icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

reanba
18. máj 2024

@markara ani ja som neverila, že by to mohlo výjsť a pouri na môj dnešny test. Dnes je 12DPO ❤️🍀

Držím ti prsty. Táto skupinka je zázračná, lebo toľko vydarených vkladov som tu veru nečakala.
Tak verím, že za pár dní sa budeš tešiť tiež ✊🏻✊🏻✊🏻

markara
18. máj 2024

@reanba vau to sú mega koľajnice 🙂 gratulujem z celého ❤️ nech pekne rastiete a ste zdravi 🥰

reanba
18. máj 2024

@markara ďakujem pekne ☺️

sontamuycruel
18. máj 2024

Čaká niektorú z vás odber v máji ?

lalilla
18. máj 2024

@reanba krasny test! Gratulujem

petkocka
18. máj 2024

@reanba dievcata gratulujem vam ♥️som tichý pozorovateľ , vklad som mala 7.5 , a bohuzial u mna tiez tento krat biochemické 🥹

reanba
18. máj 2024

@lalilla ďakujem ☺️ nechce sa mi veriť.

reanba
18. máj 2024

@petkocka mrzí ma to ☹️ držím prsty nabudúce ✊🏻🍀

petkocka
18. máj 2024

@reanba Dakujem krasne ♥️mame doma takmer dvojročnú slečnu tak je to urcite o čosi ľahšie . Verim ze dalsi uz bude úspešný ♥️

michaela1905
18. máj 2024

@reanba Krásne... Gratulujem... Hlavne nech je všetko v poriadku 🙂

michaela1905
18. máj 2024

@reanba Ahoj. Takže po dnešnom sone sliznica len 5,5mm. 🤨 V pondelok ďalšie sono, dr. vravela, že ak nebude sliznica aspoň 7mm tento mesiac sa vklad konať nebude a budúci mesiac mi nasadia Estrofem už od prvého dňa cyklu. Joooj baby... Mám pocit, že tento kolotoč asi tak skoro neskončí 🙉 neskutočne som unavená z týchto kontrol každé 2 dni, keďže do CAR mi cesta trvá takmer 1,5 hodiny.. Normálne som po ceste domov rozmýšľala, že či radšej neísť v pondelok na to sono a radšej to nechať na ten budúci mesiac.. Ťažké rozhodnutie

nikoleta999
18. máj 2024

@michaela1905 Ahoj, skus sa dopovat cervenou repou - dzusom… Ja pijem spolu aj s jablkom je zmiesany ten dzus od Relax, je to prave na sliznicu 🙂 Mne vzdy pomohlo

lalilla
18. máj 2024

@michaela1905 uplne ta chapem, mna tie cesty na kontroly tiez velmi vycerpavali, centrum mame cca 1,45-2 hod z domu a sono vzdy 5 minut a spat. A uz sme tsm boli tolko x ze som vzdy uz bola otravena ze ah preco zas. Na sliznicu aj cervene vino kocky spominali ze vecer deci dve, ja som pila stavu z granatoveho jablka na striedacku s cviklou. Ci to pomohlo nvm, nastastie som mala sliznicu vzdy dostatocnu, ale nacitala som tieto typy, za skusku to stoji. Ked nenarastie ma to tak byt a mozes sa lepsie pripravit o mesiac. Normalne mi pride ako sci-fi co mi co sa nam nedari absolvujeme pre dieta. Niekto si povie ze chcu a sup aj maju. Musime bojovat kocky

michaela1905
18. máj 2024

@nikoleta999
@lalilla

Kočky a aké dávky Estrofému vám dali v CAR?? Ja mám 2x2. Myslím, že niektorá písala aj 3x3x3. Rozmýšľam len, že prečo mi nezvýšili dávku, keď vidia, že mi nestačí a je možné užívať aj vyššiu dennú dávku... 🤔🤔

nikoleta999
18. máj 2024

@michaela1905 Ja som mala tusim len 2x1 … Ale mne vysiel az nativ, a pri tom som mala sliznicu 12 mm a doktor pri vklade jasal plesal, ja ze to ta repa 😂 🙈 a teraz v utorok idem skusit zase nativ… Takze ja idem bez estrofemu, mala som 9mm v utorok sliznicu, ale ja akonahle som sa dozvedela, ze po menzese, idem potom na vklad, tak kazdy den sa dopujem tym dzusom a niekedy si dam aj to deci - dva cerveneho vina… Ci by to bolo aj bez repy/ vina tak tazko povedat, tak neporadim. Skus im to navrhnut, ci by to nepomohlo … Ale ja sa estrofemu vyhybam, ak nemusim, tak ho radsej neberiem🙈

