Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@ashleyka nie, chodím do Gyncare Nitra. A tebe tiež nebrali krv pred vkladom? Chodíš do reprofit BA?
Pred prvým plánovaným vkladom kedy som nebrala estrofem som mala na 12.den sliznicu len 4,7mm preto sa to o mesiac odložilo a pri ďalšej menštruácii som šla s estrofemom a na 12DC bola 9mm. Doktor mi vraví, pozrite akú krásnu 3vrstvovu sliznicu tu máme..hovorím a kde to mám pozerať? 🤣🤣 Ja tam nikdy nič poriadne nevidím 🤣
Nám ale prvý vklad nevyšiel, takže teraz sa pripravujem na druhý v máji
@markara myslíš pred KET alebo ešte počas stimulácie pred odberom vajíčok?
Pred odberom vajíčok som pichala clexan od začiatku horm stim.
Teraz pred KET len estrofem a clexan predpokladám,že mi nasadia až keď pridám progestanelle, nejakých 5 dní pred vkladom (tak som to mala pr d prvým vkladom)
Ahojte dievcata,idem sa pridat do tejto uspesnej skupiny. 2.5. mam naplanovy treti ket. Prve dva boli zial neuspesne. 1.ket v decembri a 2.ket hned v dalsom cykle v januari. Ani tuk. Teraz som mala pauzu,dala som si spravit reproimuno vysetrenie v Nitre. Vysledky v poriadku,vsetko v norme. Tak ja neviem us. Velmi som zvedava ako to dopadne, hadam do tretice vsetko dobre. A keby nie,tak este zostava 1 posledny pokus. Ja mam PCOS a manzel Azoospermiu (spermie sme ziskali pomocou tese). V Nitre mi doktorka povedala,ze ked sa ide zo zmrazenych spermii, sanca na uspech je len nejakych 40%. Je velmi tazke naladit sa na nejaku pozitivnu vlnu.
@veronikazboronova Ahoj my mame presne tie iste diagnozy😓Ale nešli sme až zo zmrazenych. Držím silno prsty nech to tentokrát vyjde😊 Idem 2 dni pred tebou🍀
@veronikazboronova vitaj Veronika 😉 40% je vždy lepšie ako 0% 😉 je veľa dievčat, ktorym dávali oveľa menšie šance na úspech a dnes už namiesto tehotenských testov kupujú plienky 😉 pokiaľ verite a nevzdávate to, vždy je tam nádej, držím palce a posielam pozitívnu energiu 🍀
@veronikazboronova ahoj, viem čo prežívaš. Ja som podstúpila 2. IVFka bez zisku embrya, ževraj sa mám zamyslieť nad darcovskými, lebo mám prázdne folikuly. A keď sme si s manželom poplakali povedali sme, že to skúsime ešte so svojim matrošom vzniklo nám krásnych 7 embryi jednotkovej kvality z 12 folikulov (9 bolo zrelých) 🙂 Nemohla som veriť tomu výsledku. Takže nádej umiera posledná! Nalaď sa čo naviac pozitívne, užite si s manželom posledné chvíle osamote, vypni hlavu, zapni komédiu a ver tej zmrzlinke. 🍀
Ahojte .. ja idem v prirodzenom cykle .. včera sono na 12 deň sliznica 8 ... Od nedele progestenal dva krát denne a 2.5 vklad ... Držte palce. ..
Ahojte, ja sa tiez chystam na Ket, moje druhe IVF.
Vcera som bola na sono, 11DC a sliznica 8mm. Vklad mi naplanovali az na 6.maj (22DC) Snad sa to uz podari 🙂 drzim nam vsetkym palce!
@lalilla Ahoj. Ako sa máš? Všetko zatiaľ ok? Ja sa pomaličky začínam psychicky pripravovať na to, že pôjdem v máji na druhý KET. 😒 Je mi síce zvláštne.. Bolí ma hlava, podbruško mi ide prasknúť od nafúknutia, taký zvláštny tlak v ňom mám.. Ako napätie.. Prsia ma tiež bolia, čo mňa nikdy neboleli... No mám pocit, že to bude iba z liekov a, že to nevyšlo.. 😒 Včera mi prišla nejaká zásoba testov.. Tak som večer neodolala... Hoci večer mala som tam ducha.. Tak si hovorím, že ráno bude určite tmavší ako večer. A ráno, úplne rovnaký... Neviem, možno aj testy majú málo farbiva, no taký zvláštny pocit mám... Toto bude veeeeeeľmi dlhý víkend...hoci pre mňa pracovný, ale to čakanie na odber je nekonečné 🤨
@michaela1905 vpravo je zo včera a vľavo je dnes?
@barju Áno. Aj ty to tam vidíš? Nie som sama?
@barju Len je zvláštne, že večer keď je hladina HCG v moči najnižšia mne vychádza duch a ráno, keď by mala byť najvyššia, tak mi vychádza rovnaký duch 🤔 už aby bol utorok 🙏 lebo myslím, že dnes 10 DPT a mne vychádza iba duch, to je veľmi málo.. Ak bude test pozitívny, tak to bude iba zázrak... Alebo biochemické 😒
@michaela1905 často som čítala, že sú aj ženy, ktoré mali test tmavší z poobedného moču, hlavu hore a dôveruj embryjku 😊🍀
@michaela1905 tiež som počula o tom že keď veľa piješ tak máš potom slabšie čiarky , nie je to náhodou tvoj prípad? Ale mne sa zdá že tmavne, sú prípady kedy to aj s nižším HCG dopadne dobre, ešte by som to nevzdávala. Závisí aj od toho že ale Embryo vkladali. Niektoré sa uhniezdila skôr niektoré neskôr.
Baby my opäť asi nič😪nás druhý a posledný KET zrejme neúspešný...na krv idem pondelok, dnes 8 dpt a test biely 😪 už by mal byť aspoň duch 😪
@marika3108 Presne viem ako sa cítiš 😒 tiež mám ten pocit, že nám to nevyšlo... Idem na krv v utorok, ale myslím, že by som ani ísť nemusela... Už som pripravená na negatívny výsledok... Je to ťažké... Ale my máme našťastie ešte 2 mrazáčikov...
@michaela1905 a skúšala si test? Skúsime si dať testy spraviť na reproducnu imunológiu že kde je problém...nevieš nahodou ako to funguje? To sa asi dlhšie čaká za výsledkami že? Prikladám test mám asi vidiny alebo je to len kanalik aj to som musela dať čiernobiele iná pri okne slaninkou vidno ale na 8 deň by mal byť silnejší duch...
@marika3108 no ja tam nieco vidim, to je z ranneho mocu?
@butterflyeffect nie z poobedneho ráno som moc nevidela ale aj ten je fakt slabý len pri okne sa mi dačo zdalo a neviem či to je dobré
@barju Myslím, že nie. Ja teda moc vody nepijem. A hlavne, ja mám tmavší test večer ako ráno, keď počas noci nevypijem nič... 🙂 Embryo bola 5 dňová blastocysta, ktorá už začínala hatchovať... Aj keď pri KET by sa asi mala uhniezdiť trošku neskôr ako pri ET. Predsa len bola zmrazená.. Môj názor... Veď uvidím čo bude v utorok..

Kočky mám otázku na tie čo počas stimulácie pichali fraxiparín resp. clexan kvôli murácií v krvi. Teraz sa pripravujem na KE, dnes prvý deň užívam estrofem. Odkedy ste začali pichať clexan? Ďakujem