icon

Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?

ria999
17. jan 2025

Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️

rina16
8. feb 2025

@ria999 Ahoj, dakujem krasne 🙂 Zatial nic nepocitujem- nevravim, ze to je pravidlo zeby clovek citil. Pri prvom uspesnom KET som cca na 5/6 den zacala jemne “spinit” a boleli ma vajecniky. A pritom aj pri druhom KET, ktory nevysiel som CCA mala take iste pocity ako pri prvom. Takze to sa ani neda podla pocitu vydedukovat 🙈 len cakat no.

strateny_blazonko
8. feb 2025

@rina16
Pocity práveže viac menej žiadne, včera mi bolo príšerne zle od žalúdka a bolela ma hlava, tiež v kuse príšerná zima. Dnes už oveľa lepšie i keď počas dňa mi býva ,,blbo " od žalúdku ale nič katastrofálne.
Akurát ma pichá v podbrušku, celkom ostrá bolesť 🫣 a z ničoho nič.
Ja to beriem tak že ako to má byť, tak to bude. I keď pri druhom synovi ( ktorý bol prirodzene) som vedela že som tehotná v podstate hneď, to boli kŕče ako pred MS denno denne a všetko ma bolelo. No pri prvom tiež absolútne bez príznakov 🙃
Čiže vyčítať s pocitov asi veľmi nejde nič. Len asi toľko že ja som diabetička a cukor sa správa,,inak" . Nekolíše a nepotrebujem toľko inzulínu ako predtým ( čo by mohlo nasvedčovať tomu, že by to mohlo vyjsť, prvé 3 mesiace sú takéto)
A Ďakujem aj Tebe želám aby to vyšlo, držím ti palce 😊
Verím že tu budeme o chvíľku všetky s dvoma čiarkami na teste 😊

rina16
9. feb 2025

@strateny_blazonko Ooo tak to drzim silno prsty !!! V podstate mas “priznaky” aj ked vieme ze niekedy tie priznaky nic nemusia naznacovat- no dufam ze aj ten cukor a tak ti dava najabo zeby to mohlo vyjst 🤞 Velmi drzim prsty!!! Ja sa zatial nijak necitim- ani prsia, ani vajecniky no nic ma neboli .. 🙄

strateny_blazonko
9. feb 2025

@rina16 dúfam aj ja 🙃
Ako čo som čítala tak väčšina dievčat nemala absolútne žiadne príznaky a pri normálnom tehu, tiež zväčša prídu až tesne pred MS alebo krátko po tom ako mešká 🙂
A mimi je v deň vkladu v podstate to klasické 5-6 DPP
Najhoršie je to ,,nekonečné" čakanie 🫣
Držím ti palce aby Ti to dobre dopadlo ! 😊

sju2511
9. feb 2025

Ahojte baby ja idem ešte len na odber vajíčok už mám mierne stresy dúfam že bude dosť vajíčok ako vám bolo po odbere?

paty82
9. feb 2025

@sju2511 Ahoj, ja som bola v pondelok a celkom fajn po odbere. Mali sme 8 oocytov a včera nám zamrazili 2 embrya.

rina16
9. feb 2025

@sju2511 Ahoj sice som mala odber v 2019, ale v podstate som sa citila fajn - jasne ze som to trosku citila. Ale normalne som chodila do roboty aj vsetko 🙂 .. Vybrali mi 31 vajicok

sju2511
9. feb 2025

@rina16 fakt toľko? 🙂a podarilo sa Vám na prvý krát ?

rina16
9. feb 2025

@sju2511 Ano, lenze u nna jednoducho povedane je kvantita na ukor kvality. Z 31 som mala dobrych len 7 a z nich oplodnili 6 a vhodnych embryi bolo 3. A ano na 1x sa nam podarilo a syncek uz bude mat 3r v aprily 🙂 … Min.rok v januri nam druhy vklad nevysiel no a teraz som bola na tretom vklade (poslednom).

rina16
11. feb 2025

@strateny_blazonko Ahoj ako sa citis 🙂? Nerobila si si test?🙂

alenka1609
12. feb 2025

ahojte robil už niekto testy, ja som bola v pondelok na vklade,tak pre mňa je ešte skoro, dúfam že sa niektorej podarilo. Inak necítim nič 🤷🏻‍♀️

rina16
12. feb 2025

@alenka1609 Ja som bola na vklade 5.2. tiez nic necitim a nerobila som si este 🫣🫣

anna243
12. feb 2025

Ahojte mozem sa ku Vam pridat?
Bola som na KET 10.2. Je to nas 3 vklad..prvy nevysiel..druhy ano ale bohuzial som v 10tt potratila a teraz cakam...snad to uz vyjde..drzim vsetkym palce 🌼

alenka1609
12. feb 2025

@anna243 držím palce tiež som bola 10. a aj voľačo cítiš,ja vôbec 🥴

alenka1609
12. feb 2025

@rina16 to ťa obdivujem ja by som si už robila testy, tak držím palce dúfam že to bude pozitívne ak pôjdeš robiť....🙏🏻

rina16
12. feb 2025

@anna243 Ahoj vitaj medzi nami 🙂)) Verim ze sa vsetky budeme spolocne tesit z pozit. testu ! Drzim silno prsty.

