Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@butterflyeffect tebe sa ako darí? 😊
@gelerova bola som na krv cakam na vysledok 🙏 ciarka tmavla pomalicky tak snad budem len milo prekvapena
S toptestom skusenosti nemam ale 2 rozne minzvykli v jefen den ine ciarky ukazat, mozno zavisi aj od koncentracie ked viac vody vypijes a tak
@butterflyeffect baby ozyvam sa až dnes bola som dva dni úplne KO, išla mi hlava puknut ale že brutal a dnes v noci som sa budila na zimu dnes som 3 dpt tak neviem , inak mňa dosť vylákali povedali že vkladajú embryjko ktoré je pomalšie toto by nemuseli vôbec hovoriť je vhodné na transfer a hotovo potom ta žena musí furt na to myslieť
@gelerova
No dievcata hlasim vysledok hcg 207 🙏🙏 v stredu mam ist este na kontrolny test ✊
Ja mam taku malu dusicku ze aj tesit sa bojim.
@marika3108 myslim ze je to dobre znamenie ta zimnica a hlava, ja som mala take stavy tiez jeden den mi tak zle prislo ze som myslela ze odpadnem a nevedela som hodinu a pol prist k sebe.
S tym pomalsim embryjkom by som tiez nejako neriesila. My minule kvalita AA a ani tuk teraz BB.
Su tu baby ktore mali embryjka na predlzenej kultivacii co sa pomalsie vyvijali a vyslo im, nam tiez ostava zmrazene jedno 6 dnove co na 5 den vyzreralo ze z neho jic nebude. Verim ze vlozia len to co je vhodne. Drzim prateky silno ✊✊🙏🙏
@butterflyeffect aj dnes má bolí hlava už tretí deň ale dá sa to zniesť včera to bolo horšie má vydrzanie🙂áno tiež malo predĺženú kultiváciu a pomalšie bolo a v deň vkladu povedali že je slabšie ale vhodné na transfer , tak dúfam že zabojuje a hoc aj pomalšie ale uhniezdi sa tam 🙂my sme mali len dve čiže toto je naše posledné, modlím sa každý večer aby bojovalo 🙂naše malo 4AB🙂
@butterflyeffect to sú skvelé správy 😊😊 budeme na teba v stredu myslieť, daj potom vedieť. Ja idem v stredu na prvý odber, tak sa tiež ozvem
@butterflyeffect juj gratulujem to je skvela sprava 🤩😊. Všetko bude dobré, je to pekná hodnota.
@michaela1905 mm dnes je 11 dpt a testy nič, max micro duchovia. Jedine co je rozdiel, ze vzdy ked nevysiel vklad, tak som na cca 6dpt dostala MS a dnes mam termín MS. Mám vyššie dávky progesterónu, možno preto 🤷♀️.
@opatrna38 tiez si myslim ze na 11 dpt uz by malo daco ukazovat, kym budes mat progesteron tak myslim ze MS nepride. Vydrz tie 3 dni, aj ked verim ze je to na nervy
@butterflyeffect Paráda, teším sa s tebou a silno držím palce ✊. Ja som mala pri prvom čerstvom ET hodnotu 302 na 13. DPT a doma máme už veľkú 5 ročnú slečnu. Takže gratulujem a ešte raz držím palce...
@butterflyeffect je, lebo oddalovanie ms je neprijemne ach. Ale uz si nepicham progesteron ale si len vkladam 1x. Znizila som si to a je mi lepšie.🙂
@barju no to su krasne kolajnice 😍 gratulujem 🙂
@markara
@butterflyeffect
ďakujeme 🥰 tentokrát mal manžel lepšiu intuíciu lebo včera hovorí že sprav a uvidíš bude pozitívny, tak som musela ísť kúpiť lebo som nemala. Ja som fakt mala pocit že nič z toho, lebo som to porovnávala s minulým tehotenstvom ktoré skončilo v 7 tyzdni a mala som vtedy 280 HCG a odkedy mi namerali 60hcg tak mi bývalo zle a prsia ma neskutočne boleli ze aj tričko ma tlačilo nieto podprsenka a teraz ta čiarka je silnejšia ako vtedy, tak je asi viac HCG a prsia ma UŽ nebolia a zle mi tiež nie je. Tak dúfam že nedostatok príznakov nie je predzvesťou niecoho zlého. Na deň presne ako minulý rok sa zadarilo 😀 tak dúfam že tento raz to dotiahneme do úspešného konca s bábom. Myslíte že má zmysel robiť ešte digitálny keď zajtra idem na krv? Iba kvôli tomu aby som videla týždne lebo u nás sa žiadne veľkolepé oznamovanie asi konať nebude, lebo manžela som zobudila o 6 ráno že mal predsa pravdu😀
Vo štvrtok ma čaká ket a asi som trochu prechladla. Trochu kašlem a mám občas upchatý nos, ale nie stále. Myslíte, že je to v pohode?
