icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

michaelaj174
2. jún 2024

ahojte,pridavam sa k vam. Ťažko mi je, dnes 6DPT test negativny (KET - vložená 5 dnova blastocysta).

petkocka
2. jún 2024

@michaela1905 ale ved mamatest je pekny velmi . A ten in tíme ten ma zrejme malo farbiva

michaela1905
2. jún 2024

@petkocka veď je pekný... Dovolím si tvrdiť, že oveľa tmavší ako minulý mesiac.. Len mám veľký rešpekt po všetkých skúsenostiach 🙂 veľmi ma už ťahá urobiť si digitálny... Ale ten mám iba jeden a chcela by som si ho urobiť v deň krvi... Na ten sa najviac spolieham... 🤔 Minulý mesiac ukázal 13DPT ráno + 1-2 a to nebolo dobré. Pri dcérke mi ukázal + 2-3 a to bolo dobré.. Takže aj teraz by som chcela urobiť na 13DPT a budem hneď vedieť na čom som.. Len 13DPT bude až vo štvrtok... No a v piatok 14DPT idem na krv.. To už budem trošku pripravená.. Len ešte nejako prežiť tých pár dní 🙈🙏

michaela1905
2. jún 2024

@michaelaj174 Ahoj. Držím palce. Ja som dnes 9DPT a teda dni mi idú neskutočne pomaly a už sa neviem dočkať piatku.. A aký test si si robila?? Ono ešte nič nie je stratené. Ešte sa môže ukázať pozitívny, možno má len citlivosť od vyššej hodnoty .. 🙏🙏 Ono niekedy je to lepšie... Lebo mne napr. minulý mesiac vychádzali pozitívne testy a nakoniec bolo z toho biochemické.. Kedy máš ísť na odber krvi ? V každom centre to majú inak

michaelaj174
2. jún 2024

@michaela1905 idem az na 14DPT na krv, test mal citlivost 10 …a hej,minule som mala ET a bolo biochemicke,ale aspon sa nieco dialo :(.

petkocka
2. jún 2024

@michaela1905 mne tu nejde načítať foto , som ti chcela poslat aky som mala pri dcére rano a aky vecer . Skusim este raz . Horný je ranný a spodný vecer . 10ty den som mala digi 2-3

michaela1905
2. jún 2024

@petkocka S tými fotkami je to tu zaujímavé 😛 niekedy píšem príspevok aj 5 krát, kým mi ho uverejní s foto.. Ale samostatne foto mi to občas ide rýchlejšie... 10 DPT +2-3???? HM... A aké si mala potom HCG z krvi? Si mi teraz dala chrobáka do hlavy 😛😛 zajtra som 10DPT... Joooj, žeby som skúsila?? 🤔🤔

petkocka
2. jún 2024

@michaela1905 nooo ja som si robila ten prvy test 9 ty den to bola streda , a 10 ty som mala 2-3, tak som nedockava isla v piatok na krv a bolo 642 na 11 ty den . 😄potom az na sono som isla

petkocka
2. jún 2024

@michaela1905 pisala som ti spravu

michaela1905
3. jún 2024

@petkocka Moja nedočkavosť a stres pokračuje 🙈🙈 joooj...

ewka943
3. jún 2024

@michaela1905 presne viem ako sa cítiš. Ja som do odberu krvi ocikala asi 3 testy denne 😄😄😄 lebo tiež žiadne príznaky nič. Digi som ale nerobila vôbec. Na 9dpt som mala veľmi slabú čiarku podla mňa a pritom hcg už bolo 159. Ty máš zatiaľ veľmi pekne čiarky krajsie ako som mala ja. Inak obe čakáme do piatku. Ja tiež idem v piatok ale gynekológovi som zvedavá ako tehu pokračuje keďže mam hematom. Cítim sa vselijak. Už budem v piatok 9+0 ale ešte nemám fotku tak sa bojím ci vôbec bude. Príznaky jeden deň mam jeden nie. Bude to dlhý týždeň pre obe ale zvládneme to 😊😊musíme

michaela1905
3. jún 2024

@ewka943 Ďakujem za podporu ❤️ niekedy si už pripadám ako hysterka 😛😛 a to som si myslela, keď sme sa rozhodli, že ideme opäť do toho, že ako budem nad vecou... Že už máme doma dcérku.. Hovorila som si, že ak bude, tak bude, ak nie, tak nie... A teraz to tak prežívam 🙈🙈ako keby to malo byť prvé... 🙂 Možno keby som minulý mesiac nemala biochemické, bolo by to iné a dnes by som sa z toho digitálneho aj tešila.. Veď na 10DPT je to super výsledok..

