icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

ev1ta1989
23. aug 2024

@michaela1905 a u obvodnej si neskusala dat pn tam asi skor uspejes ;)

nikadominikanika
autor
24. aug 2024

@michaela1905 tak choď za obvodnou, vypíše ťa ona

petkocka
30. aug 2024

@michaela1905 ahoj , a uz ste mali vklad ? Drzim palce , daj vediet ♥️

michaela1905
31. aug 2024

@petkocka Ahoj. Áno. 20.8 som bola na vklade. Ďakujem ❤️

petkocka
31. aug 2024

@michaela1905 jooooj super ♥️♥️a ako ? Pocity? Uz si testovala ?

michaela1905
31. aug 2024

@petkocka V utorok mám ísť na krv. Ale rozmýšľam, či nepôjdem radšej už v pondelok ku svojej dr. 😀 Zatiaľ v pohode. Iba občas ma pichá v krížoch.. Občas také čudné pocity tam dole.. 🤭 A dnes som bola stále hladná 😀😀 kolegyňa v robote sa so mňa smiala, že idem vyjesť celý obchod 😀😀 robím totiž v obchode.. Tak uvidíme, ako to dopadne.

Čo sa týka testovania. Poučila som sa z predošlých vkladov.. Teraz radšej netestujem. Plánujem v pondelok urobiť si digi. Tak už som aj v napätí, že ako to dopadne.. ❤️

A ty sa máš ako?

petkocka
31. aug 2024

@michaela1905 jooooj tak to som velmi zvedava♥️♥️♥️a verim ze tentokrát to klapne 🙏🍀♥️
U nas to nevyslo a uz mame posledne embryo a muz teraz nejako moc chce druhe ale ja cakam , zatial nechcem ist na vklad 🙈bojim sa sklamania asi

michaela1905
1. sep 2024

@petkocka Aj naše posledné embryjko bojuje práve u mňa v maternici 😀😀 verím, že aj ty naberieš v sebe silu ísť na posledný vklad a naši posledný bojovníci nás o 9 mesiacov potešia svojim plačom 😀😀 držím ti palce 🙏✊

petkocka
1. sep 2024

@michaela1905 anooo urcite naberiem , a pojdeme . No zajtra daj teda vediet budem netrpezlivo ocakavat dobre spravy ♥️♥️♥️

michaela1905
1. sep 2024

@petkocka Myslím, že už viem výsledok.. Začínam špiniť presne ako dnes pred MS.. 😒

petkocka
1. sep 2024

@michaela1905 vyskusaj test asi rovno a hned nevesaj hlavu 🙏spinenie je podla mna normalne 🙏drzim palce 🍀🍀🍀

nikadominikanika
autor
1. sep 2024

@michaela1905 veru, vyskúšaj test a rovno uvidis vysledok .. a podla toho uvidis aj či ist na pohotovost ak by sa to zhoršilo alebo čo .. drzim ti palce 🍀🙏

michaela1905
1. sep 2024

@petkocka
@nikadominikanika Kočky, ďakujem za podporu 😘 večerný test mi veľa nepovie... Vydržím už do rána. Chcela by som zajtra zbehnúť ku dr na krv, zajtra konečne začína robiť po dovolenke. Len neviem, či to stihnem.. Ráno s malou o 8 do škôlky a o 11 už musím byť v robote.. Určite bude mať zajtra veľa žien.. No uvidím, snáď mi bude chcieť zobrať..

nikadominikanika
autor
1. sep 2024

@michaela1905 určite ti zoberie .. nemusis ani čakať na dr., popros sestričku a sama si aj zanes do labáku a hotovo

michaela1905
1. sep 2024

@nikadominikanika Veď áno. Aj minule som tak bola... Len som dlho vtedy čakala na výsledky.. Normálne by mali byť cca za 1-1,5 hod. Vtedy som čakala skoro 3 hodiny 🤦 a chcem počkať na výsledky, nech viem na čom som.. Ak by vyšli výsledky pozitívne, chcem ísť hneď na PN.. Už nechcem ďalej v robote rizkovať.. Len to bude ráno taká naháňačka.. Potom sa určite ozvem s výsledkom 😉

nikadominikanika
autor
1. sep 2024

@michaela1905 držím palce 🙏

michaela1905
1. sep 2024

@nikadominikanika Ďakujem 😘

petkocka
1. sep 2024

@michaela1905 daj vediet ❤️budeme ti drzat palce moc🍀

petkocka
2. sep 2024

@michaela1905 no ahoj , no ako dnes ?

michaela1905
2. sep 2024

@petkocka Ach, ani sama neviem.. 😔 Ešte na obed som sa tešila. HCG 339. Dr. mi vypísala PN a objednala ma na sono o 10 dní. Teraz by nič aj tak nevidela, tak mi ani sono nerobila. No poobede som začala slabo krvácať... Takže uvidíme ako to bude pokračovať ďalej.. 😒🙏🙏 Tak len ležím a čakám, čo bude..

petkocka
2. sep 2024

@michaela1905 fiiii ale tak snad to bude vsetko v poriadku ♥️a ides este na krv aj zajtra ? Alebo o dva dni ?

nikadominikanika
autor
2. sep 2024

@michaela1905 hcg je super ❤️ tak len lež a oddychuj .. naozaj choď len wc, sprcha a nech ťa doma obskakuju ak sa dá .. verím že to bude ok 🙏🍀 .. drže si palce

Ja som dnes tiež začala opäť po 2 týždnoch špiniť :-/ ide ma už porazit

michaela1905
2. sep 2024

@petkocka Nie. Neukázala mi robiť kontrolný odber. Objednala ma rovno o 10 dní na sono. Ale rozmýšľam, že sa na stredu objednám do CAR. Nech mi zoberú krv, pripadne urobia sono. Nech viem, na čom som.. 🤔🙏🙏

michaela1905
2. sep 2024

@nikadominikanika Áno. Hodnota je dobrá. Pri dcérke som mala 302. Len to krvácanie sa mi nepáči.. Mám aj kŕče.. No tie som mala už aj včera.. Tak ja už neviem.. Snáď drobec bude bojovať ďalej ...

michaela1905
2. sep 2024

@nikadominikanika A dáva ti dr. niečo na to špinenie??

nikadominikanika
autor
2. sep 2024

@michaela1905 no predtym som bravala dycinone, ascorutin .. prestalo to, tak som vysadila .. ako som ráno špinila tak mi hneď pichli dycinone injekčne .. a nasadil mi naspať amelgen na vkladanie

Ty nič neberieš?

michaela1905
2. sep 2024

@nikadominikanika iba Progestenalle

nikadominikanika
autor
2. sep 2024

@michaela1905 ascorutin je asi aj bez predpisu .. kúpila by som si a nasadit 3x denne ked máš aj krv .. ja mam hnedé špinenie a brala som pre istotu .. popripade popýtať od dr. .. to su lieky na zastavenie krvacania

michaela1905
2. sep 2024

@nikadominikanika zájdem si zajtra kúpiť aspoň ten ascorutin a uvidím... Myslím, že tým nič nepokazím.. Kŕče mám stále, krvácanie trošku ustálo.. Možno sa len hniezdi.. Uvidím, čo prinesú ďalšie dni 🙏

nikadominikanika
autor
2. sep 2024

@michaela1905 kŕče som nikdy nemala neviem, ale od 7dpt mám neustale menstruacne bolesti … ano skus aspon ascorutin a pi veľa citronovej vody