Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janula2003 ja som sla rovno na interne a tam mi vzali aj krv aj ekg natocili.viac ti netreba.a na dalsi den ides po vysledky.ja som ku obvodnej nesla vobec.mala som ziadanku na predoperacne z centra.
@lubica28 super dakujem za odpoved, ak by mi dali v care ziadanku nemusela by so, ist k obvodakovi, kde som nebola roky..uvidim co mi povedia 🙂
@bzebra a kam chodis? teda kt. car?
@janula2003 jasnacka,to ti musia dat a mas usetrenu cestu k jednemu lekarovi 😄
Ahojte zostali mi lieky, ak ste z Bratislavy 🙂 napiste mi do sukromnej spravy
Gonal 900 - 100 jednotiek
Menopur 600 IU - 200 jednotiek
Orgalutran jedna injekcia
Ahojte,mali ste niektorá príznaky OHSS? ja ich asi mám,ale len veľmi mierne(pobolievanie podbruška pri cikaní,nafúknuté bruško,ale nie veľmi,nespavosť,krče a v noci sa budim na neprijemne bolesti chrbta)...pijem 4 az 5litrov vody denne....myslim,ze to neni az take zle,da sa to vydrzat a odznie to samé,ale som pripravená,ze ak by sa to zhorsovalo,tak bezim do Car
@zuzicka1412 a kolko dni si po odbere? Nafuknute brusko mam aj ja, ale to pripisujem tomu , ze si davame odspodu liek. Prosim ta aj v den vkladu sa maju davat tie lieky odspodu? Berem Etrimax a Progesteron .
evelka81@ ja som 3dni po odbere a v den vkladu sa lieky rano zapijaju...ja mam len progesteron
@zuzicka1412 a ked mam liek aj odspodu ten si tiez mam dat?
@evelka81 ja mam progesteron a davam si ho odspodu a den vkladu ho mam zapit,aby tam dolu nezavadzal 😃
@zuzicka1412 fiha to mi nepovedali. A kedy ides na vklad?
@evelka81 ja idem na vklad utorok... to mi budu este v pondelok volat ze o kolkej a povieme si vsetky instrukcie,ze co a ako...dve hodiny pred vkladom zapit diazepam a hodinu pred vkladom do konecnika cipok Spasmopan...to nam dali pri odbere...a ty kam chodis,do ktoreho car??
@zuzicka1412 Ahoj fiha mne nikto nic nedal a chodim do ICSARE a ty?
@evelka81 ja chodim do gyn fivu...a kedy ides na vklad??
Ahojte baby.V prvom rade gratulujem tehulkam.Chcela by som sa opytat myslite,že aj pri liekoch na pripravu IVF musim vela pit,alebo je to iba pri injekciach?Lebo ja som rada ak vypijem tak liter a pol
Ak sa nic nezmeni tak ja idem v utorok na vklad mala som vela vajicok (34) takze cakam ci ma nechyti hyperstymulacny syndrom a ak nie tak vkladame 🙂 zatial sa ujalo 12 vajicok
@janulka232 ahoj, mne radili ze ano, vraj zbytocne hormony sa odplavia prec
@kozicka139 veli ti drzim palceky

@chmurkaxy robili ☺nastastie som neexla
😂 neviem, pocula som, ze to je nejaka lahsia narkoza a v RF maju vraj velmi dobru anesteziologicku. Akurat ma tusim nevedeli prebudit 😁 ale za ten risk to stalo 😉