icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

sweeti
28. feb 2015

@lina129 Ahoj ako si nato uz mas schvalenu tu ziadost a vies kedy zacnes liecbu?

zuzgas001
1. mar 2015

@mistymay33 my volame zajtra som uzz cela nesvoja stale na to myslim 🙂 🙂 🙂

sweeti
1. mar 2015

@zuzgas001 Kocky aj ste zostali doma po odbere a vklade alebo ste normalne isli do prace?

nelka79
1. mar 2015

@sweeti ja som doma a oddychujem, nic nerobim, urcite by som ti radila aspon par dni lezat po vklade. kedy budes mat odber?

maminka1986
1. mar 2015

ahojte baby ...somt u novááá
prosim daka čo ma PCO??? A IDE NA IVF???
a tiež prosim aku mate positovnu ako rýchlo schvalili? a kolko sa snažite? my tri roky.((
ste tu aj veriace? ako to berete??dakuuujem babeny

zuzgas001
1. mar 2015

@sweeti ja som ostala doma, myslim si ze je to dobre ziaden pracovny stres len oddych a aj tak ma dost boleli vajecniky takze ja odporucam zostat doma

zuzgas001
1. mar 2015

@maminka1986 ahoj co sa tyka vieri ja viem le tolko ze nie je to proti viere pokial ti vsetky embryjka vlozia myslim postupne pretoze ak znicia embryjo tak sa to povazuje uz za potrat

maminka1986
1. mar 2015

@zuzgas001 hej takže ked je aj mrazene nikolko rokov tak sa to tak nebere že?
no ...ty si veriaa?už ťa stmiluju? siinak ok? lebo ja mam PCO .(((neviem ako to dopadne ešte nemame ani žiadosť ani nič vypísane len uvažujeme o tom ak zajtra nebuem mat foliky-po clostyle-tak ideme do ivf...bojim

sweeti
1. mar 2015

@nelka79 jaaaaj este to mam daleko len vcera som mala 1 ijekciu diphereline.

sweeti
1. mar 2015

@zuzgas001 A budes doma asi aj po vklade ze....?Popripade ak tak planujes az do krvneho testu ci?A dali ste si PN a kde ste si ju dali vypisat v centre ci obvodacky?Dakujem

zuzgas001
1. mar 2015

@sweeti v centre ti ju nevyúisu ja som isla ku gynekologovi ale mozes ist aj obvodacke ja som bola pn aj pocas stimulacie pre istotu. uvidim dokedy budem podla toho ako sa budem citit ale uprednostnujem baby pred pracou

zuzgas001
1. mar 2015

@maminka1986 ano som veriaca, znama sa pytala farara a on jej povedal takto ako som pisala, aj ja som velmi dlho vahala ci ist alebo nie nakoniec som sa rozhodla ze ano teraz cakame a uvidime co nam pan Boh nadeli 🙂

zuzgas001
1. mar 2015

@maminka1986 a neboj nie je to nic hrozne ja uz mam po odbere teraz cakame ako sa embryjkam dari takze cakame 😒

maminka1986
1. mar 2015

@zuzgas001 dakujem za povzbudenie....no ved totoje to najhoršie že čo potom či to vynde a tak...jaaj
ja idem zaj na utz či mam daky folik a ak nič tak...ivf

mistymay33
2. mar 2015

@zuzgas001 ahoj. Ako postupujes? Uz si bola na vklade? Ja mam PK a vklad mi vychádza na stredu. Oplodnili sa mi len 4 vajicka tak mam velky strach ci sa dobre vyvíjajú a ci je vsetko ok. Z 9 vajicok co boli dozrete je to dost malo nie?

mistymay33
2. mar 2015

Baby este sa vas chcem opýtať. . V stredu mam ET ale od vcera som nejaká prechladnuta bolo ma hrdlo a mam trošku "sopel". Pardon za vyraz. Teplotu nemam. Moze to nejalo ovplyvnit ET. S vim sa môžem liecit s akymi liekmi aby som nieco nepokazila?

sweeti
2. mar 2015

Kocky kolko dni pred ET ste si boli robit interne predoperacne vysetrenie?Po pripade robili vam problem ked bolo uz neplatne par dni?Kedze to plati len 14 dni.Mna doktor vyplasil ze ci to vobec stihnem ale ked pozeram ako ste isli vy na ET tak sa aj bojim ci mi to vobec bude este platit.Sestricka z Antolskej bola hrozne zlata a supla ma uz na tento tyzden na zajtra.Ale ja si len od 28.02.15 picham diphereline?

nelka79
2. mar 2015

@sweeti aky mas protokol kratky ci dlhy? ked ta uz poslali na predoperacne tak urcite ti to vyjde casovo.

1pata
2. mar 2015

@sweeti mne dokonca aj chybalo dake vyšetrenie 🙂

sweeti
2. mar 2015

@nelka79 mam dlhy protokol zajtra mam ist na krv a na druhy den budu vysledky a v stredu mam ist na vysetrenie.

nelka79
2. mar 2015

@sweeti a kolko diphereline si musis pichnut? ja som len jednu mala a potom len cakala na menz. potom zas volala do car a dal dr. termin, a potom od nasledujuceho dna som zacala pichat ine injekcie.

ckatka
2. mar 2015

@sweeti @nelka79

diphereline? pocujem prvykrat ale docitala som sa ze sa nepouziva u zien,.... to co ma znamenat?

http://www.liekinfo.sk/liek-diphereline-s-r-22,...

nelka79
2. mar 2015

no neviem, ale v car kde chodim sa dava bud diphereline ale decaptyl, ja som mala 3,75 mg diph.

sono2
2. mar 2015

@sweeti načo pred et vyšetrenia? Ideš mať v narkóze? Alebo?

mistymay33
2. mar 2015

@sweeti ja som mala odbwr 27 .2. A pred operačné som mala 2.2. Nikto z toho nerobil vedu. Mne lekarka povedala zw odkedy si zacnem pichat Dipherelin mozem ist na predoperacne. A to som mala dlhy protokol.

zuzgas001
2. mar 2015

@sweeti ja som sla na interne tiez na zaciatku pichanie diphereline a vobec mi nehovorili ze je stare a bolo asi cca 3 tyzdnove

zuzgas001
2. mar 2015

@mistymay33 jaaj tesim sa my sme boli dnes na ET takze uz je moje baby vo mne 🙂 🙂 🙂 🙂 neboj sa nic mne vybrali 5 vajicok vsetky sa oplodnili a z nich mame len jedno na vklad a dve su otazne na zmarazenie zajtra mame volat ci sa daju alebo nedaju zmrazit takze hlavu hore vobec nejde o pocet ale kvalitu hlavne tomu naplno ver je to tazke viem boli sme aj my nervozni ako to cele dopadne dnes sme vobec v noci nespali rano sme volali a ze hned pridite na vklad tak drzim aj tebe palceky a myslim na teba 🙂 🙂

sweeti
2. mar 2015

@ckatka diphereline 5000 musis pozriet aj ine kocky to tu brali

sweeti
2. mar 2015

@ckatka tak sidila som ☺ som v praci ale je to diphereline
0,1mg

sweeti
2. mar 2015

@sono2 vidis pisem somariny myslela som pred odberom