Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte dievčatá, ktoré chodite do Iscaru v Bratislave. Ako vám oznamili schválenie žiadosti? Od poistovňe to už viem vyše týždna a z Iscaru stále nic. Kto mi to dá vedieť?
@pinky81 teším sa s tebou...a kedy ideš na vklad??
@zuzicka1412 Ďakujem pekne, keď v stredu budem im volať,oni mi už na 100% oznámia, či ešte v stredu alebo vo štvrtok. Ty na tom ako si?
@marcimarcinka ahoj,skus im tam zavolat
@pinky81 Ja čakám tento mesiac na mrchu a ako rátam,tam niekedy okolo 5.marca by som mohla ist na vklad...
Ahojte dievčatá ideme prvý krát na umele chcem sa spytat koľko sa vlastne platí za injekcie? Zákrok mam uz schvaleny od poistovne.
@mata3112 ahoj,podla toho ake mas injekcie.
@zuzicka1412 to ešte neviem ale budem mať ideme do gyn finu a ked som sa rozpravala s doktorom tak mi povedal cca400eur
@mata3112 To ti určí lekár. Podľa toho, v akom zdravotnom stave si, aké máš problémy, či ti fungujú vaječníky, či máš ovuláciu aj menzes pravidelnú.Proste každé sme iné. A podľa toho ti nastavia od 2.dňa cyklu,alebo 16.dňa cyklu tabletky a injekcie. Verím,že som bola zrozumiteľná.
@pinky81 ahoj a Ty si mala dlhý protokol??
@zuzicka1412 Ano,ja som mala dlhý.Pichala som Dypherelin,Menopur a brala som Proveru tabletku.Na posledny den to bola injekcia Pregnyl.Ani mi to neide do hlavy, že to celé už mám za sebou.
@pinky81 ja mam tiez diphereline,menopur a este Fostimon a potom pregnyl..a kratky protokol..

@1veverica ďakujem