icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

moonicka89
15. apr 2024

ahojte. aj ja sa pridavam. chystam sa 18.4 do Brna. na 4 vklad 🤞🏻

opatrna38
15. apr 2024

@moonicka89 vitaj medzi nami 😊. Možno by sme si mali založiť vlastnú skupinu 🙃, to budu asi veľa príspevkov. ☺️. 🍀

butterflyeffect
15. apr 2024

Dievcata dnes som 3 DPT a som od rana brutalne unavena, boli ma hlava a nevladzem ked stojim prichadza mi blbo, mam navaly tepla-prisudzovala som to hormonom aj ked beriem len progesteron. Teraz som si zmerala teplotu a mam 37,3. Priznaky nejakej choroby nemam. Moze to byt spojene s KET? Predtym mi po KET takto nebolo…

nikadominikanika
autor
15. apr 2024

@butterflyeffect teplota 37,3 moze byť ak beries progesteron 🙂

butterflyeffect
15. apr 2024

@nikadominikanika dakujem, uz aj som trochu googlila, tak som sa trochu ukludnila. Len som sa zlakla lebo ja nemavam teploty iba ked som veeeelmi chora a moja bezna teplota je nizsia ako je standardna okolo 36-36,2 niekedy aj menej

nikadominikanika
autor
15. apr 2024

@butterflyeffect ja som tiež po et mala 37,2 .. niekde som čítala, že je to aj znakom uhniezdovania, ale na kontrole mi povedala doktorka, že to je tabletkami 🙂 držím palce, nech sa to podarí 🙏

opatrna38
15. apr 2024

@butterflyeffect ja mam navaly tepla tiez, vkuse vetram, tiez ma prve dni bolela hlava a toci sa mi, blbo mi je tak na odpadnutie. Nic extremne, ale citim sa k.o. 🙂. Mavam nizky tlak 90/60, tak som si dnes merala a 110/80, 87 tep, to ja nemavam ani po 5tich kavach 😀. Musim si najst nejaku cinnost pri ktorej sa prestanem pozorovat. 😄 Keby aspon mozem cvicit, nejaky sport robit, vymalovat izby...ale nie mozem len varit, hackovat, kukat serialy s malym.

gelerova
15. apr 2024

Tiež testujem skoro, nevydržala by som do 8,10 alebo 14 dpt netestovat 😀. Tak som radšej začala skoro, aby som vylúčila, že mi na teste ukazuje ovitrelle.
3dpt aj 4dpt bielo a dnes 5dpt poobede mini čiarka. Ale tiež viditeľná bez približovania či natáčania 🤣
Už nech je zajtra alebo pozajtra aby sa potvrdilo, že nebol iba chybný test.

gelerova
15. apr 2024

Ešte prikladám fotku. Na 2dpt som mala asi 10minut poriadne MS bolesti, prišli aj odišli zrazu, okrem toho vôbec nič

opatrna38
15. apr 2024

@gelerova wau 😀 ja som si robila este večer znova test, ze ci nebol vadny test. Nebol 😅. Za rok som uz tolko falosnakov videla. Moj muz sa ma pyta, nemala si az zajtra testovat, keby on vie ze ani zajtra by som este nemala 🤣🤭.

butterflyeffect
15. apr 2024

@gelerova @opatrna38 tesim sa s vami, ja som vcera robila test ale len zo zvedavosti ci este ukaze ovitrelle. Ze ak by som zacala testovat nech som si ista ze to nie je on. Pre mna zatial velmi skoro. Dajte aj zajtra testy ci tmavnu.😍

gelerova
15. apr 2024

@opatrna38 ja som nikdy dve čiarky nevidela, dokonca ani tých falosnakov
Haha a čo máme robiť keď sa to nedá vydržať 😀 obdivujem tie, ktoré vydržia a potom majú rovno krásne koľajnice

@butterflyeffect uvidíme čo zajtra, ale ja som si povedala že nebudem stresovať ak do takých 9dpt neuvidím ani náznak, je to naozaj skoro.

opatrna38
15. apr 2024

@gelerova ja zas som ten typ, ze nerada si namyslam a cim skor viem na com som, tym je to lepsie. Ale pri prvom tehu som naozaj testovala az 6ty deň, lebo som začala špiniť a zlakla som sa, ze opat sa mi rozbehne ms. Z nedele na pondelok bola dlhaaa noc, ale na druhy den bola silnejsia a o 2 dni som mala v rukach + digi. Normalne som sa nevedela vynadivat.😊 Prajem to kazdej ktorá nezažila.🙏

emmitko
15. apr 2024

Ahojte, tiež by som sa rada pridala 🙂 ja aktuálne pred ket užívam estrofem 3-0-3 a v piatok 19.4. mám kontrolu, že aká bude výška sliznice. Ak bude všetko ok tak ma čaká pohovor s embryologyčkou pred vkladom a termín vkladu ☺️ je to už naše druhé IVF. Z prvého 2 embrya (prvé skočilo ako biochemické v 5+3tt, druhé sa neujalo) v tomto druhom ivf sa ET nekonal. Mám aj PCOS a užívam inofolic combi premium. Čítala som, že vraj je to tiež príčina možných potratov. Po prvom úspešnom vklade som zmenila inofolic na femibion a až potom ma napadlo, že ten neobsahuje inositol, ktorý vlastne zlepšuje to pcos. Myslíte, že teraz by bolo možné užívať oba tieto doplnky naraz alebo?

