icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

ashleyka
9. máj 2024

@butterflyeffect Ďakujem krásne,po všetkých týchto tu skúsenostiach sa tešiť začnem asi až keď budem počuť to srdiečko,zatiaľ tomu ešte neverím žeby to vyšlo našupa😃🥹🥰

barju
9. máj 2024

Baby poslušne hlásim že dnes potvrdené srdiečko, zajtra začínam 8tt, pomaly začínam vysádzať lieky čo bude ešte 2 týždne trvať.

butterflyeffect
9. máj 2024

@barju super, gratulujem 👍ja toez stastne hlasim aj u nas potvrdene srdiecko, napisala mi do papierov 6tt +4 neviem ci to inak pocitaju lebo podla MS som 6+2. Tiez postupne znizovat progesteron a hlasit sa u svojej.

reanba
9. máj 2024

Gratulujem baby, teším sa s vami ✊🏻❤️🍀
Ja som dnes 3DPT a dnes pociťujem podbruško takmer od rána, tak verím, že je to dobré znamenie. Aj keď nejdem si ozaj nič namýšľať.

ashleyka
9. máj 2024

@barju jeeej parada🥰 gratulujem

barju
9. máj 2024

@butterflyeffect áno počítajú to inak podľa MS a podľa KET, ja mám tiež rozdiel jeden deň, ale keďže zubrienka meria 8,55 mm tak mi dali že zodpovedá tomu vyššiemu TT

barju
9. máj 2024

@ashleyka @reanba ďakujem, dúfam že sa čoskoro pridáte k nám 🤞😉

markara
10. máj 2024

@enuska62856 gratulujem nech ste zdraví a pekne rastiete 🙂

markara
10. máj 2024

Kočky mám otázočku v deň KETu beriem lieky klasicky ako deň pred KET? estroferm, Prolutex ráno a večer Progesterone? Jedná sa mi hlavne o tie čo užívam ráno, aby som dačo nepobrala. Nikde sa to neviem dočítať, tak že či tu niekto s tým nemá skúsenosť. Ak tak si zavolám do CAR keď začnú robiť 🙂 Ďakujem

barju
10. máj 2024

@markara a nemáš napísané v protokole? Ja som to mala rovnako ako pred KET ale s tým že prolutex som si mala pichnúť o 11 a o 11:15 sme mali KET a teda o 11 som bola už na ceste do car. Mala som všetko so sebou, tak som sa spýtala sestričky že kedy sú mám pichnúť a povedali že stačí po KET, že hodina hore-dolu

enuska62856
10. máj 2024

Dakujem... čo sa týka liekov Ja beriem na štítnu žľazu a progesterón aaa áno mala som to aj v papieroch napísané že lieky si mám dať bežné ako beriem ... K tým ostatným sa neviem vyjadriť ...

markara
10. máj 2024

@barju protokol mi nik nedal, mám len správu po opu, kde je naordinovaný estroferm a teraz správu z kontorly ( kde je len výška sliznice, a plánovaný KET). Čiže všade len správy a kopu receptov 😅 zavolám tam ďakujem Vám 🙂

24petra24
10. máj 2024

@reanba no ja som bola iba na sone ,sliznica necelých 7 CM ,estrofem 3-3,utrogestan 300 2-2 ale mala som nízky progesterón ,tak užívam ešte jednu do úst ,dnes bol vklad

reanba
10. máj 2024

Baby ako ste na tom?
Mne už začína pracovať hlava 🙈
Okrem včerajšieho dňa (3DPT) kedy ma celý deň bolelo podbruško kým som nešla spať nemám žiadne pocity .
Viem, je skoro, ale včera som mala aspoň pocit, že sa možno čosi deje.
Aj vy to tak máte? (aj tie čo už máte // )
Napíšte sem prosím ako ste sa cítili pár dní po vklade.
Vopred ďakujem za povzbudenie pre večného pesimistu 😂🙈🥴

nellla36
10. máj 2024

@reanba hned od druheho dna po vklade som mala menstruacne bolenie brucha 🙂

barju
10. máj 2024

@reanba ja som necítila 2 týždne po vklade nič a správala som sa skoro ako netehotna, iba som nezdvíhal nič ťažké a teraz sa mi za to ten malý mimozemšťan snaží pomstiť,lebo mi nedovolí normálne jesť a aj z toho mala čo zjem,tak vraciam alebo mi je zle. 16.5 idem k mojej gynekologicke,ale dnes som s ňou volala a predpísala mi xonveu vraj je to zázrak. Manžel mi to po ceste z roboty vyzdvihne v lekárni, lebo nie som schopná sa na viac ako 20 minút vzdialiť na viac ako 5 metrov od záchodu. A aj brucho ma bolí ale jedna bolesť prebíja druhú, lebo aj čreva sa stazuju aj maternica zväčšuje.

