Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lili12345 nie je za čo 🙂 mna štipali každá jedna či som pichala pomaly či rýchlo nema to vplyv....ale vieš to je taka bolest -slabá ..su horšie bolesti a toto pretrpíš kvoli babatku 🙂
Kolko ste mali vajíčok po odbere?
@lili12345 Ahoj Lili, mne tiež koordinátorka hovorila, že pomaličky pichať, však uvidíš ja budem mať tiež krátky protokol, ale začnem až koniec marca ja mám MENOPUR, CETROTIDE, Lutinus, ty kam chodíš do centra Iscare MT? Držím ti veľmi palčeky nech stimulku rýchlo prežiješ, a si teraz PN?
@maculicek1977 ja chodim do heliosu a na PN nie som.dam si volno asi nejakych par dni po vklade.
Ahojte !! Tak ja si idem po lieky v stredu.... A pichat začínam koncom týždňa....ja od vzrušenia ani spávať nemôžem 🙂
Držím palce každej jednej!!!!
ahojte zienky tak sa aj ja k vam pridavam kedze nas caka tiez umele ...teraz som po operacii myomu 2 tyzdne cakame na vysledky potom konzultacia s poistovnou a verim ze nasledovny cyklus to uz pojde 🙂
@1veverica mna vyslo na 2000 €,ale usetrila som na predlzenej kultivacii a zmrazovani,pretoze som mala len dva vajicka a obe som si dala vlozit. Inak by to bolo este o 500 € viac. Ale ja som samoplatca pretoze mam 40 rokov. Tebe poistovna preplati asi 1500 €. A korunky nelutujem vyslo to na 1x 🙂 som v 7 tt,teraz som uz len zvedava ci to nebudu dvojicky. Zajtra kontrola v Martine. Drzim palce 🙂
@eve26 gratulujem, ja som ti hovorila, ze urob si test, si sa mohla tesit skor 🙂
@angieta a oplodnili sa normalne, ci cez isci?
@angieta ahoj a čím si prosím stimulovala, ja som tvoja veková kategória idem nato o mesiac, ja mám menopur, cetrotide, lutinus. Chodíš do Iscare MT? Aký problém ste mali vy? Želám príjemné tehuľkovanie, nabila si ma energiou, že to aj v 40 funguje 🙂. Tebe neodporučili PK, alebo ICSI? Tak držím palčeky zajtra 🙂
Ahojte kočky. Ja som mala krátky protokol, asi 11 dni. Pichala som si decapeptyl a gonal po 150ml. V utorok mi vybrali 4 vajíčka, všetky sa oplodnili, ale jedno sa zle delilo.Takže zostali tri. Dnes sme boli na embryotransfere kde mi dali 1. A zajtra si mam zavolať, či tie ďalšie dve budu vhodne na zamrazenie. Umele oplodnenie som absolvovala 1x a dufam,ze to vyjde. Máte niake babske rady ako dopomôcť uhniezdneniu? Aj keď viem že to je asi v rukach osudu a nie v mojich. Chodim do Heliosu v Martine, cez stimulaciu som nebola na PN, ale od zajtra sa chcem aspon na tych 14 dni vypisat...uz sa neviem dočkat ked budem vedieť, ci sa to podarilo. Všetkým nám tu držím palce...ahoj
@vevericka13 ani som nad normalnym nerozmyslala... automaticky isci. Mala som len 3 vajicka,tak som sa bala riskovat,pretoze partner mal lenivsie spermie a zdeformovane hlavicky,tak mi povedali ze by sa do mojich vajicok asi tazko dostali. Z troch nakoniec spermie prijali dva.
@maculicek1977 ja som mala menopur a cetrotide ,chodim do iscare Martin,teda dufam ze zajtra na poslednu kontrolu v 7tt 🙂 predlzenu kultivaciu som si nedavala lebo sa krasne delili a uz boli dost vhodne na vlozenie,navyse som mala krasnu sliznicu v maternici co je pre embrya mozno este vhodnejsie prostredie na uchytenie sa a dali sme si samozrejme isci,zato som platila tusim 260.
@maculicek1977 este som zabudla odpisat ohladne nasho problemu. Ja som bola v pohode,len priatel mal pproblem so spermiogramom. Drzim palce aj tebe,netreba stracat nadej.... ja som bola dost pesimista ,neverila som ze to vyjde a vidis... bola som zrazu prekvapana ked som zrazu nasla // 🙂
@vevericka13 dakujem 🙂 ale este sa tesim len tak opatrne, mudrejsia budem po UZ v utorok 😉
@angieta ahoj dakujem za odpoved a srdecne ti blahozelam k uspesnemu otehotneniu.... tesim sa silno s tebou... ja cakam na menstruaciu a ideme na to takze este tyzden vydrzat.
mne dali dipherine a merional... Mam 38 sme obaja v poriadku teda ja neprechodne vajcovody... takze verim silno ze to na prvy krat vyjde.... a asi nikdy som sa tak netesila na men... ako teraz hahahah
kam si chodila do CAR.....vlozili ti dve vajka ???? mne to lekar neodporucil.... aj to hned zamietol.... kôli veku
@eve26 verim ze dobre dopadne
Ahojte. Aj ja sa chystam, uz len cakam na ms a zacinam s kratkym protokolom- mojev2 ivf🙂
@mariajuraj ja tiez cakam na menzes a zacinam 🙂
@angieta dakujem
@vevericka13 ja sa aj tesim a aj mam strach- take zmiesane pocity mam.....uz biem do coho idem

Ahojte dievcata, ste tu niektora po KET, alebo ET ? Ako ste sa citili ?