Bude to pre nás obe ťažký týždeň.. A to som si ho aj v práci dala taký voľnejší, že idem iba v stredu a potom až v sobotu... Že nech sa nenaťahujem... No asi by mi v tej robote bolo lepšie 😛 aspoň čas by mi išiel rýchlejšie.. Nejako to hádam zvládneme.. 🙏💪

ev1ta1989
3. jún 2024

@michaela1905 baby ja vas tak obdivujem ja mam taky strach urobit si test, nechcem byt zase sklamana! Aj ked do krvi to urcite nechavat nechcem lebo odrevat si to v robote nepotrebujem :/

michaela1905
3. jún 2024

@petkocka
@ewka943

Baby, neviem, prečo si toto robím 😛🙈🙈 išla som do lekárne lebo som potrebovala kúpiť kyselinu listovú. No samozrejme som neodolala a kúpila aj test. V Dr Maxe nemali iný len Dr max a clearblue. Tak som si zobrala digitálny dr max. A výsledok?? No tak teraz už vôbec nechápem 🙈🙈🤦🤦 bol síce robený už z druhého moču, ale citlivosť 25... Žeby som v druhom moči nemala koncentráciu ani 25?? Tak teraz som ešte viac zmätená 😒

michaela1905
3. jún 2024

@ev1ta1989 Buď rada, že máš takú pevnú vôľu 🙂 A ktorý DPT si dnes?

ev1ta1989
3. jún 2024

@michaela1905 piaty ak sa teda nerata den vkladu, no prvykrat som netestovala a nevedela ze vdaka liekom ms nedostanem tak som sa tesila a bola sklamana, druhy krat som si to aspon odrevala doma cez dovolenku 9 den s krasnym bielym testom. Takze teraz som na vazkach…ci testnut a kedy 😵‍💫 a hlavne absolutne bez priznakov obcas podbrusko aj ked si ja osobne myslim ze na priznaky je skoro.

butterflyeffect
3. jún 2024

@michaela1905 v inych temach bolo ze viac je chybnych tych digitalnych dr.max, jednej babe tento ukazal negativny a na druh den krv pozitivna

butterflyeffect
3. jún 2024

@ev1ta1989 ja som pri prvom uspesnom ET nemala nejake priznaky( ale to bolo MMT) pri druhom ma to chytilo uz na 3DPT, zacala to zimnicou, zvysenou teplotou, bolestami podbruska a krizov, celkovou unavou, bolesti prs-hlavne citlive bradavky mne aj tricko na hole telo vadilo, potom uz pokracovalo stale viac a viac, pridali sa zavraty,nevolnosti nastupili neskor, teraz som 10tt+1 a priznaky su stale aj ked je to ovela lepsie ako tie prve tyzdne… Kazde tehotenstvo je ine, kamoske napriklad za cele tehotenstvo raz zle prislo, a len prsia ju boleli, jej vobec nic nebolo. To iste svagrina-ona sa smeje zeby mohla rodit kazdy rok, lebo nikdy ziadne tehotenske priznaky za celych 9 mesiacov len rastuce brusko.

ev1ta1989
3. jún 2024

@butterflyeffect no tak moje prsia si terz ziju vlastny zivot, u mna ale to zacalo uz pred vkladom 😅 ale pokracuje to… vsetky podprsky su mi male 🙄

petkocka
3. jún 2024

@michaela1905 jemine , preco si toto robime … ja som toto iste spravila vlastne teraz ked som mala rano tu čiarku slabšiu tak na obed som si utekala pre testy a boli ze negatívne a uz som bola v strese … aaale povzbudim ta , pri dcére som si rátala ze 19-20 den uz budem mat 3+ , a krava som tiez utekala kupit test a robila som ho vecer a bolo 2-3 , tak som sa rozplakala ze urcite je nieco zle , a isla som po dalsi a zas 2-3 , tak som sla po dalsi a tam mi lekárnik povedal ze digitálne testy je nutne robit rano , a mal pravdu rano som si spravila a mala som 3+ 😄😄😄ono to hcg sa v moci tvorí velmi pomaly takze rob si len rano 🙏🙏🙏🙏

