icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

michaela1905
25. máj 2024

@mmmooo Veď práve to, že nie je ešte ani 24 hodín po transfere... Nechápem.. Ale uvidíme čo bude ďalej. Mám úplne aj kŕče ako pri MS. Ja mávam vždy prvý deň MS aj hnačku, aj tú mám... 😪 Transfer bol úplne bez problémov..

michaela1905
25. máj 2024

@ashleyka Progesterón mám 2x1 a ešte Estrofém 2x2

petkocka
25. máj 2024

@michaela1905 aj ti brali krv na progesteron ?

mmmooo
25. máj 2024

@michaela1905 a krvacas moc silno ? Ak hej tam hned volaj koordinatorke, ak je to take slabsie klud to je normalne, aj ja som krvacala ale nie moc, ale bola aj zrazeninka, a to je normalne. Nemas mat preco menzes ked ti kratko pred vkladom.bola potvrdena ovulacia na ultrazvuku 🙏

reanba
25. máj 2024

@michaela1905 to vážne?! Volaj do CAR. To mi príde divné, že hneď na druhý deň po vklade. 🤔 žeby si mala taký skrátený cyklus?

michaela1905
25. máj 2024

@petkocka Nie, vôbec. Takéto odbery u nás v centre nerobia

petkocka
25. máj 2024

@michaela1905 to je zvláštne , mne vzdy beru tyzden pred , v den vkladu a 7-10 den po vklade , aby videli ako sa mi drzi

ev1ta1989
25. máj 2024

@michaela1905 dufam, ze vsetko dobre dopadne 🤍

michaela1905
25. máj 2024

@mmmooo Ty si tiež krvácala na začiatku hneď po vklade?

A čo sa zmení, keď zavolám koordinátorke?? Veď ona mi to nezachráni... Uvidím čo bude ešte zajtra a do pondelka. Ak tak v pondelok zavolám... Už som asi aj zmierená, že z toho nič nebude.. Máme tam už iba jedno embryo 😪 joooj, veľmi ťažko mi je z toho...

michaela1905
25. máj 2024

@reanba ja neviem. Keď celé to bolo teraz také divné. Sliznica mi nerástla ako mala, vklad mi robili až na 20 DC... Neviem, asi mi mali ten vklad odložiť o mesiac. Asi mi ho teraz nemali robiť.. No nič, už to nezmením.. 😒 Asi nám to nie je súdené..

michaela1905
25. máj 2024

@ev1ta1989 Bodaj by si mala pravdu.. 🙏
Ale ja tomu už nádej moc nedávam..

michaela1905
25. máj 2024

@mmmooo A aj ty si mala zrazeniny?? Či iba krvácanie? Boli síce iba dve malé, ale boli..

reanba
25. máj 2024

@michaela1905 aj mne teraz urobili vklad na 20DC a vyšlo to. Tiež sa mi to zdalo celkom neskoro, ale očividne je to možné.
Každopádne držím prsty a daj vedieť ako si na tom.

mmmooo
25. máj 2024

@michaela1905 ano mala ale ako vravim to bolo len take trosku, myslim si ze by ti zdvihli progesteron. mne robili vklad vzdy v iny den, podla ovulacie a podla toho kolkodnove embryo vkladaju, ja som mala 19 den ale aj 16.

michaela1905
25. máj 2024

@mmmooo Keď ja nemám ani ovuláciu. Cyklus mám iba keď užívam lieky. Celý cyklus mám dá sa povedať, že umelý... Uvidíme... Bolo to iba ráno. Červená krv, ale myslím, že celkom dosť + 2 malé tmavé krvné zrazeninky.. Také ako dutinky to vyzeralo... Teraz už nekrvácam... Tak uvidíme, čo bude ďalej.. A tebe zvýšili progesterón, keď si krvácala? Lebo mňa napr. bolia prsia.. A boleli ma ešte 2 dni pred vkladom... Takže toto ako znak úspechu brať nebudem môcť.. Sama som zvedavá ako to dopadne 🙏

