Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@ev1ta1989 Držím silno palce 🙏❤️
@michaela1905 a ty ako ? Netestujes uz ?
@petkocka Myslíš, že som vydržala? 😄😄😛😛 Asi mám slabú vôlu 🙊
@michaela1905 myslela som si 😄nemas , ale zvedavosť je silnejšia 😄❤️no krasne stmavol ❤️♥️❤️🙏tesim sa ❤️❤️❤️
@petkocka Presne 😛 no je naozaj pekný, tmavý... Ono keď vyschnú zblednú, ale po limite by sa aj tak nemal hodnotiť výsledok.. Takže myslím, že to porovnávanie je zbytočné... Hlavné je, že je tmavý... Ja sa chcem tešiť, ale akosi sa mi to nedá.. Bojím sa, aby sa nestalo to čo naposledy.. Takže s tešením si radšej ešte počkám... Len keď do 7.6 je ešte veeeeľmi ďaleko 🙈
@michaela1905 no vyzera to velmi dobre 🤞🤞🤞🍀🤍
@michaela1905 vyzerá to výborne 👍🏻 gratulujem 🍀😃
@ev1ta1989 ďakujem krásne ešte raz za povzbudivé slová 🙂🤍 mám samozrejme aj obavy ..... Ale verím, že to vyjde 🙏🥹
@petkocka to je pravda, že každé telo je iné a každé inak reaguje na liečbu .... Uvidíme čo povedia vo štvrtok 😊🙏🥹
@reanba Ďakujem ❤️, len ešte aby boli aj výsledky z krvi také pekné, ako ten dnešný test... 🙏🙏
@petuska2603 Určite to vyjde 🙏
@michaela1905 no heloooou 😄ako testiky ?? Posli
@michaela1905 inak chápem ze ta znervoznuje ze nemáš príznaky ale v podstate ja som tiež nemala absolútne žiadny príznak len trocha podbrušku som cítila. Neskôr to cele začalo najprv smäd potom hlad potom chute neskôr pachy mi vadili. Neskôr problémy so žalúdkom. Teraz je jedno co zjem alebo vypijem ani vodu nemôžem a je mi zle. Ale aspoň nevraciam 😁v piatok už idem k môjmu gynekológovi tak som zvedavá ako to pokračuje keďže mam ten hematom. Ale šetrím sa koľko sa dá. Držím palčeky aby to tento krát už bolo to práve 😊🤞🍀
Chcela by som sa spytat rano beriem prolutex (progestreon v inj.forme) a zaspala som dala som ho o hodinu neskor myslite ze to moze byt problem?
@83monika83 to by nemal byt problem nemusi sa pichat v rovnakom case uplne presne tiez som sa na to pytala
@83monika83 dnes je asi nejaky divný deň🤣 ja som tiež ráno zabudla pichnúť a muž prišiel zamnou do práce že zabudla si si pichnúť🙈
@michaela1905 ahoj dnes ráno som našla papierik, kde som mala napísané že 3 týždne pred vkladom endokrinologia 🤷♀️😰😰 a ja mala zafixované v hlave že pred vkladom keď budem tak mám prísť, ale viem, že mi hovorila tak ako som si to doteraz myslela 😬
A zajtra tam chcem ísť
Asi to bude veľký problém 😬😬
@petkocka Myslím, že to tu nejdem zbytočne spamovať.. 🙂 Dnes som skúsila aj ten InTime a teda, na to, že som si ho urobila po 3 dňoch, tak ten moc nestmavol.. 🤨 Spomenula som si na ten tvoj, čo som videla tu na 9DPT (kde vklad skončil biochemickým) a bolo mi hneď smutno, že je cca taký istý... 😒Asi mi to už lezie na mozog a mala by som s tým prestať... 😛 Musím sa nejako dať do kľudu a veriť, že sa to podarilo 🙏🙏 len ako?? Máš nejaký návod? Lebo mám pocit, že čím viac sa blíži deň testu, tým viac som nervózna.. 😒
@michaela1905 aaaaaale no taaaaaak , tusim je dnes ten den kedy nemas naladu 🥹, podla mna to vyslo , nemam návod sa nestresovat to sa proste neda … ja som robila ale na 9 ty den mamatest , mne ten in tíme ukázal 9 ty den naobed negatívny 😄
Posli ako ti dnes ukázali testy 🙏
To čakanie je najhorsie .ale ja verim ze dobre je to ♥️🍀
@ewka943 Vieš, keby sa aspoň jeden príznak objavil 🙏 žeby som sa trošku ukľudnila.. Lebo takto je to na slučku.. Viem, že si to robím sama tým každodenným testovaním.. Tak som už dnes nechcela 😛😛 ale keď to už je taká ranná rutina... Ach jaj.. Nech je už piatok 🙏🙏
@petuska2603 Ufff, tak to teda neviem, že či je to problém... Ja nechodím na endokrinológiu, takže neviem...
@michaela1905 aha nooo dobre 🙂 aj tak ďakujem za odpoveď 🙂...... Pôjdem tam zajtra a uvidím čo mi povie 🫤
@michaela1905 na realne tehotenske priznaky je strasne skoro, normalne zena po dvoch tyzdnoch ani nevie len my sa moc sledujeme a lieky robia tiez svoje (hormony/psychika/telo) testy si mala krasne musis verit ze sa to podarilo ❤️🍀🤞 ja o strese viem svoje vdaka nemu sa nam zacala cela tato cesta ivf takze klud, zaradit zen naladu a mysliet pozitivne 💆🏻♀️
@petkocka Asi dnes nie je môj deň 🤨 ani foto mi nechce načítať 😛

@ev1ta1989 nie,ja babo ešte nemam 😓