icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

ashleyka
4. jún 2024

@michaela1905 tak po tom jak som mala tie čiarky a som sa tešila a nakoniec ti 13deň ukáže 1-2 tak som si nevedela oči doplakať ale veď to poznáš😀

michaela1905
4. jún 2024

@ashleyka Presne viem, o čom hovoríš.. Preto aj ja teraz tie testy beriem viac s rezervou 🙂

butterflyeffect
4. jún 2024

@michaela1905 ja mam ulozene este tieto hodnoty po transfere

michaela1905
4. jún 2024

@butterflyeffect To mám už aj ja...🙂 Len to sú ref. hodnoty z labáku.. Ja som skôr potrebovala vedieť, že keď mi digi napíše +2-3, že už mám hodnotu HCG viac ako 150 😀😀

michaela1905
4. jún 2024

@petkocka robila si si ráno ten ovulačný test ??

petkocka
4. jún 2024

@michaela1905 Haha Ano jasne , 3 som robila počas dna 😂😂😂😂nevativne boli

petkocka
4. jún 2024

@michaela1905 rano cakam testik 😄🍀♥️

michaela1905
5. jún 2024

@petkocka Rozkaz šéfe 😛😛😀😀👮👮

K testom sa radšej vyjadrovať nebudem 😀😀 asi som čakala, že ten InTime mi ukáže na 12DPT silnejšiu čiarku. Ale ukľudňujem sa tým, že má asi málo farbiva 😛😛

ashleyka
5. jún 2024

@michaela1905 zajtra rozhodujuci digi? 🙈

petkocka
5. jún 2024

@michaela1905 akoze ten in tíme je velice divny test 🤷‍♀️ja ked som mala pozitívny mama tak ten som mala negatívny 🤷‍♀️🤷‍♀️ani duch tam nebol . Nema farbivo. A ten horný je co zac?

petkocka
5. jún 2024

@michaela1905 kazdopadne mamatest je krasny ♥️

michaelaj174
5. jún 2024

@michaela1905 och, aj som síce už jasná, ale každé ráno pozerám ako sa vyvíjajú tvoje testy. Prežívam to s tebou. Držím silno palce 🙂

butterflyeffect
5. jún 2024

@michaela1905
Ostatne krasne , ten intime fakt divne, ja som prave ten pouzivala a krasne tmavol, mozno nejaku zlu varku si trafila , prikladam moje testy ake boli od 6DPT do 10DPT na test som bola 10 DPT a bolo HCG 207 nezavidim ten stres, presne viem ako sa citis ja som v tom case na nic len na testy myslela🙈 ale poviem zas ze ten stres urcite neopadol a stresujem do kazdej dalsej kontroly ci bude vsetko ok.

michaela1905
5. jún 2024

@ashleyka Uvidíme, ako sa ráno zobudím 😛

michaela1905
5. jún 2024

@petkocka Neviem, čo to je za test.. Taký mali u nás v lekárni v akcii 2+1, tak som, že ho vyskúšam.. Mal obal lekárne. A nechcela som hlavne už prúžkový...

michaela1905
5. jún 2024

@michaelaj174 Ďakujem ❤️ verím, že tento krát sa to podarilo 🙏🙏

A ty ako?? Si si istá, že to nevyšlo? Kedy máš ísť na krv?

michaela1905
5. jún 2024

@butterflyeffect Neviem, čo sú to za testy, tie InTime. No viem, že viac si ich nekúpim 😛 takisto ako aj Dr. max a Pepino. To sú značky, ktoré sú u mňa úplne nedôveryhodné.. 🙂

reanba
5. jún 2024

@michaela1905 ja som s obyčajným Dr.Max spokojná 🤷🏼‍♀️ aj teraz som si ho robila ( ten spodný modrý) a pozri- testovacia čiarka silnejšia ako kontrolná.
Zajtra držím prsty na digitálny 🍀✊🏻

michaela1905
5. jún 2024

@reanba No tak to sú aké čiarky 😛 ja neviem, možno mám šťastie a vychytám vždy chybný kus.. Mama test sa mi z týchto prúžkových zatiaľ osvedčil najviac.. Ďakujem, no ja som hlavne zvedavá na piatok 🙂🙏 už aby to bolo..

Cítim sa totiž ako keby nič. Minulý mesiac, keď som mala biochemické, tak som mala aj podbruško nafúknuté, hlava ma bolela...

