icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

michaela1905
30. apr 2024

@butterflyeffect Dnes je to 13DPT.

barju
30. apr 2024

@butterflyeffect mne minulý rok lebo som mala prvú krv iba 36 brali až 4 krát s dvojnovymi rozostupmi aby videli či to dobre stúpa, ďalšia hodnota potom už začala klesať a potratila som, preto som teraz nesvoja že ani na kontrolný odber ma neobjednali. Svojej dr som ešte ani nepísala , lebo baby tu na mi radili že mam počkať na sono v car čo mám až 9.5 a až potom sa hlásiť u svojej dr. S výsledkom

barju
30. apr 2024

@michaela1905 nie je to veľa, ale čítala som aj o úspechoch s nižšími hodnotami, dôležitejšie je, aby dobre stúpalo HCG.

butterflyeffect
30. apr 2024

@barju ja som k svojej chodila na krv aby som nemusela cestovat do CA. Sama som bola prekvapena ale aj rada ked ma volala na sono, ale tak vie cim som si presla minuly rok tak asi preto a zaroven som PN takze aj tak chodim raz do mesiaca na kontrolu. teraz mi tiez dala kontrolu az na konci 27.5 s tym ze len jej mam zavolat ze co bolo v CAR-tiez mam sono 9.5 ako ty 🙂

ashleyka
30. apr 2024

Baby tak ja už mám po🥰 konečne som sa dočkala prvého tranferu, kto bol alebo ide teraz niekedy?

moonicka89
30. apr 2024

baby stale mam ale pocity jak na ms. od dnes rana ako keby su tie bolesti tak nizsie dole a vajecniky. asi sa moc sledujem ale nelubi sa mi to.

enuska62856
30. apr 2024

@ashleyka ja idem vo štvrtok

butterflyeffect
30. apr 2024

@moonicka89 ja mam doteraz sem tam take tlaky aj krize ma tak obcas bolia ako pri MS, nemusi to byt nic zle, prve tehotenske priznaky su zamenitelne a MS tak hlavne verit 🙏

megie11
30. apr 2024

No dievcata hlasim sa ✌️, dnes som bola na sone, kde nebolo este nic vidiet, ale ze to je normalne v takom case. Brali mi krv, a teraz mi volali a gratulovali ze to vyslo🤗🍀 hcg mam 620 a som 15dpt.
@michaela1905 tebe drzim velmi palce ,aby hcg stupalo a krasne to dohnalo este nic nieje stratene, daj vediet co ti doktor povie, ale ja by som isla cca o take 3dni zas na krv dovtedy by sa mala hodnota zdvojnasobit.
@moonicka89, tie pocity co mas mam aj ja,pri prvom tehu som to nepocitovala ale teraz ano, citala som ze to je roztahovanie maternice a citit to v prvom trimestri.

robo1990
30. apr 2024

Ahojte baby.. doteraz som nepísala lebo som bola v depresiách že to nevyšlo 🙈 19.4 som bola na vklade...dnes 11DPT a prvý duch sa mi objavil na teste clearblue a teraz na mama teste.. síce slabé ale doteraz bolo bielo.. manžel dokonca videl skôr ako ja 😅 vo štvrtok idem na utz a krv tak dúfam že to dobre dopadne ..držím vám palce a gratulujem tým ktoré už máte potvrdené 🖤

michaela1905
30. apr 2024

Ahojte. Takže po dnešných výsledkoch krvi, kde hodnota Beta HCG vyšla 49,1 som ešte viac v strese. Doktorka vravela, že keď je to pozitívne nič nie je stratené. Že už aj s nižšími hodnotami na začiatku má prosperujúce tehotenstva. Objednala ma o týždeň znova na odber krvi. Takže ďalší týždeň čakania 😒 Od dr. som utekala rovno do práce tak som už nestihla zavolať do CAR. Zavolám tam teda vo štvrtok a som zvedavá čo povedia oni. Jaaaj baby..
Po dnešnom dni sa ešte viac bojím ako to dopadne... Toto ďalšie čakanie je ako za trest 😒

michaela1905
30. apr 2024

@marika3108 Ako si dopadla ty?

michaela1905
30. apr 2024

@megie11 Teším sa s tebou a gratulujem ❤️

ujhpeggy
30. apr 2024

@butterflyeffect vies pri prvom tehotenstve som si urobila test na 9ty den a oplakavala som ho az do odberu krvi.. a manzel videl,ze to zle znasam.. aj celkovo moj zaciatok tehotenstva do potvrdenia akcoe srdca nebol ok.. talze teraz mi manzel hned nakazoval,ze nerob si ziadny lebo to zle znasas.. darmo, pozna ma.. ale uz vidim na nom,ze aj on je nervozny a posledne 2 dni budu najdlhsie 🙄

michaela1905
Autor odpoveď zmazal
michaela1905
30. apr 2024

@barju Joooj, moc si ma teda nepotešila 😒 že u teba to malo takýto priebeh keď si mala nízke HCG.. dúfam, že to nebude môj prípad... Jeden takýto skorý potrat už mám za sebou pred 3 rokmi... 🤨