butterflyeffect
18. máj 2024

@michaela1905 mne ked som mala sliznicu na 11 DC 7 mm povedala ze malo ze nebudeme riskovat ze radsej dalsi cyklus riadeny - ja som mala estrofem 2-1-2 plus lenzeto 2x2 vstreky a anopyrin… Sliznica narastla na 12 mm v den KET ale vklad nevysiel, mesiac na to v native tiez 12mm v den KET a vysiel.( v native som brala aj bromelain 5 dni pred a 5 dni po lebo som uz nemala nic na riedenie krvi)

lalilla
18. máj 2024

@butterflyeffect ja som mala 2mg 1-1-1. Ale ja uz nechcem tiez estrofem. Jasne ked to bez neho nejde beriem, ale mne tak rozhadzal cyklus, ze som si povedala ze ok skusila som aj riadeny ale uz nechcem. Raz mi ho dali po vklade ze na podporu ci neskusime ja ze ok a opat cyklus rozhadzany. Ale mam srdce na mieste ze som skusila aj toto

butterflyeffect
18. máj 2024

@lalilla ja som mala cyklus pravidelny aj mi ostal, aj pri stimulke som ho brala. mna skor tie vedlajsie ucinky a to riziko rakoviny zarazalo ze ake je to svinstvo. Ked mi dalsi mesiac povedali ze mozem v native len podporit progesteronom tak som skoro skala od radosti. Dost som aj citala ze v native skor vyjde vklad.

michaela1905
19. máj 2024

Ďakujem vám všetkým za radu. Moje vaječníky by bez podpory liekov nevyprodukovali žiadnu činnosť. Podľa dr. v CAR mám ukážkové PCOS. 😒Raz mi povedal, že na mne by sa mohli učiť medici.. 🤨 Bez podpory liekov nemám ani MS. Len teraz akosi ani na lieky nereagujem. Rozmýšľam, či mi tam niečo ten predošlý neúspešný vklad nepokazil ešte viac 🤔. Zajtra uvidíme na sone, či sa stane nejaký zázrak a sliznica bude dostatočne vysoká. Dnes mám narodeniny, tak snáď sa zobudí a urobí mi prekvapenie 😛 no máme len 2 mrazáčikov, nechcem absolvovať vklad za každú cenu a potom byť sklamaná, že to nevyšlo a zbytočne si minúť jedného "drobca".

lalilla
19. máj 2024

@butterflyeffect ja tie letaky som radsej necitala az kym som na mk nezbadala daky koment nato, tak ockom som to preletela a stacilo mi..ja som brala min cyklus letrozol a to je teda tiez riadny humus. Podla mna vsetky tieto lieky, aspon keby sa ten vysledok dostavi ah
Kocky a vy uz mate deti?

@michaela1905 Vsetko najlepsie k narodeninam zelam! Nech to dopadne najlepsie ako moze a pekne oslav s poharom vina!

butterflyeffect
19. máj 2024

@michaela1905 vsetko najlepsie zelam nech takto o rok uz slavis s drobcom v naruci 🤗

@lalilla ja nemam deti, muz ma 2 z predosleho manzelstva, milujem ich ako svoje aj oni mna ale aj tak tuzim po drobcekovi “na plny uvazok” 😍 u nas to bude v lete 6 rokov co sme sa zacali snazit.

michaela1905
19. máj 2024

@lalilla Presne, všetky hormóny sú humus, ale keď to bez nich nejde... A hlavne lekári vedia čo robia. Áno, je pravda, že pri užívaní Estrofemu hrozí rakovina atď, ale ak sa kombinuje s Progesterónom, tak sú riziká úplne minimálne. Ono treba lekárom len veriť. Ja tieto letáky vôbec nečítam. Beriem to tak, že ak mi to lekár predpísal, tak to potrebujem a viac neriešim.

