icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

miriam160
20. máj 2024

@michaela1905 mala by byť minimálne 8mm takže už teraz máš to fajn a do piatku možno ešte narastie na 9-10mm 😉

lalilla
20. máj 2024

@reanba dala si mi trocha nadej, ze si mala problemy na zaciatku s dcerkou a dotiahli ste to do uspesneho konca!

@miriam160 Ja som si nedavala, ale je to dost palka, co sa tyka repro imuno jj mala by tam byt pauza preco nvm mozno kvoli liekom, lebo napr 14 dni pred odbery nesmie zena brat ziadne lieky od bolesti a tusim daktore vitaminy. Ani mne nemeraju pred ket nikdy, vzdy len na kontrole prvej a dalsia je rovno vklad

@michaela1905 No super! Ja som mala tusim 8,5. U mna v centre min je 7 a max 12, ideal ze okolo 10mm, ale co som citala od kociek niekomi robili vklad aj pri 6mm alebo aj 13 mm sliznici, takze zavisi aj od lekara asi.

michaela1905
20. máj 2024

@miriam160 Joooj, tak aspoň niečo je dobre 🙂 uvidíme teda či sa to tento krát podarí 😄🙏

nikoleta999
20. máj 2024

@michaela1905 Waaa, tak to super správy, vidíš to to červené víno :D :D Optimálna výška je presne medzi 8-12 aspoň mne tak bolo povedané 🙂) Držím palceee

michaela1905
20. máj 2024

@lalilla Asi je to teda naozaj od centra. Mne vždy hovorili dr. v centre, že minimum je 7mm, ale merali to už na 12-13 DC. Takže myslím, že tam je predpoklad, že ešte bude do vkladu rásť, keďže vklad je cca na 18-19 DC. Teraz mi dali termín na vklad 20DC. Takže postup pri každom cykle iný. 🙂 Škoda, že nemerajú aj pred vkladom.. Ale nevadí, asi vedia čo robia 🙂

Našla som papiere z pred 3 rokov, keď som bola na prvom KET. Tam som mala 8mm na 13DC. Vklad vtedy vyšiel a na 13DPT som mala HCG vyše 300. No nakoniec som o týždeň po krvi potratila. Zakaždým je to iné..

michaela1905
20. máj 2024

@nikoleta999 Ďakujem... Dúfam teda, že v piatok bude mať mrazáčik optimálne podmienky na to, aby sa poriadne zahryzol.. 😄

Aj keď ma trošku mrzí, že idem celý víkend do práce a nebudem mať žiadne voľno po vklade.. 😒 No snáď to nejako zvládneme 🙏

reanba
20. máj 2024

@michaela1905 supeeer, tak si dostala pekný darček v podobe slušnej sliznice 😃👍🏻
Pokiaľ ja viem tak minimum je 7mm a ideál 12mm.

michaela1905
20. máj 2024

@reanba Noooo, ale ešte krajší darček by bol, keby som o dva týždne dostala tie správne výsledky.. 😄

miriam160
20. máj 2024

@lalilla ja s tým nejak počítam, že to bude drahšie, ale kým sa pustíme do ďalšieho cyklu, tak by sme chceli absolvovať este ERA a rozmýšľame nad Repro imuno, lebo my si platíme všetko samy, mám vždy dlhý protokol, len za lieky dávam skoro 3000 ak nie viac....tak si chcem byť istá, že ten neúspech vkladov nestojí na imunológii alebo nespravne nacasovanych vkladoch....ja som 2x prirodzene otehotnela 1x2021 a 1x2022 ale nevyšlo to...preto ma aj trošku prekvapilo, že ani jedno embryo sa po vklade nechytilo

lalilla
20. máj 2024

@miriam160 tu repro si urcite dajte, ak mate finanice tak aj tu era. Mne vysiel treti a siedmy vklad, aj ked zatial bez dietata. Ostatne vklady nic. Rozmyslala som nad erou ale doktor ze ked sa raz uz chytilo je malo pravdepodobne ze mam inak to okno, tak som neriesila, 3 vklady nic opat a potom teraz posledny sa chytil. Podla vsetkych vysetreni som ja ok a muz ma zly spg a vidis napriek tomu potrat, embryo najvyssej kvality bez genetiky vzdy vkladane, teraz som dala geneticky odtestovane vlozit chytilo sa ale opat to nevyzera dobre. Tam je tolko premennych ze podla mna nie na vsetky odpovede preco existuje aj medicinsky dovod. Za mna ak mate peniaze dala by som si vysetrit vsetko a teda najma by som sla do genetiky embryi ze ci tam neni chyba, aj ked ani to nie je zaruka uspechu. Proste mat srdce na mieste ze ste urobili maximum, ostatne je vo vyssej moci a potom ked su vysetrenia ok tak otrepane len skusat a verit ze sa podari

miriam160
20. máj 2024

@lalilla hej tu genetiku embryí sme vždy chceli, ale iba po prvom cykle nám ostalo jedno embryo, to išlo na genetiku a bohužiaľ nevhodné na vklad. Po 2.IVF nám ostali 2embrya ale nebolo možné urobiť genetiku bo nezačali "opúšťať obal" na piaty ani šiesty deň a nemohli odobrať vzorky na biopsiu..ale obe boli 4AB,vhodné na vklad ale bohužiaľ nič z toho.
Ty už 7 vkladov, wow, máte/mali ste veľa embryí či tiež bojujes aby voľačo bolo po stimulacii? Ja mám nízke AMH takže aj tá kvalita vajok nízka...no dúfam že z 3.IVF voľačo bude bo už ma to začína vyčerpávať...ale to nás všetky po neustálych neúspechoch...držím ti silno palce aj keď nemáš veľmi dobrý pocit 🍀 ale bolo by fajn vidieť ťa ako ďalšiu, ktorej to klaplo 🍀