reanba
10. máj 2024

@24petra24 tak držím prsty ✊🏻🍀

reanba
10. máj 2024

@barju tak snáď ťa nebude dlho trápiť s 🤢.
Snáď som prípad ako ty 🍀

24petra24
10. máj 2024

@nikadominikanika ja dneeees

enuska62856
10. máj 2024

@reanba .. sem tam má pobolieva pravý vajecnik ale to ma už pred vkladom chytalo ... Inak vôbec žiadne pocity ani bolesti ... Tiež som si myslela že nič z toho nebude a vyzerá že sa podarilo .. robila som prvý test na 5 dpt tam nebolo nič .. už som mala obavy lebo dosť báb písalo že už mali ducha ... a 7dpt už boli // ... Zajtra testnem či tmavnu ...

reanba
10. máj 2024

@enuska62856 držím prsty, nech máš silnejšie // 😊
Ja som zatiaľ pri oboch tehotenstvách mala bolesť podbruška, tak preto ma toto nič necítenie znepokojuje. ☹️
Aspoň tu môžem svoje pocity/ strachy napísať, lebo manžel zo mňa asi zošedivie 😂😂😂🙈.

butterflyeffect
10. máj 2024

@reanba mna pichalo v podbrusku aj na jednej strane aj na druhej, a taky pocit ako na MS aj krize ma boleli na 3DPT mi teplota vysla a triaslo ma, zima mi bola stale+ bradavky take citlive ze mi aj podprsebka aj tricko samotne vadilo… ale napr pri prvom KET (uspesne ale MMT) nepamatam zeby som daco citila okrem tlaku v bruxhu ale to aom bola stimulacii, takze myslim ze je to veeeelmi individualne.
Co sa tyka MK pre mna je to tiez take utocisko, muz je velmi chapavy a tolerantny ale tiez uz by mu so mna rohy rastli, stale vravi nech na to nemyslim, nech to neriesim nech to necham plynut

ashleyka
11. máj 2024

Baby neviem či tmavne podla mna nie🥲🥲 na 11dpt slabý test podľa mňa

enuska62856
11. máj 2024

@ashleyka .. som na Tom podobne vzdy ten spodný je dnešný .. na ruzovom je slabšia podľa mňa .. a na obyčajnom tmavši... Tiež neviem čo si mám myslieť ...

ashleyka
11. máj 2024

@enuska62856 zajtra chcem ist kupit ine testy😏 som z toho na nervy,dufam ze nase bublinky bojuju

michaela1905
11. máj 2024

@ashleyka
@enuska62856 Dievčatá, ak vám môžem odporučiť, skúste radšej digitálne testy. Ja som tiež mala tieto paličkové pozitívne a digi mi ukázal správne. Ja už týmto obyčajným neverím... Viem, že sú lacné, ale podľa mňa nie sú celkom spoľahlivé, lebo ukazujú pozitivitu veľmi skoro a tak sa potom zbytočne tešíme a nakoniec sme potom sklamané 😐 ja zvažujem, že po ďalšom KET-e si urobím len jeden a to digi, tesne pred krvou. Držím vám veľmi palce, nech vám to vyjde 🙏✊

ashleyka
11. máj 2024

@michaela1905 digi mám nachystaný na pondelok- deň pred krvou to už bude definitívne😵‍💫

michaela1905
11. máj 2024

@ashleyka Držím palce...

ashleyka
12. máj 2024

nedalo mi nabehla som do drogerky a pobrala z kazdeho 🙈 teraz uz som celkom jeleň z toho

lalilla
12. máj 2024

@ashleyka testuj testami rovnakej znacky, lebo mas tri testy a nevies porovnat ci zosilneli oproti tym povodnym. Drzim palce velmi
Ja stale spinim, vcera krv trocha, tak vcera som prerevala cely den a cakam co bude