Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@petkocka ja práveže neviem 🥺 ...... Až v nedeľu (2.6) mám začať brať Progestenalle a Clexane, dovtedy mám brať iba Estrofem..... Je šanca, že ešte trošku narastie????
@butterflyeffect tak ďakujem pekne ..... Som sa trošku upokojila, že ani ty si nemala dominantný folikul
Mám úplne zmiešané pocity, všetko zažívam prvýkrát 🙂🥹
Tu je vidno ze zial aj proces ivf je niekedy pokus omyl a nemaju tie postupy za jedno. Mne jeden lekar vklad na 24dc v native povedal neskoro, iny ze v pohode. V skupine o ivf je kocka co mala tusim 27dc a ze uspesny, ze ked ma niekto neskor ovu tak je to ok zevraj
Co sa tyka sliznice mne stale ze ideal 7-10, ked som raz mala 11mm ze to uz sa im moc nepacilo, tak si vyber…
Baby co sa tyka sliznice stale mam na 12dc 11 mm a ked šla som na vklad na 19dc a bola len 8mm
vraj progesteron znizuje
@butterflyeffect akoze aj Brno je topka😄ale tak to viem aj od kamosiek ze mali 7-8 a vyšiel im vklad a maju deti , to vobec nieje malo . A praveze Brno kontroluje pred vkladom aj 2x progesteron z krvi , dokonca vzdy kontrolujú aj tsh , takze podla mna vedia co robia .
@petuska2603 nooo tak potom nemas ovulku ked ides s estrofemom 😄to je tak spravne
@petkocka áno..... Ale skôr som chcela vedieť či je správne mať 6,5mm sliznicu žiaden dominantný folikul a 6.6 už mám ísť na vklad s tým, že od nedele 2.6)mám brat Progestenalle a Clexane plus Estrofem, ktorý mám brať až do 7tt, ak to vyjde 🙏🙄
@petuska2603 dominantny folikul pri riadenom netreba a sliznica neviem teda,inak ja idem na vklad 3.6 😀
@ashleyka tak držím silno palce 🙏 aby sme sa aj my mohli stať mamkami 🙏🥹 ..... Priznám sa, že ja mám aj strach 🥺
@petuska2603 ta sliznica mi pride nízka , ale niesom lekár . Mne od zaciatku vzdy tvrdia ze minimalne musi mat 7mm inak vklad nerobia , a progesteron ju este zníži
@petuska2603 ja som mala dnes na 10DC 7,7mm a az od 5.6 zacinam brat progesteron Cize do 5 este porastie a potom ju o trosku zníži progesteron 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@petkocka tak ja neviem .... Do zajtra by mohla narásť, síce nie nejako veľa, ale aspoň niečo...... Veď keď robia vklad, musia vidieť aká je vysoká sliznica, či už to nekontrolujú???
@ikytikytu Paráda, teším sa s tebou ❤️ no bohužiaľ niektoré tehotenstvá sú bez komplikácií, iné zase úplne komplikované 😒 ale hlavné je, že napreduje... Niektoré žienky sú dokonca aj niekoľko mesiacov v nemocnici.. Čo všetko si mi musíme kvôli tým ratolestiam vytrpieť😛 ale neboj, bude dobre 🙂 len pekne oddychuj
@petkocka To teda áno... Snažím sa nejako si myslieť, že oni ani nemôžu byť tmavšie 😛😛že jednoducho nemajú v sebe toľko farbiva 😛😛😄😄
@ashleyka Fuuuu... Myslím, že keď máš taký dlhší cyklus, tak by práveže to malo byť neskôr.. Teda aspoň podľa mňa 🤔 ale neboj, oni určite vedia, prečo ti to tak naplánovali... To asi podľa výsledkov hormónov, či?
@petuska2603 Držím veľmi palce 🥰
@michaela1905 ďakujem krásne 🙂🥺🥺🥹🥹 bojím sa veľmi 🥺
@petuska2603 Dominantný folikul nemám ani ja... Mne vôbec nerastú folikuly, takže bežne som bez ovulácie.. keby to bol problém tak nemám doma 5 ročnú dcérku 🙂 skôr tá výška sliznice by mohla byť na hrane.. Mne vždy v centre vraveli, že musí byť minimálne 7mm.
neboj, bude to tak ako má byť 🙂
@petkocka Ja som mala na 16DC sliznicu 8mm a dr bola spokojná a na 21DC mi naplánovali vklad...
@petuska2603 to ešte môže dorásť 🙂 mne od soboty do pondelka narástla z 5,5 na 8mm 🙂
@michaela1905 áno ale si mala na to 2-3 dní , ja mám na to deň keďže až od nedele mám brat Progestenalle 🫤
@michaela1905 veď to som aj ja čítala, že musí byť minimálne 7mm a ja mám 6,5mm a hneď už mi dali Progestenalle, že od nedele mám brať 🫤
Noo mne sa prestali tvoriť vajíčka a keď sa vytvorili prerástli do cýst..... V živote som nemala tento problém a prišla som do veku tridsatničiek a tam sa to akosi všetko pokazilo
Čiže keď som si myslela, že ovulujem, tak sa mohlo stať, že žiadna ovulácia nebola 🫤
@petuska2603 ďakujem podobne,drzim prsty❤️ ja to už po 1 vklade beriem s väčšou rezervou,nakoľko 2 baby s ktorymi som bola naraz tak otehotneli a ja nie…tomu som nechapala ostala smutna a teraz už akosi idem do toho s iným myslením,pretože vtedy som sa na tie čiarky upla a bola som si ista že to vyšlo a nakoniec z toho bolo veľké sklamanie ..
@petkocka aj tebe držím prsty❤️🙏🏻
@michaela1905 ani ma nenapadlo sa to vtedy opýtať,ale určite sa opýtam v pondelok že prečo takto skoro ,či to majú pokusy alebo čo🤣
@ashleyka ďakujem krásne ešte raz a musím sa asi upokojiť a prestať na to myslieť a zobrať to tak, ako to je 🙏🥹
Už to nezmením a verím, že lekári vedia čo robia 🙏
@petuska2603 niekedy mat vela informacii je tiez na skodu ako mat malo ver doktorom ze robia co vedia a nalad sa na pozitivnu vlnu budem drzat palce 🤞🍀
@petuska2603 myslim ze uz nie , teda aspon u mna v centre nie . Ale bud kludna , oni vedia co robia ❤️❤️❤️hlavne každé telo je ine a najlepsie posúdi lekár

@petkocka chodim do Gyncare KE doc. Toporcerovej, ona ke uplna Topka. nevraveli ze vyslovene malo ale ze radsej az o mesiac ze mohlo by byt lepsie. Ja som s pristupom a postupmi u nich max spokojna, radsej si pockat ako vyplytvat embryjko zbytocne. Z 3 vkladov boli uspesne 2.