Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@mistymay33 my volame zajtra som uzz cela nesvoja stale na to myslim 🙂 🙂 🙂
ahojte baby ...somt u novááá
prosim daka čo ma PCO??? A IDE NA IVF???
a tiež prosim aku mate positovnu ako rýchlo schvalili? a kolko sa snažite? my tri roky.((
ste tu aj veriace? ako to berete??dakuuujem babeny
@maminka1986 ahoj co sa tyka vieri ja viem le tolko ze nie je to proti viere pokial ti vsetky embryjka vlozia myslim postupne pretoze ak znicia embryjo tak sa to povazuje uz za potrat
@zuzgas001 hej takže ked je aj mrazene nikolko rokov tak sa to tak nebere že?
no ...ty si veriaa?už ťa stmiluju? siinak ok? lebo ja mam PCO .(((neviem ako to dopadne ešte nemame ani žiadosť ani nič vypísane len uvažujeme o tom ak zajtra nebuem mat foliky-po clostyle-tak ideme do ivf...bojim
@maminka1986 ano som veriaca, znama sa pytala farara a on jej povedal takto ako som pisala, aj ja som velmi dlho vahala ci ist alebo nie nakoniec som sa rozhodla ze ano teraz cakame a uvidime co nam pan Boh nadeli 🙂
@maminka1986 a neboj nie je to nic hrozne ja uz mam po odbere teraz cakame ako sa embryjkam dari takze cakame 😒
@zuzgas001 dakujem za povzbudenie....no ved totoje to najhoršie že čo potom či to vynde a tak...jaaj
ja idem zaj na utz či mam daky folik a ak nič tak...ivf
@zuzgas001 ahoj. Ako postupujes? Uz si bola na vklade? Ja mam PK a vklad mi vychádza na stredu. Oplodnili sa mi len 4 vajicka tak mam velky strach ci sa dobre vyvíjajú a ci je vsetko ok. Z 9 vajicok co boli dozrete je to dost malo nie?
Baby este sa vas chcem opýtať. . V stredu mam ET ale od vcera som nejaká prechladnuta bolo ma hrdlo a mam trošku "sopel". Pardon za vyraz. Teplotu nemam. Moze to nejalo ovplyvnit ET. S vim sa môžem liecit s akymi liekmi aby som nieco nepokazila?
Kocky kolko dni pred ET ste si boli robit interne predoperacne vysetrenie?Po pripade robili vam problem ked bolo uz neplatne par dni?Kedze to plati len 14 dni.Mna doktor vyplasil ze ci to vobec stihnem ale ked pozeram ako ste isli vy na ET tak sa aj bojim ci mi to vobec bude este platit.Sestricka z Antolskej bola hrozne zlata a supla ma uz na tento tyzden na zajtra.Ale ja si len od 28.02.15 picham diphereline?
diphereline? pocujem prvykrat ale docitala som sa ze sa nepouziva u zien,.... to co ma znamenat?
no neviem, ale v car kde chodim sa dava bud diphereline ale decaptyl, ja som mala 3,75 mg diph.
@sweeti ja som mala odbwr 27 .2. A pred operačné som mala 2.2. Nikto z toho nerobil vedu. Mne lekarka povedala zw odkedy si zacnem pichat Dipherelin mozem ist na predoperacne. A to som mala dlhy protokol.
@mistymay33 jaaj tesim sa my sme boli dnes na ET takze uz je moje baby vo mne 🙂 🙂 🙂 🙂 neboj sa nic mne vybrali 5 vajicok vsetky sa oplodnili a z nich mame len jedno na vklad a dve su otazne na zmarazenie zajtra mame volat ci sa daju alebo nedaju zmrazit takze hlavu hore vobec nejde o pocet ale kvalitu hlavne tomu naplno ver je to tazke viem boli sme aj my nervozni ako to cele dopadne dnes sme vobec v noci nespali rano sme volali a ze hned pridite na vklad tak drzim aj tebe palceky a myslim na teba 🙂 🙂

@lina129 Ahoj ako si nato uz mas schvalenu tu ziadost a vies kedy zacnes liecbu?