Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@moonicka89 vitaj medzi nami 😊. Možno by sme si mali založiť vlastnú skupinu 🙃, to budu asi veľa príspevkov. ☺️. 🍀
Dievcata dnes som 3 DPT a som od rana brutalne unavena, boli ma hlava a nevladzem ked stojim prichadza mi blbo, mam navaly tepla-prisudzovala som to hormonom aj ked beriem len progesteron. Teraz som si zmerala teplotu a mam 37,3. Priznaky nejakej choroby nemam. Moze to byt spojene s KET? Predtym mi po KET takto nebolo…
@butterflyeffect teplota 37,3 moze byť ak beries progesteron 🙂
@nikadominikanika dakujem, uz aj som trochu googlila, tak som sa trochu ukludnila. Len som sa zlakla lebo ja nemavam teploty iba ked som veeeelmi chora a moja bezna teplota je nizsia ako je standardna okolo 36-36,2 niekedy aj menej
@butterflyeffect ja som tiež po et mala 37,2 .. niekde som čítala, že je to aj znakom uhniezdovania, ale na kontrole mi povedala doktorka, že to je tabletkami 🙂 držím palce, nech sa to podarí 🙏
@butterflyeffect ja mam navaly tepla tiez, vkuse vetram, tiez ma prve dni bolela hlava a toci sa mi, blbo mi je tak na odpadnutie. Nic extremne, ale citim sa k.o. 🙂. Mavam nizky tlak 90/60, tak som si dnes merala a 110/80, 87 tep, to ja nemavam ani po 5tich kavach 😀. Musim si najst nejaku cinnost pri ktorej sa prestanem pozorovat. 😄 Keby aspon mozem cvicit, nejaky sport robit, vymalovat izby...ale nie mozem len varit, hackovat, kukat serialy s malym.
Tiež testujem skoro, nevydržala by som do 8,10 alebo 14 dpt netestovat 😀. Tak som radšej začala skoro, aby som vylúčila, že mi na teste ukazuje ovitrelle.
3dpt aj 4dpt bielo a dnes 5dpt poobede mini čiarka. Ale tiež viditeľná bez približovania či natáčania 🤣
Už nech je zajtra alebo pozajtra aby sa potvrdilo, že nebol iba chybný test.
@opatrna38 ja som nikdy dve čiarky nevidela, dokonca ani tých falosnakov
Haha a čo máme robiť keď sa to nedá vydržať 😀 obdivujem tie, ktoré vydržia a potom majú rovno krásne koľajnice
@butterflyeffect uvidíme čo zajtra, ale ja som si povedala že nebudem stresovať ak do takých 9dpt neuvidím ani náznak, je to naozaj skoro.
@gelerova ja zas som ten typ, ze nerada si namyslam a cim skor viem na com som, tym je to lepsie. Ale pri prvom tehu som naozaj testovala az 6ty deň, lebo som začala špiniť a zlakla som sa, ze opat sa mi rozbehne ms. Z nedele na pondelok bola dlhaaa noc, ale na druhy den bola silnejsia a o 2 dni som mala v rukach + digi. Normalne som sa nevedela vynadivat.😊 Prajem to kazdej ktorá nezažila.🙏
Ahojte, tiež by som sa rada pridala 🙂 ja aktuálne pred ket užívam estrofem 3-0-3 a v piatok 19.4. mám kontrolu, že aká bude výška sliznice. Ak bude všetko ok tak ma čaká pohovor s embryologyčkou pred vkladom a termín vkladu ☺️ je to už naše druhé IVF. Z prvého 2 embrya (prvé skočilo ako biochemické v 5+3tt, druhé sa neujalo) v tomto druhom ivf sa ET nekonal. Mám aj PCOS a užívam inofolic combi premium. Čítala som, že vraj je to tiež príčina možných potratov. Po prvom úspešnom vklade som zmenila inofolic na femibion a až potom ma napadlo, že ten neobsahuje inositol, ktorý vlastne zlepšuje to pcos. Myslíte, že teraz by bolo možné užívať oba tieto doplnky naraz alebo?
@barju asi som sa zle vyjadrila, vraj to pcos je príčina potratov. A teda práve preto užívam inofolic combi premium lebo obsahuje inositol, ktorý by to mal kľudniť. Čo som pozerala inofolic obsahuje rovnako ako femibion len kyselinu listovú. Inofolic má 400 jednotiek a femibion 800. Neviem či je to ok ak by som užívala až 1200. Niekto mi hovoril niekedy, že koľko by sa malo, ale už si to nepamätám
@emmitko aha takto to bolo myslene, ano s PCOS máš vyššiu pravdepodobnosť na obezitu, hirtuizmus, cukrovku, gestacny diabetes, hypertenziu, preeklampsia, predčasný pôrod, pôrod dieťaťa s nižšou pôrodnou vahou. Potrat u normálnych žien nastáva v 10-15 % s PCOS u 30-50% a napriek tomu vela žien s PCOS deti má. Všetci su to len štatistiky. Inofolicu sa užíva 2x za deň , femibion len raz a najvyššia odporúčaná dávka aj v tehotenstve je 1000. Ja som užívala len tých 800 a bola som "predávkovania" mala som v krvi trojnásobok referenčného maxima. Potom som sa dočítala že aj veľa kys list. Škodí plodu. Tiež mám pcos a ja som už potratila.
U mňa zatiaľ druhá čiarka ani náznakom 8dpt 🥴 začínam sa psychicky pripravovať na zajtrajší odber krvi s negatívnym výsledkom 😭 ..a ešte začínam byť asi aj chorá,pecka 🙈
Môj prvý KET a myslela som si jak som nad vecou, ale asi nie som 🥲
Baby kedy ste išli na druhý vklad po prvom neúspechu?
@miriam160 to mi je luto. Ja som bola minuly mesiac neuspesne a toho mesiaca som bola zas. Ak sa na to citis a budes mat dobre hodnoty tak mozes aj hned dalsi mesiac
@miriam160 ahoj ja som išla hneď na ďalší cyklus , prvý KET neúspešný a teraz v piatok idem na druhý vklad snáď už sa podarí hrozne sa bojím že ako to dopadne🙏
@butterflyeffect
@marika3108
Baby a mali ste riadený cyklus? Alebo po riadenom treba pauzu kvôli liekom?
@barju minuly mesiac som mala riadeny, teraz som sla v prirodzenom
@nikadominikanika keď si myslím že veľa testujem a nájdem toto 😅
@opatrna38 tyyyyyyy kokšo 😄😄😄😄
Ahojte .. pridávam sa k vám ... Aktuálne po ms o týždeň idem na sono kedy bude vklad ... Tak uvidíme či to stihneme ešte na konci mesiaca alebo až v máji ... Je to moje prvé ivf ... Z 5 vajíčok ostali dve ... Dcéru už mám 8 ročnú ale tá prišla prirodzene ... Obaja sme bezproblémový a aj tak to nešlo za tých 8 rokov tak sme skúsili jeden krát IUI a teraz IVF .. tak uvidíme čo nám najbližšej mesiac prinesie 🤔

ahojte. aj ja sa pridavam. chystam sa 18.4 do Brna. na 4 vklad 🤞🏻