Ahojte, bol dnes niekto na vklade ako ja? 🥰
@parvinka0001 ďakujem ♥️
Ja som bola vo stvrtok 3.4.🙂
@lienka_9 citim sa dobre, iba pri dakej dlhsej aktivite ma zacnu boliet krize, tak si idem pre istotu odpocinut. Ale v den vkladu, ked ma manzel doma vylozil som hned zaspala na takmer 4hodiny. Pichala som pred ovu Ovitrelle a nasledne od nedele pred vkladom Progestanelle 2x2. Plus klasika vitaminy. Femibion, cecko, magnezko...
@inkanka83 aj ja som K.O a keď sme prišli domov tam som mala brutálnu zimnicu a hlava ma boli. Kríže ma boleli strašne v aute keď som sedela. Ja beriem Estrofem, amelgen, prolutex, clexane a potom femibion a ešte od endokrinologa a imunológa infúzie.. čiže dosť toho je. A kam chodíš do car?
@lienka_9 ahoj ja som bola v piatok ;)
@matushka17 dlžím palce, ako sa cítiš?
@matushka17
@lienka_9
Musime verit, ze sa to podari 🙏🙏🙏 drzim prsty damy 😉.❤️
@lienka_9 ďakujem aj tebe 🙂
Iba únava a nafúknuté bruško a ty ??
@matushka17 aj ja tak ale pobolievajú ma trosku prsia a mávam zimnicu
@lienka_9 držím nám silno palce 🙂
@matushka17 ďakujem 🍀 kedy budeš testovať?
@lienka_9 ja som sa testovala aby som vedela kedy mi vyprchá ovitrelle. A skúsim možno zajtra. Ty ??
@matushka17 daj potom vedieť 😊
@lienka_9 veru nedopadli dobre. Mám syna už 11 ročného 🙏on sa podaril na prvý šup, a potom už len neúspechy,dokonca mi aj spriechodnili vajcovody čo bol primárny problém u mňa a dokonca som potom aj normálne otehotnela ale bábätku sa nedarilo,malom vývojovú chybu,takže opäť rana pod pás. A odvtedy zase nič tak sme skúsili teraz 4IVF
@lienka_9 jasne 🙂 a ty plánuješ kedy testovať??
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja síce nie ale držím prsty