icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

michaela1905
5. máj 2024

@24petra24 A čo ťa viedlo k tomu, že si prešla z Heliosu do Gynfivu? Ja som v Heliose veľmi spokojná. Je tam super prístup celého personálu. Síce ceny išli teraz rapídne hore, ale myslím, že to je teraz problém všade... Keď som bola na prvom KET pred 3 rokmi platila som 160€, teraz keď som bola na druhom, stál už 350€.. Aj uskladnenie embryí stalo ešte minulý rok 120€ a tento rok už 180€... Preto chcem teraz absolvovať ešte ďalší KET hneď ako to bude možné a ak sa mi podarí otehotnieť, tak budúci rok už by som uskladnenie neplatila... A máme tam už aj tak iba 2 embryá...

michaela1905
5. máj 2024

@24petra24 Držím ti palce, aby bol tvoj vklad úspešný ✊🙏

enuska62856
5. máj 2024

@24petra24 .. Helios Martin

ashleyka
5. máj 2024

Babyyyy 5DPT 🙈 viem že skoro ale manžel tlačil že veď skús test(teraz večer) 🤣 ja trúba tiež nedočkavá išla, čo poviete vidíte to?

barju
5. máj 2024

@ashleyka to je Dr Max?

ashleyka
5. máj 2024

@barju Áno,robí falošné?

michaela1905
5. máj 2024

@ashleyka Ja to vidím 🙂

lalilla
5. máj 2024

@ashleyka za mna krasna ciarka. Potichucky gratulujem!

ashleyka
5. máj 2024

@michaela1905 ano?🥹
@lalilla ďakujem,no boj sme ani zďaleka nevyhrali je veľmi veľmi skoro,stať sa môže čokoľvek
Ale prvý krát vidím na teste 2 čiarky za 5 rokov,už to je premňa úspech❤️neviem sa naňho prestať pozerať asi ani nezaspím🙈

barju
5. máj 2024

@ashleyka mne nerobil falošné, len má málo farbiva mi prišlo keď som ho naposledy používala, takže na mamateste by si mohla mať silnejšiu 🙂

ashleyka
5. máj 2024

@barju a kde kúpim mamatesty?🤣🙈 akože na taký skorý deň a ešte aj večer si myslím že môžem byť rada za takého dušíka

barju
5. máj 2024

@ashleyka Zase by som to tak nesilila, si urob o 2 dní aby si videla lepšie že tmavne 🙂 len treba tú istú značku, tak keď si začala s Dr Max už pokračuj

24petra24
5. máj 2024

@michaela1905 v Žiline vklad 350 e ,zmrazenie na rok 150 e ,ceny išli hore všade ...po pravde ani neviem ,čo ma viedlo ,možno to ,že boli nový

24petra24
5. máj 2024

@michaela1905 ďakujem krásne

butterflyeffect
5. máj 2024

@ashleyka aj ja vidim, zelam nech tmavne ✊✊

ashleyka
6. máj 2024

Vďaka baby,dnes mam MS kŕče a špiním od rána😒 zatiaľ bez krvi ale tak neviem,tie krče niesu príjemné. Veľa som čítala že to mali ale nevidím to dobre,do MS mám ešte 4 dni

michaela1905
6. máj 2024

Ahojte dievčatá. Tak sa hlásim po dnešnej kontrole v CAR. Dnes bola hodnota HCG už len 9, na sone som mala ešte vysokú sliznicu, takže to ešte musí odkrvácať, ale už včera zo mňa vyšla dosť veľká krvná zrazenina... Koordinátorka vravela, že ak chcem a bude všetko na sone OK na 12DC tak môžem ešte tento mesiac absolvovať ďalší KET, keďže hodnotu HCG už považujú za negatívnu. Takže 16.5 idem na kontrolu a ak bude všetko OK, tak by sme mohli ďalší KET ešte v máji stihnúť.. Držím vám všetkým palce 🙏

reanba
Autor odpoveď zmazal
reanba
6. máj 2024

Ahojte, pridávam sa. Dnes som po KET 🙂

michaela1905
6. máj 2024

@reanba Vitaj. Držím ti palce, aby dnešok bol pre teba tým najkrajším dňom 🙂

reanba
6. máj 2024

@michaela1905 ďakujem pekne 😊 dúfam, že o pár dní opäť uvidím // 🍀❤️

ashleyka
6. máj 2024

@reanba držím prsty🍀🍀

reanba
8. máj 2024

Ako sa máte? Kto je tu z Gyn-fiv ZA?
Kto ešte nevie a čaká ako ti dopadne?

24petra24
8. máj 2024

@reanba jaaaaa 🙂,zajtra máme vklad 😀

reanba
8. máj 2024

@24petra24 držím prsty na zajtra ✊🏻
Ako často si išla na sono a brali ti aj krv? Mne odložil KET v apríli, kvoli tomu, že to vychádzalo na sviatky a vravel ki, že chce nie len sono, ale aj krvný obraz a labák cez sviatky nerobil. Tak som súhlasila, no a tento mesiac som bola iba raz 13DC a bez odberu krvi a odvtedy nič- iba som si v ten pichla Gonasi Kit a od 15DC iba Utrogestan 200 na večer. Žiadne ďalšie merania sliznice/ hormonálny profil…. Teraz KET bol na 20DC.Nepamatám si ako som chodila na sono predtým, lebo od posledného KET je to už cez 4 roky (máme dcérku). Ale prišlo mi to trochu málo….tak verím doktorovi, že vie čo robí, aj keď postup mi od posledného KET,ktorý bol úspešný zmenil 🤷🏼‍♀️

Ako to máš ty?

enuska62856
9. máj 2024

Ahojte dievčatá ... Tak posielam milú spravicku ... Som 7 dpt... A vyzerá pozitívne ... Test je však z actionu ... Čiže beriem to zle rezervou keďže nejaké recenzie ešte naň nie sú ...

ashleyka
9. máj 2024

@enuska62856 super ,potichučky gratulujem 🙂
toto sú moje 5-7-9 DPT ❤️

enuska62856
9. máj 2024

@ashleyka...dakujem ...a tiež gratulujem ... ja som na 5 nemala ešte nič ... Na klasickom teste ako máš ty mám ducha dnes a na tomto takto ... Tak uvidíme o dva dni ako to bude vyzerať ....

butterflyeffect
9. máj 2024

@enuska62856 mne z actionu ukazal uz na 4DPT ostatne az 6DPT, takze myslim ze mozeme gratulovat 🙂

butterflyeffect
9. máj 2024

@ashleyka krasne tmavnu. Gratulujem 👏