miriam160
25. máj 2024

@petronela1985 Reprofit mám tiež v užšom výbere, ale v Brne, lebo Martin máme úplne od ruky, dochádzame zo zahraničia. Môj favorit je ale zatiaľ nová klinika Cayo v Prahe, ktorá mi bola odporučenia a ktorú vedie špičkový embryolog Daniel Hlinka, ktorý zakladal aj PFC v Prahe. Podľa recenzií čo som našla, vraj super prístup,individuálny, vymakany labor, rodinná atmosféra,hľadajú dôvod keď sa nedarí a majú 2 super lekárov, kt. majú cez 20r skúsenosti v IVF. Tak som zvedavá aký budem mať pocit z konzultácie, ale zatiaľ sa prikláňame k nim. Pomohli vraj aj páru zo Srbska,ktorý má za sebou 12 embryotransferov na inej klinike a u nich sa im to podarilo na prvý krát....uvidíme, dám na pocit z jednotlivých konzultácii 🍀a super, že tebe to už klaplo 🩷🍀

miriam160
25. máj 2024

@miriam160 clayo clinic...sekla som sa o písmeno 😁

ikytikytu
25. máj 2024

@reanba ahoj ja som bola v utorok 14.den po ket amala.som 2200 a vraj dost vysoka hodnota..tebe nevraveli??

petronela1985
25. máj 2024

@miriam160 to sa super číta, vyzerá to na veľmi dobrý výber 👌 držím palce, nech ti nové CAR prinesie vytúžené bábätko 😍

reanba
25. máj 2024

@ikytikytu nie, lebo ja som bola len na krv u svojej gynekologičky a výsledok mi na druhý deň dala vedieť sestrička a ten som potom nahlasila koordinátorke a tá mi nepovedala nič. A to je nejak zle, či? 🧐

michaela1905
25. máj 2024

@reanba
@mmmooo

Kočky, surfujem po nete a hľadám čokoľvek, čo by mi mohlo dať odpoveď. A našla som na stránke centra, kde chodím. Krvácanie mohlo byť spôsobené implantáciou embrya. Píšu, že je to bežné. Tak ma to trochu ukľudnilo.. Uvidím, čo mi prinesú ďalšie dni.. 🙏

ev1ta1989
25. máj 2024

@michaela1905 hlavne sa nestresovať a veriť v to najlepšie, budem držať prsty 🤞🍀

michaela1905
25. máj 2024

@ev1ta1989 Veď ja viem. Len keby to bolo také jednoduché... 🤨 Tých 14 dní je nekonečne dlhých a keď sa vyskytnú takého komplikácie, (a ešte hneď prvý deň po transfere) tak ten čas plynie ešte pomalšie 😒

ikytikytu
25. máj 2024

@reanba nie zle .len mna si rovno doktor nechal ze sa na mna pozrie ked som sla po vysledky, tiez uz u svojho..len vraj taka hodnota je az na 6ty tyzden cca ale mozno koli Ketu to nakoniec budeme mat posunute

ikytikytu
25. máj 2024

@michaela1905 ja som uz asi 20 dni po KEt a dneska som mala taku slabocervenu krv na intimke, som sla pre istotu na urgent a vraj je vsetko v poriadku, je mozne ze sa este stale hniezdi a zaryva hlbsie embryjko, tak mi to povedala doktorka a aj tymi liekmi sme asi viac prekrvenw...takze den po KEt neverim ze by sa ti uz nieco rozbiehalo..drzim palce

michaela1905
26. máj 2024

@ikytikytu Vieš, keby to bola len krv, ale tie dve zrazeniny mi robia najväčšie starosti. 😒 Presne také, len väčšie zo mňa vyšli minulý mesiac po KETe, keď som mala tú nízku hodnotu 49,1 a o pár dní na to, keď som začala krvácať. Veď uvidím, čo bude ďalej. 🙏

petkocka
27. máj 2024

@michaela1905 ahoj , no ako sa mas ?

193169
28. máj 2024

Ahojte. Dnes som 8 deň po ket, test negatívny. Vkladali sme 2 embria 5AA, 5BA...myslíte že je tam ešte nejaká šanca? 🤔 Zajtra idem na krv ale už strácam nádej 😞

ashleyka
28. máj 2024

@193169 v ktorom centre ti vkladali 2? je to dosť riziko hlavne pri takto kvalitných embryjkach
Sprav digital ten ti ukáže na 100% 🙂 držím palce

193169
28. máj 2024

@ashleyka GYNCARE Košice... Pred tým sme mali už 2 neúspešne vklady, tak sme sa s dr dohodli že riskneme a dáme dve