icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

maculicek1977
28. jan 2016

@mikema ahoj no máš to hradené zo zdravotného poistenia nie? Ty asi na SK nemáš zdravotné poistenie či? Ja som tiež vo Viedni 6 Bezirk, ak si poblíž môžeme dať stretko 🙂, ja tam len robím, bývam na SK. Tak ti držím palčeky od 03.02 a potom náš informuj, nech môžeme rakušákov porovnať 🙂.

mikema
28. jan 2016

@1veverica áno? Ako dopadol termín?

mikema
28. jan 2016

@maculicek1977 áno ja som poistená v rakusku. A platí to ivf-fond. Teda nie poisťovňa. Tu to poisťovňa neplatí ale ten fond a tiez len v niektorých situáciách. Napríklad pri endometrioze a tu mam ja. Áno budem informovať. 😉 prepáč prepasla / zabudla som to nejak: kedy stimulujes ty?

zuzicka1412
28. jan 2016

Ja to beriem veľmi optimisticky...ved ako sa hovori,vsetko sa zacina v hlave a to je polovica uspechu...

kvitku
28. jan 2016

@zuzicka1412 moja rec 🙂

marcimarcinka
28. jan 2016

@lenus7 takze nemusim sa objednavat k lekarke teda? No inak skoda ja viem , ze mi to poistovna schvalila od minuleho piatka. Zeby to postou este nedostali po tyzdni? A dnes som zrovna druhy den menstruacie , takze budem cakat dalsi mesiac ze no co uz .

janulka232
28. jan 2016

@kvitku Ahoj tak ja mam dve hodiny cesty do centra.Ale chvalabohu robim na tri smeny.Ale bolo by fajn,keby ultrazvuk nam mohol robit aj naš gynekolog,ale asi to nieje možne

1veverica
29. jan 2016

@mikema sliznica je v poriadku, dostala som este jedny injekcie na 10dni, ob tyzden v pondelok na kontrolu a stredu alebo stvrtok odber a oplodnenie, takze este mam tyzden a pol cas 😉

1veverica
29. jan 2016

@zuzicka1412 spravny postoj 🙂

1veverica
29. jan 2016

@leaa70 nemas zac, hlavu hore, tie injekcie su trosku neprijemne, ale zmaknes to,

mikema
29. jan 2016

@1veverica No ale sa ti to blizi 🙂 A budeme skoro narovnako, ja mam v utorok 9.2. prvy ultrazvuk a 11.2. druhy a ak bude stastie tak ten tyzden na to odber 🙂 Potom sa spolu mozeme povzbudzovat pocas cakania 😀

leaa70
29. jan 2016

@1veverica ďakujem 🙂 v injekciach ani tak problem nevidim, ale teraz mi zas predpisalai rehabilitacie laser, magnet atd. myslis, ze to mozem absolvovať počas stimulacie?

lenus7
31. jan 2016

No čo budúce tehuľky? ..vikendujeme? 😉

maminka1986
31. jan 2016

@leaa70 možeš..aj ja som chodila na masaže a magnet počas stimulky...

leaa70
31. jan 2016

@maminka1986 ano a pytala si sa nato?

farebnymotylik
31. jan 2016

@swarovska drzim palceky 🙂 potom napis ako to dopadlo 🙂

leaa70
31. jan 2016

kočky uźivali ste niekedy vitamíny DHEA na zlapsenie kvality vaječníkov a ak ano, tak zaujimalo by ma ci vam pomohol?

pinky81
31. jan 2016

Ahojte,ja som bola 29.jan.na odbere vajíčok,a v stredu idem na vklad, podľa toho, ako sa vyvíjajú naše embryjká.

farebnymotylik
31. jan 2016

@pinky81 drzim palceky 🙂 na ktory den si mala vyber?

pinky81
31. jan 2016

farebnymotylikĎakujem pekne,na 15.deň.Už sa nevieme dočkať...

janulka232
31. jan 2016

@pinky81 držim palčeky nech všetko dobre dopadne.A ty sa budeš tešit s tehulkovania 😉 😉

zuzicka1412
31. jan 2016

@pinky 81 držím palčeky...verím že všetko dobre dopadne...

pinky81
31. jan 2016

Ďakujeme pekne,je to náš prvé IVF, po 5 rokov čakania sme hovorili,že sa do toho pustíme.

lilienkalilina
31. jan 2016

@pinky81 ahoj,kam chodis do car?ja som mala tiez piatok odber a vstrdu bude vklad.chodim do iscare

pinky81
31. jan 2016

lilienkalilina My chodíme do Martina-Helios.

lilienkalilina
31. jan 2016

@pinky81 drzim palce

zuzicka1412
31. jan 2016

@pinky 81 aj my čakáme kedy začne mrcha aby sme mohli stimulovať,tiež budeme mať prvé ivf a neviem sa dočkať...verím,že koniec bude len pozitívny 😃

maminka1986
31. jan 2016

@leaa70 hej pýtala

pinky81
31. jan 2016

Treba veľká dávka pozitívneho myslenia a všetko bude dobre.Musíme sa však pripraviť,aj na to najhoršieho...ale na to nemyslím. Zvládla som aj tie injekcie, tu som....Teraz len to čakanie do zajtra,keď si zavoláme, ako sú na tom embryjká.Ale veľmi sa tešíme.

janka_adamka
31. jan 2016

Čaute budúce maminky! Aj ja sa pridám do diskusie. Mám už jednu princeznú doma a manžel zatúžil po synovi, tak ideme na to znova🙂 Uf! Mám už jednu skúsenosť s Icare, nesklamali, takže pokračujeme. Chystáme sa už od minulého roka. V januári som bola na odbere vajíčok už v nových priestoroch v Apolle v Ba. Bola som milo prekvapená! Vrelo odporúčam. Koncom roka sa nám nezadarilo a už vtedy bolo cítiť, že profesionalita vzrástla. Takže to nie je len o tom, že krásne ambulancie. Keď sa nezadarilo, neskončilo to len na tom, že "nevyšlo to dovidenia" (aj to som zažila, keď som chcela mať prvé dieťa)...naopak lakárka nám dala hneď v telefóne možnosti, čo sa dá ešte robiť. Teraz sa chystám na vklad, takže verím, že sa všetko podarí. Manželovi dokonca uroboli zadarmo spermiogram, takže vieme, aká je aktuálna situácia. V nových priestoroch je trošku väčšia anonymita. Nikto si vás nevšíma. Je to už taká klinika. Keď sme tam boli, bolo tam dosť cudzincov. Chcela som ísť opäť k doc.Válkymu a vyšli mi v ústrety napriek tomu, že mu to úplne nevychádzalo v rozvrhu. Ak sa chcem niečo opýtať, volám aj večer a vždy ochotne odpovedajú. Teraz je celý proces trošku iný ako prvýkrát, tak ma vždy napadnú nové dotazy🙂 No, držte nám palce. A možno sa vidíme tam alebo v pôrodnici🙂 Držte sa kočky. 😲