Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?
Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.
baby, aj vy mávate hnačku po ET/som piaty deň po/??? je to normálne? alebo to je od Prolutexu či Progestanelle? vážne neviem čo si mám myslieť, včera večer sa to začínalo ale dneska som na tom oveľa horšie :( má niekto s tým skúsenosť:? ďakujem
@zuzanag09 ja som to nezažila. Ale určite odporúčam ak sa necítiš dobre aspoň zavolať do CAR alebo navštíviť svojho lekára. Nikdy nevieš. Netreba zabúdať na svoje zdravie ☝️
@gabrielita_8989 ďakujem za odpoveď, zatiaľ sa necítim nejak zle - vodu môžem, po vode mňa nepreháňa, len po jedle... uvidím do zajtra či sa to nezlepší...
Dobre ránko. Tak dnes sa ukázali krásne dve //. Som 8my deň po KET. Tak už len počkať na krvicku dúfam ze to bude OK ☺️
@gabrielita_8989 jeeej super 🙂) gratulujem, určite všetko dobre dopadne, drž sa
@zuzanag09 ďakujem moooooc ☺️ Dúfam ze všetkým to dobre dopadne baby ☺️
@gabrielita_8989 vaaaau gratulujem,az sa mi chce plakat 🙂
@gabrielita_8989 gratulujeeeem babulka :-* a prajem krasne tehulkovanie a zdravucke babenko :-* ja som ti pisala ze to toceni hlavy je priznak 🙂 hh gratulujem este raz tesim sa s tebou:-*
@zuzanag09 niektore baby na zaciatku tehu prehana ale vacsina ma zapchu ☹ ja trpim zapchou od zaciatku vkladu a asi budem do konca tehu ☹ jedine co mi pomaha je vlaknina z lekarne 🙂 ale je mozne ze ti nerobia dobre lieky 🙂 skus radsej brnknut na ich linku ze ci je to ok 🙂 mozno je to u teba priznak ze je to na dobrej ceste 😉
@verkverk
@fialka1318
Babulky ďakujem za podporu moc. 🥰 Ste zlaté úžasné ☺️ ja budem teraz trpnut až do krvi ale aj tak sa z toho tešíme. 😉
No teda k tomu Estrimaxu dnes som dostala Progestanelle a fraxiparin... Aj výška sliznice narástlo na 8mm...a v sobotu mam KET...
@zuzu1994 už som od viac báb počula ze testy od Pepina sú nekvalitné. Skus si kúpiť Maybe Baby v lekárni. Nech vidíš krásne 2 // aj ty. Ale duch tam je ☺️
@gabrielita_8989 dakujem od vcera je ciarka trosku viac vidiet 🙂
@zuzu1994 napríklad ja som si kúpila test v lekárni a vyšli mi jasné koľajnice ale keď som naschvál skúsila test z drogerky tak nekvalitný totálne. Aj tá čiarka prvá co tam je vždy automaticky, bola zle viditeľná.
@gabrielita_8989 skusim dnes skocit do lekarne a opytat sa na nejaky kvalinejsi asi lebo toto som len tak na rychlo kupovala v drogerke🙂
@palculienka7 a popri Prolutexu máš aj Progestanelle však? mne doktor vypísal tých 14 injekcií Prolutexu ešte on robil odber folikulov, ale vklad mi robila už doktorka a keď som sa ju opýtala na injekcie bola prekvapená, že načo mi budú aj injekcie aj tabletky..... Dokiho sa už neviem opýtam keďže tam už nepracuje, :/ takže tak som na tom...hmmm
@zuzanag09 a ako sa cítiš? Už si aj testla?
@gabrielita_8989 cítim sa dobre- ďakujem, našťastie ma už nepreháňa pondelok ma to prešlo - no jedla som len topinky 🙂 včera som len kýchala v kuse a nos mi tiekol 🙂 hroznééé... dnes zatiaľ nič, dúfam, že to tak aj ostane 🙂 ty sa cítiš ako??? test som ešte nespravila, ešte je na to skoro si myslím....možno cez víkend, alebo v pondelok uvidím...
@zuzanag09 a krv máš kedy? Ja som tiež včera kychala ako divá😂 možno bolo niečo vo vzduchu. Ja som dnes vstala bez problémov len oddychujem viac. A ktorý si deň po transfere? Hlavne ze prešli problémy ☺️
@gabrielita_8989 áno dúfam že prešli... 7 dní od ET, presne pred týždňom v stredu som mala transfer poobede, išli sme vlakom do BA, ktorý samozrejme meškal, už som vedela že to nestihneme, tak som zavolala na recepciu, že nech nás počkajú 🙂 takže takto sa to celé začalo 🙂 nervy úplne najviac... ty ktorého car chodíš?
@zuzanag09 jeeej no chuda si mala stresy riadne. My chodíme do Helios v Martine. ☺️ Tak držím palce nech to dobre dopadne o týždeň 😉 veď uvidíš možno ti cez víkend už vyjde pozitívny test
@zuzu1994 kúp si ten digitálny test, ten je super 😉 držím palce
@silviarudi ja mam dnes o 10 30 prvy vklad Ket 🙂
@mayush789
@palculienka7
Držím Vám silno palce nech sú to úspešne vklady 🤗
@palculienka7 uz ho mam doma🙂
@gabrielita_8989 dakujeeem 🙂)))(

@fialka1318 nemám zatiaľ nijaké pocity. Aši sa aj nejaké bojím mat nakoľko nevyšlo iui ale určite dám vedieť zajtra výsledok TT. Aj keď to není na 100 percent človek nikdy nevie možno sa tam tie // ukážu 😁