barju
16. apr 2024

@emmitko kde si prosím čítala že inofolicu je príčinou potratov? On práveže podporuje tehotenstvo, zlepsuje bunkové delenie ktoré prebieha v embryu. Odpocucaju ho aj tehotným ženám. A obsahuje veľa rovnakých zložiek ako femibion, pozor aby si sa nepredavkovala

emmitko
16. apr 2024

@barju asi som sa zle vyjadrila, vraj to pcos je príčina potratov. A teda práve preto užívam inofolic combi premium lebo obsahuje inositol, ktorý by to mal kľudniť. Čo som pozerala inofolic obsahuje rovnako ako femibion len kyselinu listovú. Inofolic má 400 jednotiek a femibion 800. Neviem či je to ok ak by som užívala až 1200. Niekto mi hovoril niekedy, že koľko by sa malo, ale už si to nepamätám

barju
16. apr 2024

@emmitko aha takto to bolo myslene, ano s PCOS máš vyššiu pravdepodobnosť na obezitu, hirtuizmus, cukrovku, gestacny diabetes, hypertenziu, preeklampsia, predčasný pôrod, pôrod dieťaťa s nižšou pôrodnou vahou. Potrat u normálnych žien nastáva v 10-15 % s PCOS u 30-50% a napriek tomu vela žien s PCOS deti má. Všetci su to len štatistiky. Inofolicu sa užíva 2x za deň , femibion len raz a najvyššia odporúčaná dávka aj v tehotenstve je 1000. Ja som užívala len tých 800 a bola som "predávkovania" mala som v krvi trojnásobok referenčného maxima. Potom som sa dočítala že aj veľa kys list. Škodí plodu. Tiež mám pcos a ja som už potratila.

opatrna38
16. apr 2024

@gelerova ako dnes? Mne vobec netmavne, mam len slabe ciarky. Bud to je este gonasi alebo malo v moči, tak uvidím. Každopádne ešte to nie je ono na 5 dpt 🙄. 🙂 Jeden vypadal fajn, ale to je slniecko tycinka a na tych som uz zazila kopec silnych duchov.

gelerova
16. apr 2024

@opatrna38 ja používam slniečko a falosnych duchov som zatiaľ nemala, dúfam, že zrovna teraz to nebude u mňa 🫣
Čiarku mám rovnakú ako včera, ale stále sme obe dosť málo dpt

miriam160
17. apr 2024

U mňa zatiaľ druhá čiarka ani náznakom 8dpt 🥴 začínam sa psychicky pripravovať na zajtrajší odber krvi s negatívnym výsledkom 😭 ..a ešte začínam byť asi aj chorá,pecka 🙈
Môj prvý KET a myslela som si jak som nad vecou, ale asi nie som 🥲
Baby kedy ste išli na druhý vklad po prvom neúspechu?

butterflyeffect
17. apr 2024

@miriam160 to mi je luto. Ja som bola minuly mesiac neuspesne a toho mesiaca som bola zas. Ak sa na to citis a budes mat dobre hodnoty tak mozes aj hned dalsi mesiac

marika3108
17. apr 2024

@miriam160 ahoj ja som išla hneď na ďalší cyklus , prvý KET neúspešný a teraz v piatok idem na druhý vklad snáď už sa podarí hrozne sa bojím že ako to dopadne🙏

barju
17. apr 2024

@butterflyeffect
@marika3108
Baby a mali ste riadený cyklus? Alebo po riadenom treba pauzu kvôli liekom?

butterflyeffect
17. apr 2024

@barju minuly mesiac som mala riadeny, teraz som sla v prirodzenom

nikadominikanika
autor
17. apr 2024

@gelerova hcg sa zvyšuje každy druhý deň, skúste zajtra baby 🙂 .. @miriam160 ja som mala ET dala mesiac pauzu a teraz pojdem na KeT .. teda obcyklus

opatrna38
17. apr 2024

@nikadominikanika keď si myslím že veľa testujem a nájdem toto 😅

nikadominikanika
autor
17. apr 2024

@opatrna38 tyyyyyyy kokšo 😄😄😄😄

gelerova
17. apr 2024

@opatrna38 extrém 😄

opatrna38
17. apr 2024

@gelerova ale skrátka na 11 dpt ešte chýbal malilinkatý kúsok farbiva aby boli rovnaké a bola istota 🤣...na prvom sone zdžube doktorku, že má len 1 fotku bubliny a nech ju ešte 6x premeria. 🙂

enuska62856
18. apr 2024

Ahojte .. pridávam sa k vám ... Aktuálne po ms o týždeň idem na sono kedy bude vklad ... Tak uvidíme či to stihneme ešte na konci mesiaca alebo až v máji ... Je to moje prvé ivf ... Z 5 vajíčok ostali dve ... Dcéru už mám 8 ročnú ale tá prišla prirodzene ... Obaja sme bezproblémový a aj tak to nešlo za tých 8 rokov tak sme skúsili jeden krát IUI a teraz IVF .. tak uvidíme čo nám najbližšej mesiac prinesie 🤔