icon

Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?

ria999
17. jan 2025

Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️

kristinakiki111
24. feb 2025

@nikoletka1986 tak to si dobra 👍 a dúfam ze vyšlo pozitívne 😇

kristinakiki111
24. feb 2025

A baby prosím vás neviete aky je rozdiel medzi embryami 4AA a XB/1?

nikoletka1986
24. feb 2025

@kristinakiki111 aj jedno aj druhe je expandovana blastocysta. AA je najlepsej kvality ale pri druhom neviem co znamena 1 za lomitkom.

kikusjan
24. feb 2025

@ria999 vieš čo, aj som celkom rada, že mi to nepovedali. Aspoň som mala o jeden stresový faktor menej 😅

ska1991
24. feb 2025

@kikusjan ani j nás na klinike žiadne take info nedávajú 😁 povedia len koľko oplodnili vajíčok a 5. den si volas koľko ostalo na mrazenie. Žiadny vývoj nevieš, žiadne info či to je A,B,C ani nič 🤣 A musím povedať že som tiež rada že to neposkytujú, zasa by som vyhľadávala co to znamená, ale sú šance apod 🤣
Bola by som rada keby neexistovali ani hcg tabuľky apod veci 🤣🤣🤣

kikusjan
24. feb 2025

@ska1991 mne volali na druhý deň po odbere, že koľko bolo oplodnených, spýtali sa, či chcem predĺženú kultiváciu a povedali, kedy mam prísť na vklad. Že keby sa niečo zmenilo, tak sa ozvú. A najprv som z toho bola taká nijaká, že nemám viac informácií, ale keď sa na to spätne pozriem tak vlastne nič iné som ani nepotrebovala vedieť a presne ako hovoríš, ušetrila som si 4 dni googlenia 🤣

kikusjan
24. feb 2025

@kristinakiki111 ja som nevydržala a prvý test som robila už 5dpt večer a bol negatívny. Dnes ráno 7 dpt slabulinká čiarka. Takže určite počkaj radšej, aby si nebola zbytočne v strese ako ja.. implantácia môže trvať 2-5 dní a u každého je to inak. Plus ak si mala trigger, tak počkaj aspoň 12 dní po ňom, aby si nemala falošne pozitívny test z toho.

adelleli
24. feb 2025

@strateny_blazonko mne už na 6den ukázal test druhu čiarku 😊

melaninka96
24. feb 2025

Ahojte dievčatá, ja som bola na vklad presne na Valentína 🙂 môj prvý vklad, druhé IVF. Dnes je 10 deň, dnes som kúpila dva testy, ale veľmi sa bojím testivať. Až ma prepadne panika keď si na to spomeniem 🫣

melaninka96
Autor odpoveď zmazal
adri898
24. feb 2025

@melaninka96 Ahoj, ja som bola tiež na Valentína, aj som sa tu pýtala či ešte niekto nebol tak som rada, že sme dve 🙂 Bol to môj tretí ket...tak dúfam, že Valentín nám prinesie šťastie 🙂

melaninka96
24. feb 2025

@adri898 veru veľmi v to dúfam aj ja 🤗 a neskúšala si testovať? Ja rozmýšľam, že zajtra ráno vyskúšam.

zuliky
24. feb 2025

@ria999 @kikusjan jeee super, drzim palceky, nech silneju ✊

zuliky
24. feb 2025

mne uz tiez dačo vyšlo, 7 DPT 17,00 uvidim ráno alebo v stredu, obden 😊

zuliky
24. feb 2025

@kristinakiki111 toto som mala ja v správe pre info...

sjusiquatro
24. feb 2025

Ahojte tak ja mam vklad 28.2 🥰

melaninka96
25. feb 2025

Dievčatá, ja som dnes 11dpt a test takýto. Nemala by byť tá druhá čiarka teda silnejšia, keď už? Bojím sa biochemického (predtým som mala 2 prirodzene biochemka).

