Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janka_adamka Ahoj do iscare chodis?A to je v BA?Tak to je super ked je to tam take dobre
@janka_adamka Veľa štastia...🙂))
@linda10 Áno, áno. Predtým sme skúsili v rámci Ba všetky tri najväčšie, ale ja veľa dám na psychiku a také tie pocity. Manžel vraví, že som precitlivelá (on to berie tak racionálne)🙂, ale mne vadí, keď to berú ako na bežiacom páse. Už keď som do jednej z nich volala, odbila ma nepríjemná teta. Potom zvláštna skúsenosť s dokym v Gyn Fiv...taký majster sveta. Pritom zanedbal lieky, ktoré manžel bral a to bol dlho dôvod neúspechu...stačilo skôr vysadiť. Dlho sa nám nedarilo, bola som taká precitlivelá možno🙂) Doc.Válkyho mi odporúčali kamošky a je to milý, skúsený a citlivý doktor. Nakoniec aj môj muž dal za pravdu. Teraz ešte prichádza do úvahy, že nám bude pomáhať aj lekár z Reprofitu. Nejako sa spojili, tak uvidím. Zatiaľ som z kliniky, možností a nových techník nadšená! Ďakujem, kočky. Moja malá sa denne pýta na bratčeka, tak snáď sa skoro zadarí.
@janka_adamka drzim prsteky, aby to vyslo 🙂
Čaute babule,tak ja už idem v stredu na odber,držte palce 🙂
Ahojte...ja mám dostať okolo 5 menzes a začínam si pichať 2x injekcie hormonov na pripravu vajicok a potom cca za 15 dni by mi mali vyberat vajicka a potom po oplodneni bude transfer asi po cca 5-6 dňoch. Chcem sa opýtať, ci ste užívali niake špeciálne vitamíny a tak. Keď som čítala úspešnosť pri transfere 1 vajíčka že je 19% tak som ostala prekvapená. Je to naše prvé umelé oplodnenie. Nemáme ešte deti. 2 r. sme skúšali a napokon obe mimomaternicové a ostala som bez vajcovodov. Mám 34 r. a manžel bude mať v marci 39r. Ak máte niake skúsenosti a rady, poprosila by som čo robiť, aby sme % úspešnosti zvýšili. Pekný deň...
@nellies1981 ahoj, u nas je to tiez prve IVF, ja neuzivam nic vynimocne iba kys.listovu, zelam ti vela uspechov, aby si zvladla tie injekcie
Dievčatá,dnes ráno som volala embryologičke,že ako sa majú naše krásky.Povedala,že embryá sa delia pekne,majú 8-9 buniek.Paráda,asi v stredu nám to spravia,to sa ale dozvieme až stredu ráno......teším sa veeeeeeeľmi..🙂)
Ahojte my sa chystame v apríli po prvý krát na umele

@janka_adamka držíme palce...😃