Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
ahojte tak hlasim ze 14 po ket hodnota hcg 1816. tak som plakala od stastia. tento rok je to 5 rok co sa snazime takze radost vo mne.
@moonicka89 gratulujem 👏👏👏 krasna hodnota
@moonicka89 Jeeej to je super gratulujem👏🏻😍
@moonicka89 to je super, aj my sme sa snažili už 5 rok 🙂 už len veriť že to dotiahneme do úspešného konca všetky
Tak sa hlásim aj ja s dnešnými výsledkami krvi... Hodnoty len 7,7 takže biochemické. Budeme dúfať že sa dakym zázrakom podarí prirodzene
Baby, dnes mi bublinka pripravila stres, zobudím sa, idem na wc a krv. Volala som s CARom,kázali mi prísť , predpísali dicynone 2x1, ascorutin 1-1-1, zvýšili prolutex 1-0-1. Nechali anopyrin ráno ,amelgen večer, estrofem 2-2-2. Všetko vyzeralo ale super podľa dr, aj GS aj bublinka zodpovedá týždňu, hematóm nebol, nevie sa z čoho bola tá krv. Krv mi nebrali, kontrola o týždeň už by malo byť vidieť srdiečko. Nehovorila o kľudovom režime, ale som si sama povedala že tým nič nepokazím. Čakala som síce vyše 1,5 hodiny, ale dúfam že to bolo jednorazové a už sa to nezopakuje.
@butterflyeffect Na kontrolný odber a sono idem radšej už do CAR v pondelok. Hrozne sa bojím... Ani nie tak neúspechu ako toho, že to bude MMT... 😒
Tak dievcata, vsetkym vam drzim palce nech to dotiahnete do uspesneho konca,kde spoznate lasku na prvy pohlad 🤞🙏 Nasa kontrola nedopadla v nas prospech, a bolo to nase posledne embryo. Snad ked dosporime peniazky tak o rok si proces zopakujeme. Uvidime 🙂 ahojte 🫶
Tak kocky ja sa hlasim, dnes som bola na pohotovosti, rano pri utreti krv trocha, takze ideme aj ked som vedela ze mi nemaju moc co dat
Na sone bol gestacny vak, zatial bez plodu, zakrvacanie nebolo vidno
Nepichli mi ani injekciu, mam progesteron a beriem ascorutin, mam lezat tak som na pnke od dnes a cakat.
Nechapem preco ked uz su tie dve ciarky na teste sa proste nemozeme bezproblemov tesit ako ostatne pary ale zase raz stres co bude. Uz sa pripravujem na najhorsid a uz teraz mi je zle z tej predstavy. Neviem ci sa niekedy vobec dockame a budeme rodicia. Snazime sa uz 6 rokov
Kocky ktorym to nevyslo mrzi ma to :( tato cesta za babom je tak narocna
Ostatne bojujeme dalej
Ahojte. Takže dnes som začala slabo špiniť svetlo červenou krvou. Volala som do CAR a koordinátorka povedala, že mám vysadiť lieky. Poviem vám baby, je mi smutno, ale som aj rada, že sa nemusím zbytočne celý víkend napchávať liekmi. Radšej nech to odíde samo ako by som mala mať MMT a musela by som absolvovať nejaký zákrok. Podbruško mám nafúknuté ako balón.. V pondelok mi aj tak kázali prísť do CAR na kontrolu krvi a sono, aby vedeli či sa telo s tým správne vysporiadalo... Dúfam, že bude všetko v poriadku a v CAR mi dovolia na ďalší mesiac absolvovať ďalší KET.. 🙂
@michaela1905 to ma mrzi, vela sili a emergie do falsieho KET 🙏✊✊
@butterflyeffect Ďakujem.
@michaela1905 mrzi ma to :( ja cakam kedy sa mi to tiez spusti, mam krce v bruchu bolesti krizov a spinenie. My pojdeme na dalsi ket az v sept/okt, nastupujem v juny do novej prace takze nemam dovolenku.
Mame uz len tri pokusy a koncime
@lalilla ďakujem. Ale čakala som, že to príde. Hodnota 49,1 bola naozaj veľmi nízka. Nie je to silné. Viac menej je to len o krvi na papieri pri utretí. Od zajtra už nebudem mať lieky, tak dúfam, že sa to spustí čo najskôr a všetko pekne odíde tak ako má. Lebo mám pocit, že lieky mi to zbytočne iba oddiaľovali a to tiež nie je dobré. Čo má byť, to bude. A v pondelok uvidíme čo povedia v CAR. Som hlavne zvedavá aká bude hodnota HCG. Každopádne by som chcela ďalší vklad absolvovať čo možno najskôr. Máme už len 2 pokusy. Naše posledné 2 mrazáčiky.. Ak to nevyjde, končíme. Na ďalšie IVF nemáme momentálne financie. Myslím, že ak nám to je súdené mať ešte jedno dieťa tak potom to vyjde aj s tých dvoch pokusov. Držím ti palce. ✊ A nech sa ti darí v novej práci 🙂
@enuska62856 zdravím,dovolili vám odfotiť?
@24petra24 ja som sa nepytala, ani raz ma nenapadlo brat mobil so sebou-nechala som ho na izbe
@butterflyeffect no veď ani ja ,to už mám 3 kety za sebou
Ja som mobil pri sebe nemala ale pýtali sa či ide somnou aj manžel a vravím že môže keď už je tu. ... A po všetkom keď už som ležala .. ma napadlo že má mobil v taške tak vravím nech ma odfotí ... Nebol tam nikto ani sme sa nepýtali ...
V centre kde chodíme my je to automatika. Ani sa nepýtajú. Pri odchode vás spolu so záverečnou správou čaká na stole aj foto s ultrazvuku 🙂
@michaela1905 áno foto sme dostali automaticky ... Dievčatá Sa pýtali asi skôr že mám monitor odfotený s fotkou ...
@michaela1905
@enuska62856 kam chodíte?
@24petra24 Ja do Heliosu do MT. Tam dávajú foto automaticky. Vy ste foto nedostali vôbec alebo si to myslela len tak, ako napísala
@enuska62856, že ste si nemohli odfotiť monitor?
@michaela1905 nedostala som vôbec ,a telefón som pri sebe nemala...10.5 idem na vklad ,ja som z Heliosu prešla do gynfivu ,ľutujem toho

@michaela1905 mne pri MMT vysli vysoke hodnoty hcg na zaciatku 10 DPT 253 a na 14DPT 1740 az potom to prestalo rast ako malo na 28 DPT som mala nieco cez 7000… atd… verim ze to bude dobre, kedy mas ist na kontrolny odber?