Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
Baby poslušne hlásim že dnes potvrdené srdiečko, zajtra začínam 8tt, pomaly začínam vysádzať lieky čo bude ešte 2 týždne trvať.
@barju super, gratulujem 👍ja toez stastne hlasim aj u nas potvrdene srdiecko, napisala mi do papierov 6tt +4 neviem ci to inak pocitaju lebo podla MS som 6+2. Tiez postupne znizovat progesteron a hlasit sa u svojej.
Gratulujem baby, teším sa s vami ✊🏻❤️🍀
Ja som dnes 3DPT a dnes pociťujem podbruško takmer od rána, tak verím, že je to dobré znamenie. Aj keď nejdem si ozaj nič namýšľať.
@butterflyeffect áno počítajú to inak podľa MS a podľa KET, ja mám tiež rozdiel jeden deň, ale keďže zubrienka meria 8,55 mm tak mi dali že zodpovedá tomu vyššiemu TT
@enuska62856 gratulujem nech ste zdraví a pekne rastiete 🙂
Kočky mám otázočku v deň KETu beriem lieky klasicky ako deň pred KET? estroferm, Prolutex ráno a večer Progesterone? Jedná sa mi hlavne o tie čo užívam ráno, aby som dačo nepobrala. Nikde sa to neviem dočítať, tak že či tu niekto s tým nemá skúsenosť. Ak tak si zavolám do CAR keď začnú robiť 🙂 Ďakujem
@markara a nemáš napísané v protokole? Ja som to mala rovnako ako pred KET ale s tým že prolutex som si mala pichnúť o 11 a o 11:15 sme mali KET a teda o 11 som bola už na ceste do car. Mala som všetko so sebou, tak som sa spýtala sestričky že kedy sú mám pichnúť a povedali že stačí po KET, že hodina hore-dolu
Dakujem... čo sa týka liekov Ja beriem na štítnu žľazu a progesterón aaa áno mala som to aj v papieroch napísané že lieky si mám dať bežné ako beriem ... K tým ostatným sa neviem vyjadriť ...
Baby ako ste na tom?
Mne už začína pracovať hlava 🙈
Okrem včerajšieho dňa (3DPT) kedy ma celý deň bolelo podbruško kým som nešla spať nemám žiadne pocity .
Viem, je skoro, ale včera som mala aspoň pocit, že sa možno čosi deje.
Aj vy to tak máte? (aj tie čo už máte // )
Napíšte sem prosím ako ste sa cítili pár dní po vklade.
Vopred ďakujem za povzbudenie pre večného pesimistu 😂🙈🥴
@reanba ja som necítila 2 týždne po vklade nič a správala som sa skoro ako netehotna, iba som nezdvíhal nič ťažké a teraz sa mi za to ten malý mimozemšťan snaží pomstiť,lebo mi nedovolí normálne jesť a aj z toho mala čo zjem,tak vraciam alebo mi je zle. 16.5 idem k mojej gynekologicke,ale dnes som s ňou volala a predpísala mi xonveu vraj je to zázrak. Manžel mi to po ceste z roboty vyzdvihne v lekárni, lebo nie som schopná sa na viac ako 20 minút vzdialiť na viac ako 5 metrov od záchodu. A aj brucho ma bolí ale jedna bolesť prebíja druhú, lebo aj čreva sa stazuju aj maternica zväčšuje.
@nikadominikanika ja dneeees
@reanba .. sem tam má pobolieva pravý vajecnik ale to ma už pred vkladom chytalo ... Inak vôbec žiadne pocity ani bolesti ... Tiež som si myslela že nič z toho nebude a vyzerá že sa podarilo .. robila som prvý test na 5 dpt tam nebolo nič .. už som mala obavy lebo dosť báb písalo že už mali ducha ... a 7dpt už boli // ... Zajtra testnem či tmavnu ...
@enuska62856 držím prsty, nech máš silnejšie // 😊
Ja som zatiaľ pri oboch tehotenstvách mala bolesť podbruška, tak preto ma toto nič necítenie znepokojuje. ☹️
Aspoň tu môžem svoje pocity/ strachy napísať, lebo manžel zo mňa asi zošedivie 😂😂😂🙈.
@reanba mna pichalo v podbrusku aj na jednej strane aj na druhej, a taky pocit ako na MS aj krize ma boleli na 3DPT mi teplota vysla a triaslo ma, zima mi bola stale+ bradavky take citlive ze mi aj podprsebka aj tricko samotne vadilo… ale napr pri prvom KET (uspesne ale MMT) nepamatam zeby som daco citila okrem tlaku v bruxhu ale to aom bola stimulacii, takze myslim ze je to veeeelmi individualne.
Co sa tyka MK pre mna je to tiez take utocisko, muz je velmi chapavy a tolerantny ale tiez uz by mu so mna rohy rastli, stale vravi nech na to nemyslim, nech to neriesim nech to necham plynut
@ashleyka .. som na Tom podobne vzdy ten spodný je dnešný .. na ruzovom je slabšia podľa mňa .. a na obyčajnom tmavši... Tiež neviem čo si mám myslieť ...
@enuska62856 zajtra chcem ist kupit ine testy😏 som z toho na nervy,dufam ze nase bublinky bojuju
@ashleyka
@enuska62856 Dievčatá, ak vám môžem odporučiť, skúste radšej digitálne testy. Ja som tiež mala tieto paličkové pozitívne a digi mi ukázal správne. Ja už týmto obyčajným neverím... Viem, že sú lacné, ale podľa mňa nie sú celkom spoľahlivé, lebo ukazujú pozitivitu veľmi skoro a tak sa potom zbytočne tešíme a nakoniec sme potom sklamané 😐 ja zvažujem, že po ďalšom KET-e si urobím len jeden a to digi, tesne pred krvou. Držím vám veľmi palce, nech vám to vyjde 🙏✊
@michaela1905 digi mám nachystaný na pondelok- deň pred krvou to už bude definitívne😵💫
@ashleyka Držím palce...

@butterflyeffect Ďakujem krásne,po všetkých týchto tu skúsenostiach sa tešiť začnem asi až keď budem počuť to srdiečko,zatiaľ tomu ešte neverím žeby to vyšlo našupa😃🥹🥰