@barju síce ja som tehotná ešte ebola :D ale všetci vravia že každé tehohotenstvo je iné... Mám svokru čo má 6 detí, a každé jedno tehotenstvo mala iné príznaky. niekedy bolo zle od prvé týždňa, niekedy ani nevedela že je tohotná, raz sa jej nemohol nik ani dotknúť, potom furt cikala.... vždy mala prvý mesiac iný :D takže asi sa nesleduj. Verila by som tým koľajniciam a tešila sa na krv 🙂 Bude super uvidíš 🙂
Baby tak ja idem na vklad v utorok 30teho,stíham ešte v apríli😀🥰 je tu ešte niekto s podobným termínom?
@barju waw super gratulujem ♥️ nech maličké rastie🙂ja tiež nemám žiadne príznaky 4dpt tak si ma potešila lebo už tiež som si začala hovoriť že nič asi z toho okrem bolesti hlavy čo som mala 3 dní🙂
@marika3108 ja nemám žiadne ťahanie alebo kŕče v podbrušku ako niektoré, ani implantacne krvácanie som nemala. Tie prsia ma mohli bolieť z progesterónu, ale to bolo tak jak na horskej dráhe že jeden deň áno druhý nie. Teraz o nich 3 dni ani neviem. Ja som si začala hovoriť že nič z toho až v nedeľu na 12dpt lebo to som mala dostať ms a chcela som vysadiť pôvodne prolutex lebo mám už celé brucho modrinove ale tak asi budem musieť vydržať ďalšie 2 mesiace😀
@barju ja cítim trochu prsia ale len na dotyk nič extra a hlava mi dnes ide zase puknut akurát včera bolela menej no od vkladu vkusne boli dnes dosť a inak únava zvyknem si aj poponede pospat a večer už o pol 9 idem spať 😃 ja tiež picham prolutex každé ráno a tiež brucho sama.modrina ale čo všetko nevydržíme🙂ja vôbec neviem či mám testovať skôr alebo nie o tak mám doma už len jeden mama test 🙂a zajtra držím palce daj vedieť potom ale si mala hcg 🙂
@marika3108 ja som si tiež poobede schrupla ,ale to som robila aj pred vkladom,takže to prisudzujem účinku liekov. Mňa teraz mrzí že som nezachytila tmavnutie čiarky a kedy by ju bolo prvý krát vôbec vidno. Ale po toľkých sklamaniach som sa aj trochu bála,musela som sa odhodlať. Ale keby som testovala skôr,mohla som sa skôr tešiť. Ale aj byť skôr smutná,je to taká dvojsečná zbraň 😀 dám vedieť HCG, dúfam že hladina bude v poriadku ked už to je 14dpt 5 daňového embrya
@barju Myslím, že ti môžem pogratulovať 🙂, takže tento test si si robila až na 13DPT? Ja som dnes len 6DPT a mám už normálne nutkanie testovať... A to som si myslela, že to nebudem vôbec riešiť a nechám to na osud 😛 ale myslím, že ešte je aj tak skoro na domáce testy.. Myslím, že by som sa zbytočne znervóznela, ak by bol test negatívny.. Skúsim to teda nejako vydržať ešte aspoň pár dní... Len je to ťažké, keď ma tu dráždite takými krásnymi testami 😛
@michaela1905 ďakujem 🙂 áno tak neskoro, viem ako sa cítiš, ja som tu za posledné 2 týždne videla hromadu pozitívnych testov a ani som neverila že budem tiež k nim patrit
@barju nič si nevyčítaj takto to malo byť 🙂kEd si mala takéto krásne čiarky isto hcg bude pekne už🙂myslíš že ktorý deň by už ukazalo? Krby som chcela testovať ? Ale tiež sa bojím výsledku bolo to naše posledné embryjko 🙂

@opatrna38 daj vedieť čo ti povedali na klinike
Ja som v sobotu netestovala, až v nedeľu ale s iným testom a tam čiarka slabšia tak som z toho bola včera nešťastná. Ešte som aj jednorázovo málinko spinila tak už si hovorím že celé zle 😢 ale dnes ten istý test o niečo silnejší. Máte nejaké skúsenosti s baby toptestom fialovym z dmky? Že by mal možno len menej farbivá?