Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lenus7 drzim silno palceky...
Ahojte. Dakujem vam ze ste ma podporovali A verili ste ...Bohuzial zaver je ze to uz zrusili. Ziadna zmena od vcera cize sa to stoplo embryo nerastlo A malo vela fragmentacii. Dakujem A odkazujem vam nezufajte ja idem dalej a druhy pokus bude v norsku. Paa
@slavomira6 je mi to velmi velmi luto, drzim palce pri dalsom snazeni 🙂
@1veverica U mna Doktor pozeral na ultrazvuku, ze ako su dostupne vajecniky a ci su tam dake zrasty cital v operacnom spise. A nemal by to byt Problem. Inak ja som Bola viac krat v obdobi ovu nahodou u doktora a vzdy som mala Pekny folik, tak v tomto smere ocividne fungujem. 😀 Myslime pozivitne, uvidis, ze to dobre vsetko dopadne.
@slavomira6 Budeme ti ďalej držať palce,neboj. Netreba sa vzdávať.
@kaciatko1104 ani nám nevyšlo prvé IVF a znášala som to hrozne ťažko. Tiež som si hovorila,že už do toho viac nejdem. Čas to ulezal,som tu znovu a prežívam to kupodivu ľahšie. Zmizol strach z neznámeho,sme už ostrieľané bojovníčky 🙂 a jediné,čo na konci toho všetkého vidím,je mimo. Hotovo,nič viac. Drz sa a nevzdávaj to.
@ouroboros @kaciatko1104 ... tiez riesime neplodnost uz dlhsi cas, presla som si mnohymi vysetreniami a zakrokmi, je to total na psychiku, nevyslo nam prve ET, no zatial ideme dalej ... vela sil !
@slavomira6 tak mi je to luto,že to nevyšlo,ale snad druhy pokus už vyjde.Velmi by som sa potešila,že niektorej z nas to už konečne vyšlo,lebo zatial každa jedna z nas je iba sklamana a zase musime ist do toho zase tie lieky a injekcie.Držim palce
@slavomira6 .. drzim palce, kym mas sil, nevzdavaj to !
ahojte babule, tak dnes konečne volali z CAR žiadosť schválená 🙂 objednala som sa na pondelok ku koordinátorke, že mi dá recepty a urobí ešte odbery obom z krvi, len asi nato pôjdem až aprílový cyklus lebo si to potrebujem najskôr v robote zariadiť....ach jaj....
@mikema a čo máš ty za injekcie? a od koľkého dňa začínaš? Hneď si ich aj dostala v lekárni bez problémov, nemusela si čakať na objednanie? A koľko si platila? Ďakujem.
@slavomira6 ahoj Slavi, no zas žiadna pozitívna správa, jooojoj, čo nás to len čaká?.....a v centre si bola spokojná s prístupom a lekármi...? Už vieš ako to v Nórsku funguje, zas to tam nanovo začínať ach jaj, a zrejme si to budeš musieť všetko platiť, či nie?Tento rok je rok milosrdenstva tak musíme len dúfať.....držím palčeky. papa
@kvitku to by aj mňa zaujímalo?
Ahojte, ja idem tento vikend zacat s gonalom kratky protokol, aj sa tesim aj bojim co to bude...🙂
@maculicek1977 Dakujem, my sme si ešte len pred týždňom podávali, len neviem sa už dočkať, ale to sme isto všetky také nedočkavé 😀
@maculicek1977 Ahoj, neplatila som nic, som v Rakusku, takze som vsetko dostala v CARe. Menopur a Puregon. Od 3.2. picham a 9.2. na ultrazvuk. 11.2. druhy utrazvuk a potom sa ukaze.
@1veverica a ako sa ti dari? mas uz foliky?
@mikema ahoj teraz som to nepochopila, si v rakúsku v CARE? Nemusela si si nič platiť? To naozaj?
@maculicek1977 gratulujem 😊 veľa šťastia a síl prajem
Ahojte..tak mam po výbere vajíčok..dopadlo to dobre trošku bolelo bruško ale dá sa to vydržať..takže nebojte sa 😉
@lenus7 držím palčeky,nech to vyjde...a chcem sa spýtať,či si dáš embryjká na predlženú kultiváciu..

@kaciatko1104 je mi to velmi velmi luto, musis byt silna, bojuj, co neurobi zena pre vytuzene babatko, hlavu hore, musi byt aj lepsie 🙂