Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@193169 Ahoj, ako si dopadla dnes na odbere?
@michaela1905 ahoj. Je to pozitívne ale hcg je iba 16 v piatok mám ísť na kontrolný odber. Ale mám pocit že to bude biochemické
@michaela1905 a ty ako ? Dnes si testovala ?
@193169 hm.. Myslím, že máš dobrý pocit 😒 je to veľmi málo. Ja som mala na 13DPT 49,1 a bolo to biochemické. Je mi to ľúto 😒
@petkocka Áno, samozrejme 😛 na teste InTime je vidieť, že je silnejší... Na mama teste to moc nepozorujem. Mám pripravený aj digitálny, ale ten si plánujem urobiť až pred odberom krvi.
@michaela1905 je to na dobrej ceste. ♥️ono obden stúpa hcg takze zajtra bude mama výraznejší uvidis , a ten in tíme je silnejší to je vidiet . Kazdopadne na 6 ty den su oba paradneeeee
@petkocka Verím, že budeš mať pravdu. 🙂Dnes mám v práci voľno, tak oddychujem a snažím sa relaxovať, nech má drobec dobré podmienky 😛
@michaela1905 kraaaaasne testy ❤️
@ev1ta1989 To áno. Ale mám ešte pred tým rešpekt. Bojím sa aby to nebolo znovu biochemické... 🙏Som úplne bez príznakov a je to také... Že asi by som bola kľudnejšia keby som nejaké tie príznaky mala 🙂 ale snažím sa mu dohovárať, tak snáď ma poslúchne 😛
@michaela1905 To budú podľa mňa dvojičky🤣❤️🙏🏻
@michaela1905 akoze fakt krasne testy! Taku ciarku tak skoro som asi ani nevidela. Drzim palce!
Tak baby, ako som pisala davnejsie, KeT sa zadaril, 14.den som mala uz 2200 HCg, no momentalne som koniec 5teho tyzdna a uz 6 dni krvacam :( vcera toho bolo viac tka som sla na urgentn uz druhy krat, dali mi injekciu na zastavenie a kludovy rezim..dnes rano uz intimka cista ale teraz zas zomna vysla taka ruzova vodicka riedka :( sa bojim fest ze to odchadza..
@ashleyka To určite 😛 jedno by mi úplne stačilo 🙂
@lalilla ďakujem. Aj mne sa to zdá veľmi skoro. Po minulomesačnom biochemickom som ešte viac v napätí.. Vysoké HCG býva vraj aj pri MMT. Už sa neviem dočkať kým pôjdem na kontrolu do CAR, aby som vedela výsledky. Nech som kľudnejšia. Momentálne potrebujem veľmi aby ma ukľudnili, že je všetko tak ako má byť... Ale ešte sú nekonečné dni pred nami ❤️ keby aspoň nejaké príznaky sa objavili 🤩
@ikytikytu Bože😏 a v Car nevraveli ze mas prist?
nedvihli progesteron?
@michaela1905 Veď to by bolo ake super❤️😊🤣
@ikytikytu držíme palce, nech je všetko v poriadku 🙏🙏🙏 a tvoja dr alebo CAR čo na to???
@ashleyka 2v1?? Nooo... Pri prvom ET som fakt túžila po dvojičkách... Teraz by mi úplne stačilo jedno a hlavne zdravé.. ❤️
@michaela1905 ja som sla do Car daleko, takze tam to uz neriesime, no mam ist na sono buduci tyzden ale dovtedy len cakat a oddychovat, je to teraz 50 na 50
@ikytikytu Ufff, tak to bude ťažký týždeň pre vás 😒 držím teda palce, nech je to v poriadku.
@veronikazboronova Tak presne toto som potrebovala dnes vidieť 🤩🤩 krásna foto.. Gratulujem.. ❤️ A nech drobček krásne rastie 🥰

@petkocka sekla som sa🙈 riadený cyklus, ja nemám ovulku tiež kvôli pcos😊 na estrofeme som už 2 mes🤣