Ja mám už 5 ročnú slečnu, len sa jej aj nám samozrejme žiada súrodenec. No máme už len 2 pokusy a to je dosť málo 🤨
Ďakujem veľmi pekne za blahoželanie.

michaela1905
19. máj 2024

@butterflyeffect Ďakujem, bodaj by si mala pravdu 🙏❤️

lalilla
19. máj 2024

@butterflyeffect mozme si podar ruky, mi sa tiez snazime uz 6 rokov. U nas nema nikto z predchadzajucdho vztahu, tak bojujeme, mame este tri v mraziaku, ked sa to nepodari, zial uz do dalsieho ivf nejdeme.
@michaela1905 Ved jasne ked to lekar odporuca, a najma pri umelom neni moc na vyber bez tych hormonov, takze sa tomu clovek nevyhne. Jasne chapem ze by ste prijali surodenca, niekotre zeny idu na dva vklady a maju dve deti a niektore potrebuju viac, treba aspon dufat ze v tych mrazakoch su ti pravi bojovnici

butterflyeffect
19. máj 2024

@lalilla u nas 1 IVF 3 vklad: 1-MMT 2-nic a 3-teraz 8tt ostal nam uz len jeden mraziacik. Stale to beriem tak ze este nemame vyhrate, ze dlha cesta pred nami, ked citam vsetke tie pribehy tu ma MK 😳+ kamoske sa nedavno narodilo babo mrtve, to by ma asi polozilo uplne… Ak by z nejakeho dovodu to nevyslo chceli by sme este jeden cyklus ivf ale potom uz nie… ak to uspesne dobojujeme do konca budem vdacna za jedneho drobca viac neriesim. uz aj najmladsi niesme-ja 37 muz 41.

lalilla
19. máj 2024

@butterflyeffect no ja mam uz 3ivf za sebou, dokopy 7 vkladov, ostala som tehotna z 3 ale v 9tt spontany potrat, teraz z 3ivf 1ket vklad vysiel, ale s prestavkami spinim, a po predchadzajucej skusenosti je mi tazko sa tesit aj ked si to velmi zelam, ja som tiez v 8tt.
No zial aj v mojim okoli poznam tazke pribehy, kde bolo vsetko ok a v polke alebo po porode sa to pokazilo..nikdy som to neriesila ale ked clovek osobne pozna tych ludi plus si prechadza tymto no uz je to tazsie byt nad vecou. My sme vekovo podobne ah, no nic neostava len verit a modlit sa ze teraz to dotiahneme do uspesneho konca.

butterflyeffect
19. máj 2024

@lalilla presne ako pises! Odkedy tymto prechadzame tak stale vravim ze ludia by mali asi mat ozaj deti kym su mladi a hlupi 😂 lebo vtedy tak neriesia co vsetko sa moze stat a pokazit. Snazim sa verit a mysliet pozitivne ale staci ze jeden den sa citim lepsie bez priznakov ze ma daco zaboli a hned stres ze ci vsetko v poriadku. Potom ked mi je zas na vracanie tak az sa tesim 🤣

reanba
19. máj 2024

My máme dcérku (3 3/4 roka) zo 4.vkladu. Toto je 5.vklad a obrovský úspech je, že vidím //, no je to len začiatok a keďže som si prešla jedným spontánnym potratom (pred dcérkou a bolo to nejakých zázrakom prirodzené počatie, keďže mne Dr.hovoria, že ak prirodzene otehotniem, tak to bude zázrak tak o to viac to bolelo). Pri dcérke som tiež krvácala skoro do 12. týždňa, takže teraz sa snažím byť realista a nič nepredbiehať.
Všetkým nám držím prsty. Každá si to zaslúžime, lebo to chceme zo ❤️ a keďže naša cesta za dieťaťom je dlhá a ťažká, tak o to viac mu do života budeme chcieť dať.

miriam160
20. máj 2024

U nás ani druhý vklad nevyšiel, síce na krv idem až v stredu,ale dnes je to 10dpt a druhá čiarka ani náznakom....baby dávali ste si robiť ERA test? Ak áno ako to prebieha a kde vám ho prosím robili a koľko ste zaň platili? Ďakujem
Prípadne Repro imuno...je pravda,že sa to dá testovať až 8tyzdnov po poslednom vklade? Ak áno, viete aj kvôli čomu tam musí byť taká dlhá pauza?

michaela1905
20. máj 2024

Tak baby... Po dnešnom sone na 16DC je sliznica už 8mm. Neviem, či je to na 16DC dosť, ale doktorka v CAR bola spokojná, keďže v sobotu to bolo len 5,5mm. Na piatok mi teda naplánovali KET. Takže opäť bojujeme 🙂🙏
Včera som si dopriala 2 poháre červeného, keď už som mala tie narodeniny s tým, že veď zajtra to bude aj tak zbytočné sono, to určite nenarastie 😛 no a dnes prekvapenie.. 🙂

Neviete aká je optimálna výška sliznice v deň KET? 🤔 U nás v centre v deň KET už sliznicu nemerajú, robia rovno KET..