lalilla
20. máj 2024

@miriam160 my sme dali teraz prvy x, ale iba 2 z toho jedno mam vlozene druhe ma daku mozaiku ze vhodne na vklad po konziltacii, este neviem co to znamena no.
Ja slabo reagujem na liecbu amh mam tusim 4, prve ivf uplny fail, 2 embrya ani tuk, 2 ivf 3 embrya prvy et vysiel ale spontany potrat potom, dalsie vklady nic a tretie ivf malo byt 6 embryi ale prvy x sa stalo ze 2 z nich aj ked boli najvyssej kvality a vyhatchovane nedali sa mrazit. Skoro som sa zrutila ze to uz neni mozne. Takze jedno mam vlozene po genetike, 2 su nevysetrene ale mame zamrazenu vzorku, ale asi uz to risknem a nebudem ich davat testovat a jedno ma tu mozaiku. Takze este tri pokusy, finalne, posledne a potom to nechavame ist. Lebo ako pises uz som vycerpana, kazdy rok len vysetrenia, kontroly, nadeje atd atd, o peniazoch ani nehovorim, uz chcem ist dalej. Urobili sme maximum, uz je to medzi nebom a zemou.

michaela1905
20. máj 2024

Kočky, ešte ma napadlo. Tie čo užívate Anopyrin, viete aj prečo ho užívate?? Moja dr mi vravela, že v prípade úspechu od 12tt nasadíme liečbu anopyrinom, len neviem, že prečo... Či to pôsobí na udržanie, alebo prečo... 🤔🤔

michaela1905
20. máj 2024

Len premýšľam, že či by užívanie Anopyrinu tiež nezvýšilo šancu na uhniezdenie.. 🤔

butterflyeffect
20. máj 2024

@michaela1905 mne davali len pri estrofeme kedze je tam riziko zrazenin, pri samotnom progesterone mi ho nedavali, ale moze byt aj kvoli vysledkom z hemato zeby?

ev1ta1989
20. máj 2024

Ahojte dievcata, tiez to tu zatial nestranne pozorujem. Ja uz mam za sebou jeden vklad s vlastnym embryjkom, nevyslo. A jeden s darovanym, tiez nevyslo. Teraz by som mala ist opat na vklad s darovanym… Je to neskutovne narocne na psychiku cely tento kolotoc, kto si to nezazije to nikdy nepochopi ake narocne je mat dieta…

michaela1905
20. máj 2024

@ev1ta1989 Ahoj. A kedy máš naplánovaný vklad?

ev1ta1989
20. máj 2024

@michaela1905 pozajtra sono a uvidi sa podla toho predpokladam buduci tyzden 🤞

miriam160
20. máj 2024

@ev1ta1989 dlho ste čakali kým vám našli darkynu? My skúsime ešte jedno IVF s mojimi vajíčkami a potom zvažujeme darované ako posledný pokus

miriam160
20. máj 2024

@lalilla to som ešte nepočula,že aj to sa môže stat, že sa nedajú zamraziť embrya 😳😳

ev1ta1989
20. máj 2024

@miriam160 nie praveze mame darovane cele embryjko a boli na “sklade” z coho som bola velmi prekvapena lebo som cakala ze to budu mesiace ale absolutne sme necakali dokonca sme mali na vyber. Pripadne nam vedeli aj vyrobit od darcov 😅. Ked clovek nema na vyber dakuje bohu, ze aj taketo su moznosti.

michaela1905
20. máj 2024

@ev1ta1989 Ja idem teraz v piatok.. Tak budeme čakať na výsledok spolu 😄

butterflyeffect
20. máj 2024

@lalilla fuuuu tak ty uz si si presla kadecim. Drzim prsty aby sa uz zadarilo. Vsetky IVF si mala v jednom CAR ci ste skusali aj menit?

markara
21. máj 2024

Kočky neustále Vás sledujem a obdivujem, čím ste si všetkým prešli. Ja mám teraz 6DPT (môj prvý, ale až v treťom IVF) takže ma začína pokojná nálada obchádzať a začínam sa strachovať či to vyšlo. Chcem sa opýtať, pri užívaní estrofermu, injekcií a kapsúl progesteronu mi tieto lieky blokujú ms? Ja som si myslela, že nie, ale teraz neviem. V piatok by mi mala prísť, preto chcem vedieť či budem mať trošku vyhraté... 😀 test mám robiť až na 14. deň. Asi ho urobím na 13.

ashleyka
21. máj 2024

@markara ahoj,áno progesterón blokuje ms😏 2dni po vysadení mi mrška prišla

reanba
21. máj 2024

Ahojte. Na 14. DPT (včera) mám hodnotu HCG 2451. To je krásna hodnota však? 😊🍀❤️
Akú ste mali vy?

ashleyka
21. máj 2024

@reanba jeeej gratulujem🙏🏻🙂

reanba
21. máj 2024

@ashleyka ďakujem. Ja zas analyzujem 🤦🏼‍♀️🙈😂

michaela1905
21. máj 2024

@reanba Hm... A čo analyzuješ? Tá hodnota je krásna 😄 gratulujem ❤️

reanba
21. máj 2024

@michaela1905 🙈 či spadám do kategórie priemer nech sa už ukľudním…. A ďakujem ❤️