediné,čo na konci toho všetkého vidím,je mimo. Hotovo,nič viac. Drz sa a nevzdávaj to.

hennka2
27. jan 2016

@ouroboros @kaciatko1104 ... tiez riesime neplodnost uz dlhsi cas, presla som si mnohymi vysetreniami a zakrokmi, je to total na psychiku, nevyslo nam prve ET, no zatial ideme dalej ... vela sil !

janulka232
27. jan 2016

@slavomira6 tak mi je to luto,že to nevyšlo,ale snad druhy pokus už vyjde.Velmi by som sa potešila,že niektorej z nas to už konečne vyšlo,lebo zatial každa jedna z nas je iba sklamana a zase musime ist do toho zase tie lieky a injekcie.Držim palce

hennka2
27. jan 2016

@slavomira6 .. drzim palce, kym mas sil, nevzdavaj to !

1veverica
27. jan 2016

@mikema ja sa tiez snazim byt pozitivna, tak v normalnom cykle som tiez zvykla mat jedno az dve vajicka, ja tiez verim ze nejake budu pouzitelne, uvidim co mi zajtra povie dr. 🙂

mikema
27. jan 2016

@1veverica Uz stimulujes? Ja zacinam presne o tyzden. Injekcie sa tu na mna uz usmievaju 😀

1veverica
27. jan 2016

@mikema ano uz skoro treti tyzden

maculicek1977
27. jan 2016

ahojte babule, tak dnes konečne volali z CAR žiadosť schválená 🙂 objednala som sa na pondelok ku koordinátorke, že mi dá recepty a urobí ešte odbery obom z krvi, len asi nato pôjdem až aprílový cyklus lebo si to potrebujem najskôr v robote zariadiť....ach jaj....

maculicek1977
27. jan 2016

@mikema a čo máš ty za injekcie? a od koľkého dňa začínaš? Hneď si ich aj dostala v lekárni bez problémov, nemusela si čakať na objednanie? A koľko si platila? Ďakujem.

maculicek1977
27. jan 2016

@slavomira6 ahoj Slavi, no zas žiadna pozitívna správa, jooojoj, čo nás to len čaká?.....a v centre si bola spokojná s prístupom a lekármi...? Už vieš ako to v Nórsku funguje, zas to tam nanovo začínať ach jaj, a zrejme si to budeš musieť všetko platiť, či nie?Tento rok je rok milosrdenstva tak musíme len dúfať.....držím palčeky. papa

maculicek1977
27. jan 2016

@kvitku to by aj mňa zaujímalo?

nastaz1
27. jan 2016

Ahojte, ja idem tento vikend zacat s gonalom kratky protokol, aj sa tesim aj bojim co to bude...🙂

vronni
27. jan 2016

@nastaz1 neboj, bude to dobre..ja som mala tiez kratky protokol, a slo to v pohode

janaplt
27. jan 2016

@maculicek1977 Dakujem, my sme si ešte len pred týždňom podávali, len neviem sa už dočkať, ale to sme isto všetky také nedočkavé 😀

mikema
27. jan 2016

@maculicek1977 Ahoj, neplatila som nic, som v Rakusku, takze som vsetko dostala v CARe. Menopur a Puregon. Od 3.2. picham a 9.2. na ultrazvuk. 11.2. druhy utrazvuk a potom sa ukaze.

@1veverica a ako sa ti dari? mas uz foliky?

maculicek1977
27. jan 2016

@mikema ahoj teraz som to nepochopila, si v rakúsku v CARE? Nemusela si si nič platiť? To naozaj?

kaciatko1104
27. jan 2016

@maculicek1977 gratulujem 😊 veľa šťastia a síl prajem

kaciatko1104
27. jan 2016

@1veverica
@ouroboros
@hennka2 presne treba veriť! Baby moc vám držím palce dúfam že vám to vyjde keď ste si už prešli tým všetkým. Ale vraj na druhý raz sa šance zvyšujú tak hádam že je to pravda 😊

lenus7
27. jan 2016

Ahojte..tak mam po výbere vajíčok..dopadlo to dobre trošku bolelo bruško ale dá sa to vydržať..takže nebojte sa 😉

kvitku
27. jan 2016

@lenus7 ahoj tak gratulujem a chcem sa ta opytat ked si isla do car si po lieky brali ti krv a robili ti este nejake gyn.vysetrenie?

zuzicka1412
27. jan 2016

@lenus7 držím palčeky,nech to vyjde...a chcem sa spýtať,či si dáš embryjká na predlženú kultiváciu..