Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@opatrna38 😂😂😂 ta fotka tych testov- az ma ukludnili 😂 uz si pridem normalna.
Ja som ten typ cloveka ze sa vyrovnam so vsetkm len potrebujem cas cize pre mna lepsie testovat a byt pripravena aj na neuspech.
No ja som dnes 6DPT. Prvy test som urobila 4DPT vecer- nevydrzala som, samozrejeme som na neho skulila a videla ducha, na druhy den zas duch uz tmavsi, ale mala som testy z action-nikde na nich nie je aka su citlivost, nikdy predtym som ich nemala tak som im neveriela, tak som sla kupit ine. Spravila a bielota 🤦🏻♀️ tak samozrejme este jeden- zas biely. 🤷🏻♀️ rano
Mi to nedalo urobila zas z tych novych a tam uz sa crta celkom pekna ciarka 😍
@butterflyeffect ja presne tak isto, chcem vedieť či je nádej a nie sa tešiť na krv a potom facka. A ten novy test opat kde je ciarka myslis action test, ci aka to je znacka. Bo ja vychytavam vsetkych duchov asi 😀
@opatrna38 ten novy test kde je vidiet ciarka to je in:time obycajny pruzkovy, s tymi mam dobre skusenosti tie kupujem roky a nikdy som nemala falosneho ducha na nich- ten bol vcera biely.
@butterflyeffect aha a dnes je ciarka, no super, tak nech je just in time 🤗. Mala si HB embryo ci?
@opatrna38 HB kvality 5BB
@butterflyeffect ja som mala xb z 5 dna, ale zacinam to nevidiet ruzovo, nic sa necrta a brucho ma boli ako pred MS. 🫣 Tie ciarky z toho 4 dna za uz neopakuju. Vsetko slabsie.
@opatrna38 ides v riadenom ci prirodzenom? Ja som mala vcera vecer take pocity ako pred MS… este nezufaj, kym je tam ciarka je tam nadej aj ked skor by mala tmavnut. Testy si robila z jednej znacky ci rozne?
@butterflyeffect 2 znacky livsane a mamatest. Ten jeden den mali vsetky slabe ciarky, este som mala aj dr. max a potom na druhy den nic len duch. Mozno to bol este dojazd gonasi lebo to bledlo. Mam vklad po softe et a picham si len progesteron 400 a 400 vecer vklad.
@barju nie riadený...minulý som brala lieky teraz tiež
Baby mna zajtra čaká druhy vklad 🙂 držte palce 🙏🙏
@opatrna38
@butterflyeffect
Dievčatá čo znamenajú tieto skratky xb, 5bb, hb? Ja som žiadnu takú inforomaciu nedostala ani v papieroch nič také nie je
@marika3108 budeme držať palce, aby to tentokrát vyšlo 🙏😊
@gelerova ďakujem ♥️ snáď pri druhom pokuse je väčšia šanca🙏
@marika3108 presne tak, každým pokusom sa šanca zvyšuje 🤗, len nech ich nie je veľa tých pokusov ☺️🫶
Tak u nás bohužiaľ 1.KET potvrdený ako neúspešný, výsledok z krvi...ešte máme jedno emryjko 🍀💪
Dievčatá Vám držím palce nech tie čiarky pribúdajú a tmavnu ❤️
@marika3108 drzim prsteky ✊🤞
@opatrna38 tak uvidis co prinesu falsie dni. Kedy mas ist na krv?
@miriam160 to ma mrzi, nezufaj, raz to vyjde, pojdes hned do druheho ci si das pauzu?
@butterflyeffect neviem čo je lepšie či hneď, alebo dať si 1 cyklus pauzu. Momentálne by som išla hneď a ak by ani 2. pokus nevyšiel tak až potom pauza a zase odznova stimulácia atd....ale asi sa na to vyspím a poradím s priateľom.
@miriam160 my sme išli hneď do druhého pokusu a teda aj posledného viac embrii nemáme ale je to už na vás ako sa rozhodnete držím preteky🙂
@marika3108 prsteky 🙂
@marika3108 budem na teba zajtra myslieť 😉🍀
@butterflyeffect no veru este je nadej max do 10dpt, potom to ani nema zmysel testovat. Na krv dost neskoro, az 25.4., moc sa mi nechce oddalovat Ms liekmi zbytocne. Teraz sa citim natlakovana riadne 🙂. Najradsej by som sla zajtra na krv, ale na druhej strane ma moj cez vikend narodeniny a zle spravy naladu nespravia, tak to odlozim na bud. tyzden. 🙄
Ja mám kontrolu v piatok, 26.4. tak som zvedava kedy bude vklad .. momentálne som prechladnutá zdola ☹ dúfam že sa dám rýchlo dokopy .. na porazenie ..
@marika3108 Ahoj. Ak môžem, pridám sa. Ja som bola na KET včera 17.4. Je to náš druhý KET. Prvý KET sme mali pred 3 rokmi. Bol síce úspešný, no v 5tt ešte pred potvrdením srdiečka to samo skončilo. Odvtedy som nenabrala odvahu ísť znovu, až teraz. Embryologička vravela, že embryo vypadá dobre, že už hatchuje, tak snáď teraz sa to podarí. Držím ti palce, nech to dobre dopadne. 🙂
@michaela1905 drzim silno prsty, nech to teraz vyjde az do zdarneho konca 🤗
@gelerova pekne tmavnu 😍 vyzera to slubne👍
@butterflyeffect veď to máš krásnu čiarku na 7dpt
Ja som mala 5,6 aj 7 cca rovnakú, až potom sa to trošku rozbehlo.
@butterflyeffect super vypada dobre tak pekne nech tmavne 🥰 konecne ciarky. Ja uz nemam nervy na testy, skocila som na krv. 🙄

@enuska62856 Ahoj to budeme asi podobne,v utorok idem na sono a som zvedavá kedy mi dajú termín vkladu😊