petkocka
3. jún 2024

@michaela1905 a este nieco ja som pri dcére nemala ziadne príznaky az kym som necitila pohyby som si neuvedomovala ze som tehotna , absolutne nic mi nebolo , ani prsia ma neboleli nic . Maximalne trosku krize ale to bolo vsetko

ashleyka
3. jún 2024

Tak už aj ja idem s vami čakáť na zázrak🙏🏻 transfer zasa na 2x lebo uzky krčok🙈 baby verím že jún bude náš mesiac a každej to vyjde❤️🍀

petkocka
3. jún 2024

@ashleyka drziiiiim palce ♥️ja idem 10.6

ashleyka
3. jún 2024

@petkocka ďakujem podobneeee🙏🏻❤️🍀

ev1ta1989
3. jún 2024

@ashleyka drzim palce 🍀🤞

ewka943
3. jún 2024

@michaela1905 tak veru tomuto nerozumiem ale podla tvojich predchádzajúcich testov skôr bude asi chybný ved predsa clearblue už ukázal. Tie Dr max celkovo majú aj klasicke menej farbiva. Viem že by si chcela mať istotu ze to ide dobre. Keď som zistila ze ivf je jediná cesta k druhému dieťaťu neverila som myslela si aké to je cele ťažké. Celý proces bol pohoda ale od odberu zo je len jedno veľké čakanie a kopec nervov. A neviem prečo si to robíme a trápime samé seba ešte viac a ešte viac sa nervujeme. Ja verím že tento krát to už u teba bude lepšie. Ale pevnú vôľu som ani ja nemala takže ta chápem a chápem aj tvojej potrebe uistiť sa ze to ide dobre. Skus sa dat do kľudu co najviac to ide. Ja mam doma ešte dcérku som ešte na rodicaku tak ona ma aspoň zamestná viac. Myslím na teba a verím ze to bude dobre 😘🍀každá z nás co zažila už stratu to berie ťažko. O to viac ze si to zažila minulý mesiac. A presne to ze už mám dieťa vôbec nezmenilo moju túžbu. Rok a pol som bola zmagorena každý mesiac nešťastná pritom už mám to jedno malé šťastie na svete. Posielam pozitívne myšlienky.

michaela1905
3. jún 2024

@ev1ta1989 Áno, deň vkladu sa neráta, je to ako deň 0. Máš pravdu, ešte je asi skoro 🙂 ja som síce začala už na 3DPT, ale to len preto, že som hneď prvý deň po transfere zakrvácala.. Ono každý cyklus je iný, každé embryo je iné... Možno by ti už ukázalo, možno ešte nie. Veľmi ťa obdivujem, že dokážeš odolať 😀 čím neskôr začneš s testovaním, tým je vyššia šanca na to, že ti ukáže správny výsledok. A hlavne budeš zažívať menej dní stresu do odberu krvi, či je výsledok testu správny.. 🙂

petkocka
3. jún 2024

@ewka943 mam to presne tak isto ♥️mam malu dcéru a tuzba po druhom je obrovská ♥️ale uz som si povedala ze skúsime posledny vklad a ked nevyjde tak sa nato vykaslem , a všetku tu energiu co do toho davam venujem malej ♥️♥️♥️♥️♥️

ev1ta1989
3. jún 2024

@michaela1905 no jedine preco odolavam je ze nechcem vidiet ze je negativny :( kedze to uz dva krat nevyslo

michaela1905
3. jún 2024

@butterflyeffect No výborne... to si ma moc nepotešila.. Tak bol celkom drahý a ešte bude aj chybný.. Ak vedia, že sú chybné, tak nechápem načo ich predávajú... Vôbec nemali iné na výber.. Nechcela som už tie prúžky, lebo sa mi zdá, že tie čiarky robí stále rovnaké.. Keby som vedela, tak by som si kúpila radšej inde.. No nič, uvidím čo mi prinesie zajtrajšok 🙂