rina16
12. feb 2025

@alenka1609 noo viesnze nad tym nonstop premyslam… Ale sa bojim sklamania, takto aspon verim stale ze to vyslo. Tym ze je to aj posledny pokus, tak je to pre mna take no…

strateny_blazonko
13. feb 2025

@rina16 Ahoj, cítim sa dobre, iba na to že mi aj počas dňa zostane zle od žalúdku,len tak.
Robím od 5 DPT . 5 a 6 DPT z ranného moču nič, ale 5. DPT z poobedého ( cca 16-ta hodina ) a 6. DPT s testu o 10-tej slabunke čiaročky, také že sme ich vyslovene s priateľom hľadali 😅
Dnes je 7 DPT a takto to vyzerá z ranného moču.
Ako za mňa , vždy presnejšie výsledky z časov okolo 10-11 hodiny alebo teda tej 16- tej. 😊🙃

strateny_blazonko
13. feb 2025

@rina16 ja som testovala aj s rôznymi testami, nehovorím že by som nebola nervózna alebo tak ale skôr som bola zvedavá, že ako sa to môže postupne meniť a chcela som ,, otestovať " aký test ako ukáže.
Ja som od začiatku mala pocit že to bude dobré. Ale napriek tomu mi to celkom psychicky pomáhalo aj keď na 1. testoch nebolo nič . Som si povedala že nič nieje ešte vylúčené a koľko krát ani 10. deň ešte nieje nič vidieť ale chcela som si zaujať nejaké psychické rozpoloženie.
No teda u mňa, ja som tomu verila, aj keď boli prázdne tak moje pocity mi tvrdili že mám počkať, že to uvidím.

ivik1990
13. feb 2025

Ahojte ja sa pripajam tiez som tento mesiac mala KET 3.2. a na 7dpt uz bola čiarka, ešte si to nepripúšťam…ale bodaj by to vyšlo. Na krv idem v pondelok…

Držím Vám palce baby 🍀❤️💫

anna243
13. feb 2025

@alenka1609 praveze tiez mam pocit ze nic moc.. tak ja dufam ze sa podari. Kedy budes testovat? Ja som po minule razy mala uz v 4,5 den pozitivne testy a teraz sa toho bojim ako cert kriza.

anna243
13. feb 2025

@alenka1609 a samozrejme tiez drzim palce. 🙏🌻

anna243
13. feb 2025

@rina16 dakujem krasne. Tiez drzim velmi palce! Citam ze si bola na poslednom vklade..aj ja mam posledne embryo tak snad sa postasti..no je to na nervy to cakanie 😅

rina16
13. feb 2025

@strateny_blazonko waaaaw tak toto je na dobrej ceste ❤️❤️❤️❤️ Silno drzim prsty, posielaj foto dalsich testov alo postupujes 🙂
Ja sa citim viac menej nijak zvlastne. Par dni dozadu som bol trosku nafuknuta, prsia ma boli MINIMALNE z boku len trosku. Ale to skor pisem preto, lebo sa clovek sleduje viac ako obvykle 🙂

rina16
13. feb 2025

@ivik1990 posli foto testuu 🙂)) a gratulujem k ciarke !! nech to silnie a vsetko jeb poriadku 🤞🙏 Mala si nejake pocity alebo bolesti alebo nieco?? a je to tvoj prvy vklad ?🙂

ivik1990
13. feb 2025

@rina16 ahoj, bol to moj prvý vklad. Čo sa týka nejakých pocitov po tak cca 5 hodin po vklade mi ostala hrozna zima, boleli ma ramena - ako keď na teba ide chrípka. Musela som si ísť lahnúť a za 2 hodiny to prešlo. Potom občas len také pichnutie v podbrušku…dokopy nič. Prsia som nemala citlivé ani zatial nemám….akurát ma štve to že od včera ma bolí hrdlo cítim sa choro. Tak sa dopujě vitamínami a dúfam že sa to nezhroší.

ivik1990
13. feb 2025

@rina16 spodný test je 7 deň po a vrchný 9 dpt.

ivik1990
Autor odpoveď zmazal
cubos
13. feb 2025

@strateny_blazonko
@ivik1990
Baby, potichu gratulujem 🥰
Nech vám to len silnie 😊😊😊

ska1991
13. feb 2025

Ahojte, ja som bola na ET v pondelok 10. čiže dnes som 3dpt a teda tiež čakám
Tahne sa to neskutočne 🤨