Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@marika3108 ja som dostala fotku z vkladu automaticky, ani som si nepýtala, v Tom zakrúžkovanom niekde je to embryo, lebo oni je b bubline či tekutine či čom to
A inak ja som mala aj manžela pri vklade, ma držal za ruku
@barju jeeeej aj ja som na sone tak videla a lutovala som potom že som neopytala...aj keď to nevyšlo aspoň pamiatku som mohla mať...ale teraz som odhodlana opýtať🙂
@barju waw super to muselo byť aj pre neho🙂môj bol ja izbe tam ho pustili
@marika3108 pre neho hlavne z toho technického hľadiska že nám ukázali na obrazovke ako vyzerá to naše embryo ktoré budú vkladať ale samotný vklad bol sekunda, to ani nestihol reagovať. Ale dobre padlo že som potom nebola 15 minút sama ,lebo po IUI som si s ním iba písala, vtedy mi nenapadlo sa spýtať či by mohol ísť aj on. A tak nech sa učí kde stať keď budem rodiť 😀
@barju to áno bola to taká predpriprava😃 ja som zase musela aspoň pol hodiny vydržať ležať a potom sa postaviť a ísť na wcko to bol boj😃strašne som mala plný močový mechúr a tá bolesť neskutočná pri každom pohybe , netuším prečo sa neuchytil to asi nevysvetlí nikto ale mala som pocit zo začiatku že to vyšlo aj som mala obec dva dni zvýšenú teplotu ku večeru ale asi to tak malo byť teraz hlavne myslieť pozitívne nech ten čo nás čaká dopadne dobre 🙂
@butterflyeffect dobre vedieť ak sa podarí opýtam sa či môže byť pri tom ked budú robiť sono ale nepredbiehajme no snáď všetko dopadne dobre aj tebe a všetkých babám čo su tu strašne držím palce nech sa môžme tešiť z dvoch čiarok na teste 🙂každá z nás si prešla bojom a každá jedna z nás si zaslúži byť mamou či už po prvýkrát alebo viacnásobnou🙂
@marika3108 joj ten močový mechúr to bola katastrofa. Ja som prišla na kliniku a povedali že majú sklz 3 pacientky a že si počkám 40 minút. Za ten čas sa naplnil ešte viac ako mal. Na koze sa ma sestrička pýtala,či vydržím, no mala som na výber? 😀 Tých 15 minút lezania bolo mučenie. Keď som konečne zliezla,hrdá na seba že som neocikala doktorku pri zákroku, tak sestrička mi chcela niečo hovoriť a odovzdať papiere, hovorím jej že manžel mi to bude tlmočiť, ja musím letieť na wc 😀 a tam obsadene😱 a keď som sa tam dostala, tak zase mne niekto klopal na dvere, sme skonštatovali že 3 kabínky sú málo.
@barju tak ja som mala na izbe wcko ale dojst tam z postele bolo dosť bolestivé , my ženy si toho musíme strašne vytrpieť čo nespravíme pre babatko🙂
Beriete/brali ste aj nejaké vitamínové doplnky?
@miriam160 Ahoj,bemfola 150 ale mám PCOS tak mi odobrali 25 vajíčok,oplodnilo sa 17 a dokonca po PK to dotiahlo 7 z toho sú 6-jednotkové vraj tak mi v telefóne povedali. Mám 26 ,manžel 38 snažíme sa cez 4roky,skúšali sme aj IUI ale nič. Takže zásobu mám na rozdávanie ibaže to nešlo kvôli anovulačným cyklom a katastrofálnemu spermiogramu.
@miriam160 ano, ja femibion 1, odporucali mi v CAR kvoli zlej metabolizacii kyseliny listovej a pred tymto vkladom som zacala aj bromelain-niekt pise ze pomaha niekto ze nie, ale neberiem tentokrat lieky na riedenie tak uskodit neuskodi
@miriam160 femibion 1 užívam asi už tretí mesiac
@nikadominikanika ja idem teraz vo stvrtok 18. Posledny pokus z prveho cyklu ivf 🤞 mame uz doma syna z prveho pokusu, druhy bol neuspesny a teraz ideme zas.. ale s manzelom sme sa dohodli,ze ak to aj nevyjde, buduci rok si to zopakujeme.. obaja nejako citime,ze este aspo jedno dietatko chceme 🤍
budem asi prvá psycho testovačka 😆🫣 ale tu ma pochopíte. Včera 3dpt som skusila poobede dr. Max, či vyprchal gonasi. Bielo. Dnes 4dpt ranný moč pidi duch ale taký, že nebolo treba naklánat. Tak som skúsila dr. max aj mamatest a ten je silnejsi o kusok. Dr. max ked vyschne tak zbledne. Mam na to svoje dovody lovit tak skoro. Ale uvidime co prinesu najblizsie dni. Mozno Vas to nakopne. 🙂
@ashleyka presne nech tmavne, včera sme mali s mojím taku škaredu hadku o plote, až to skončilo všetkým možnym, až po načo sme išli na druhé dieta. Ach, ak to klapne, do konca tehu sa s ním nebavím 😀. Tak som mala stresy, plače od nervov, že zasiahol citlivé miesto. Ráno mi bolo divne, ako keby, že sa rozbieha pms. Tak som bola v šoku. 🙈
@opatrna38 mne manžel vyslovene zakázal testovať 🙄 lebo v stredu odchádza na služobnú cestu a keď by bol negatívny tak povedal ze by má nerád utešoval na diaľku. A naopak zase keby vyšiel pozitívny,tak by sa chcel tešiť v mojej blízkosti. Potom si nebudem chcieť kaziť víkend. A po víkende sú už len 2 dní, to už sa budem snažiť vydržať na krv. Tak ja budem pozorovateľ ako vám všetkým naskakujú čiarky a tmavnu 🙂
@miriam160 reprofit Ba, a tie pocity su presne totozné, take tahave pocity, ale to som mala aj predtym ked to vyslo, ze keby nie je testov, tak by som uz aj verila, ze kazdou hodinou sa mi dostavi Ms. Len co je trochu navyše tak unava a točí sa mi hlava ale to je aj z tych hormonov. Len testy a krv nam ukazu pravdu, pocity su pocity.🙂. Aký test máš?

@marika3108 mna nenapadlo ani raz sa predtym opytat🤷🏻♀️ dnes som na to myslela ale napadlo ma az po. Podla mna za opytanie nic nedas, mne zatial v gyncare nikdy nepovedali nie-aj ked som chcela muza pri prvom sone po pozitivnom teste tak s tym nemali problem-kde niektory doktori sa ohrafzuju ze kym sa robi zo spodu tak partner nie(akoby to tam dobre nepoznal 😂)