barju
30. apr 2024

@michaela1905 ale ja som bola po IUI, to sa nedá s KET porovnávať. Ja som vtedy na 13 dpo mala negatívny test ešte. Podľa mňa sa vtedy zle oplodnilo vajíčko čo sa pri KET nemôže stať

michaela1905
1. máj 2024

@barju Tak u mňa prichádzajú do úvahy dve alternatívy. Buď sa embryo uhniezdilo neskôr a hodnota ešte len začne stúpať, alebo sa uhniezdilo, začalo vylučovať HCG no potom sa uvoľnilo a momentálne už HCG klesá a preto tá hodnota je nižšia. Všetko sa ukáže počas najbližších dní a o týždeň na krvi. Pred 3 rokmi som po KET mala na 13 DPT hodnotu 326. Všetko vyzeralo byť v poriadku a o týždeň som začala krvácať a bol koniec. Takže teraz som zvedavá ako to dopadne. ❤️

megie11
1. máj 2024

@michaela1905 dakujem ti 🙂, podla tvojich teorii sa priklanam k tej prvej,ten test ti za tu dobu pekne stmavol🙏🍀 drzim ti velmi palce🙌, su to nervy verim ti, ale nijako sa to neda ovplyvnit, jedine si skusit zamestnat hlavu niecim inym,a tomu malinkemu zatial verit🤗

stoplik31
1. máj 2024

Ahojte, potrebovala by som pomôcť. Dnes som 14 DPT a mali sme pozitívny test <3 Chodíme do CAR v Brne a tu je zvykom, že na 14ty deň kooridnátorka volá, že ako test dopadol. Popravde ani som nerátala s tým, že by si neustriehli, že dnes je sviatok a kooridnátorka teraz po našom telefonáte priznala, že si to neustriehla a mala volať včera...problém nastal v tom, že presne na 14 dní som mala estrofem 1 mg a dnešným ránom som vzala poslednú tabletku a na večer už nemáme :( kooridnátorka, že nám nemá ako poslať recept, keďže nerobia....nekomentujem, ako som z toho prístupu sklamaná...avšak nemáte niektorá z Vás prosím na predaj? Potrebovala by som 2 tabletky (dnes večer a ráno) a potom mi už pošlú recept. Ďakujem všetkým za ochotu. Som zo Žiliny, ale kvôli tomuto vieme s manželom prísť, samozrejme aj ďalej <3

megie11
1. máj 2024

@stoplik31 ja by som isla na pohotovost, nech ti vypisu recept. Pripadne si tam zober aj nejake potvrdenie, ze si absolvovala vklad.

nikoleta999
1. máj 2024

@stoplik31 Pozriem sa tusim ze mam

nikoleta999
1. máj 2024

@stoplik31 našla, som nove zatvorene balenie, bohužial exp 2/24 :/ tak nepomozem ... ale presne ako je v komenatari vyssie skusila by som to cez pohotovost

veronikazboronova
1. máj 2024

@stoplik31 ja mam estrofem a som zo Ziliny

michaela1905
1. máj 2024

@megie11 No vypísať recept je jedna vec a či budú tie lieky aj mať na sklade je vec druhá.. Ja som napríklad včera riešila to isté. Včera mi ich predpísali no v lekárni ich nemali, tak mi ich objednali až na štvrtok. Že sú to špeciálne hormóny a bežne ich v lekárni nedržia.. Takže tiež som dnes bez estrofému.. Dúfam, že to nebude až taká katastrofa... 🙏

lalilla
2. máj 2024

@barju vyse 500 na 12dpt.
Ale kocky dlho som sa netesila. Vcera vecer ruzova krv na papieri, zdvihli mi lieky…uz som sa videla ako idem na pohotovost ze sa zopakuje scenar spred dvoch rokov, ktory zacal takto isto.
Uz nemam energiu, nechapem preco sa toto deje, vsetky vysledky mam ok, embryjko je aj geneticke odtestovane a opat spinim. Ked som zbadala tu krv vosiel do mna strach ale aj nervy ze preco.
Krce v podbursku sa striedaju, raz ziadne raz mierne

barju
2. máj 2024

@lalilla ešte nevesaj hlavu, niektoré ženy spinia v čase ms. Teraz je to dole prekrvene, mohla prasknúť cievka, alebo hocičo.

lalilla
2. máj 2024

@barju dakujem, ale to uz je jemne krvacanie a teda raz sa mi to uz stalo a nedopadlo to dobre. Ale ano nadej este je

marika3108
2. máj 2024

@michaela1905 ahoj ta tak ako som si myslela...krv negatívna, sestrička vravela že do 4 dní po vysadení liekov dostanem ms tak čakám ešte nedošla potom prvý deň ms mám zavolať aby si to poznačili a cca o týždeň sa mia ozvať moja dr som im povedala že by sme to skúsili ešte raz ...ale tebe gratulujem nestresuj sa bude to ok podľana sa neskôr uhniezdilo 🙂

michaela1905
2. máj 2024

@marika3108 Volala som dnes do CAR. Koordinátorka povedala, že to nie je dobré, že tá hodnota je nízka. Že treba zopakovať odber a sono, a keď nebude na Sone nič vidieť bude to MMT. 😒 Teraz sa bojím ešte viac 😪