ria999
autor
25. feb 2025

@zuliky @melaninka96 potichučky gratulujem a držím vám palce hlavne treba myslieť pozitívne 🙏🏼🍀🫶🏼

adri898
25. feb 2025

@melaninka96 Ja som včera mala takýto 🙂 Tiež nieje tá čiarka príliš silná a taktiež mám už hrôzu z biochemického lebo tým som si prešla opakovane aj prirodzene aj po ket...

adri898
25. feb 2025

@melaninka96 kedy máš ísť na krv?

melaninka96
25. feb 2025

@adri898 ja mám ísť v piatok a ty? Držím nám moc palce ✊

alba77
25. feb 2025

Tak dievčatá, neohlasila som sa po odbere nakoľko som nevedela nájsť túto skupinu keďže tu na MK niesom dlho, test z krvi 10 dní po ET bol pozitívny mala som hodnotu HCG 90 a potom som išla o 4 dní znova a HCG hodnota 398 🥰 11.3. ma čaká prvý ultrazvuk. Neuveriteľné štastie prežívam, je to neopísateľný pocit vediet, ze ten malý človiečik bojuje za to aby tu s nami mohol byť a ja bojujem tiež a snažím sa robiť maximum, čo viem aby vsetko dobre dopadlo. ❤️Verím že to dotiahneme do šťastného konca a aj vám ostatným prajem veľa šťastia a hlavne myslite pozitívne nastavte svoju myseľ na to ze tento rok je ten rok ❤️

adri898
25. feb 2025

@melaninka96 Ja až v pondelok ale neviem prečo...možno majú v piatok dovolenku...tak ty už budeš v piatok vedieť na čom si 🙂 Tiež držím prsty...veľmi, veľmi... A z prvého ivf ste nemali žiadne embryá? Teraz máte koľko? 🙂

adri898
25. feb 2025

@alba77 gratulujem ❤️

lauri24
25. feb 2025

@alba77 Gratulacie, nech len dalrj pekne vyvija 🥰 tesim sa s tebou

melaninka96
25. feb 2025

@alba77 gratulujeeem, nech to všetko ide hladko až do konca 🥰
@adri898 nám sa v prvom IVF neoplodnilo zo 6 vajíčok ani jedno, nechápali sme. Potom druhé IVF, 4 oplodnené vajíčka a z toho 3 embrya, ktoré vydržali aj predĺženú kultiváciu. Jedno mám vložené a dve zmrazené. Vy ako? 🙂

ria999
autor
25. feb 2025

Strašne ma teší že takmer každým dňom tu máme len dobré správy 🫶🏼🙏🏼 .. chcela by som sa vas opýtať, beriete inak aj nejaké vitamíny? Ja len kyselinu listovú, vitamín D ale aj vitex jahňací od januára doteraz len dnes ma tak napadlo že sa pozriem či ten vitex naďalej môžem nakoľko mi vyšla nádejná druhá čiarka a píše tam že sa to nemôže počas tehotenstva a ani kombinovať s progesteronom ten amelgen beriem 2x denne však že som si nijak poškodiť nemohla? Rozmýšľam či zavolám dr teraz alebo sa len zbytočne stresujem? 😧

zuliky
25. feb 2025

@alba77 Krasne správy a ďakujeme za podporu, veríme, dúfame aj my 💗

zuliky
25. feb 2025

@ria999 veru, naozaj šťastná skupinka, silna pozitivna energia tu vládne 😊
tie vitaminy, ja beriem kys. listovú čistú a striedam obden s preganfolin z DR. Max alebo listovu + B, vit D, E, C, biotin, Ca+Mg+Zn obden, Macu 2 tab denne, ale teda nie vsetko kvôli tehotenstvu, aj kvoli zdraviu v zime...
no a myslim, ze si si neuskodila, ale ak je napisane, ze v tehotensvte uz nie, tak vysad radšej 😉

zuliky
25. feb 2025

a ja mam ešte otázku na vsetky asi, od včera ma. dost silne bolesti na pravej strane, to viem, ze môže byt kvoli maternici, lebo ma kratšie väzivo napravo, ale mam aj kŕče sem tam v podbrušku, striedavo cely deň ako pocas silnej MS, predtým to bolo skôr večer a prestalo, tak sa trosku bojím, snad je to ok? ako ste na tom? 🤔