Teraz takmer vôbec nič.. Cítim iba prsia, ale tie som mala citlivé ešte pred vkladom.. Včera večer ma boleli trochu kríže a taký tlak som cítila v konečníku, zvláštny pocit to bol... No a som unavená 😛😛 ale to ja bývam aj tak často unavená.. 🫠🫠
Škoda, že tu nemám k dispozícii labák, žeby som si šla dať ako samoplatca vyšetriť HCG 😛😛

ev1ta1989
Autor odpoveď zmazal
ev1ta1989
5. jún 2024

Baby tak ja teraz taky ruzovy ‘vytok/hlien’ ako ked mi zacina ms prvy den, test som nerobila ale uz je asi zbytocny :(

michaela1905
5. jún 2024

@ev1ta1989 To nemusí nič znamenať, len buď hlavne v kľude... Viem, je to ťažké.. Tiež som bola hneď v strese, keď som si na druhý deň po transfere našla celkom dosť krvi na intímke... (tiež bola taká skôr ružová) možno sa hniezdi poriadne 😛Ale musíš veriť.. Možno skús zajtra urobiť test.. No ešte je podľa mňa aj tak skoro na to, aby si tomu už nedávala nádej ❤️ verím, že všetko bude dobré 🙏 držím palce

petuska2603
5. jún 2024

@michaela1905 ahoj, zajtra má čaká vklad.... No dnes ráno ma prekvapila dosť silná bolesť v podbrušku akoby som mala dostať menzes..... Volala som do Košíc, doktor má uisťoval, že lieky, ktoré beriem by nemali vyvolať menzes ..... No teraz večer bolí ma v podbrušku a pri zavádzaní tabletky sa mi objavil hnedo-ružový výtok 😨
Zajtra budem 21.deň cyklu a 7 dní do menzesu..... Je možné, že po odbere vajíčok mám rozhádzané cykly???? Predtým prišiel 5 dní skôr, teraz môže byť, že príde tiež skôr? Neviem čo robiť, môžen počkať na vklad až na ďalší mesiac..... Som z toho nešťastná 😞

michaela1905
5. jún 2024

@petuska2603 Fuuuu, tak toto ti ja žiaľ neviem poradiť.. Mne teraz robili vklad na 20DC, takže myslím, že by to malo byť časovo ešte v pohode. A ak berieš Progesterón, tak by si MS dostať nemala... Hm... 🤔Možno keby ťa ráno ešte pred vkladom skontrolovali a urobili nejaké odbery ... Len to už budú mať embryo rozmrazené, pripravené na transfer.. To už bude asi neskoro niečo ešte vyšetrovať... Lebo myslím, že znovu zamraziť sa už potom nedá.. Ja by som asi hneď ráno, čo najskôr to bude možné zavolala do centra. Nech sa oni k tomu vyjadria. Držím palce

ev1ta1989
6. jún 2024

@michaela1905 no bolo to sice len slabucke a do rana nic aj ked tlaky v podbrusku ako keby mam kazdu chvilu dostat ms. No keby je to 3-4 den tak sa aj potesim, ze implantacne ale 7 mi to nedava zmysel. V sobotu alebo nedelu pretestujem ale myslim ze dobre znamenie to nie je 😏

83monika83
6. jún 2024

@ev1ta1989 ja som mala tiez 7den trosku krv a bolesti ako pred ms a vcera krv pozitivna takze nevesaj hlavu 🙂aj na klinike povedali ze to uplne normalne

ashleyka
6. jún 2024

@ev1ta1989 toto som mala ja 6-8 deň,k tomu kŕče na MS 😏 od 5-10 som mala pozitívne potom začali slabnúť. Ale držím palce aby v tvojom prípade to bolo úspešné🍀🍀

michaela1905
6. jún 2024

Ahojte. U nás sa zase žiaden zázrak zréjme nekoná... 😒😒😒 Zajtra idem do CAR na krv a sono, ale myslím, že je to jasné a bude z toho zase biochemko.. 😒

michaela1905
6. jún 2024

@ev1ta1989 Mohla ti len pri vkladaní kapsuly prasknúť nejaká cievka... Neboj, bude to dobré 🙂

michaela1905
6. jún 2024

@83monika83 Gratulujem a teším sa s tebou ❤️ ja sa k tebe zrejme tento mesiac nepridám.. 😒 Už máme iba jedno embryo... A poviem vám pravdu, že neviem, či to chcem opäť zažívať... Myslím, že dva mesiace stresu stačilo... 😒