Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?
Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.
@monika12323 tak ja uz som bola na krvi viem ze je to potrat
@zuzu1994 to ma mrzí moja, tebe tiež ukazoval test pozitívne?
@monika12323 hej aj elektronicky takze na tie testy sa uz nebudem spoliehat lebo citlivy test ti jasne ze ukaze dve ciarky ktore ani nemusia nic znamenat
@zuzu1994 ano to je pravda mrzí ma ton
@monika12323 co uz no stavaju sa aj horsie veci
@zuzu1994 hlavu hore!
@zuzu1994 och mrzi ma to. Este mate mrazacikov?
@monika12323 ja som zatiaľ nerobila test...mozno cez víkend spravím.. Do ktorého centra chodíš? Veľmi si spinila?
@silviarudi do bb heliosu. Na toaletnom som mala nebolo toho veľa ale ani malo, ale len chvíľu to trvalo chvála Bohu
@monika12323 ja tiež do Heliosu len do Košíc.. No uvidíme držme sa
@silviarudi ty tiež 🙂 ďakujem
@zuzu1994 presne to myslím aj ja čo sa týka tých testov. v sobotu som sa potešila, že hurá je to tam, test ukázal a v utorok krutá realita :/ hCG 40 ... zajtra zase na krv, to je už moc aj na moju psychiku ... drž sa, všetko bude dobre... ostatním tiež držím palce nech vám to vyjde
@29matulka29 ahoj, ja som mala injekcie Luveris, ktoré som musela namiešať prvú injekciu bez priateľa by som nedala 🙂 Naučíme sa veľmi veľa vecí... my chodíme do RepreMedica v BA, dlho sa snažíte??? zistili Vám aj nejakú príčinu prečo sa nedarí?
@katharinka24 mam jedneho ale chcem ist na obder aby som ich mala viac aspon
@zuzu1994 a nechces najskor vyskusat este jeden vklad? Vraj je vyssia uspesnost opakovanych vkladov. Potom by som asi az riesila cely proces
@katharinka24 toto bol uz moj druhy vklad a nebudem riskovat ze sa mi to jedno trosku nizsej kvailty neujme
@zuzu1994 možno to bude zrovna ten najväčší bojovník. Neviem ja by som mu dala šancu ale samozrejme každý sme iný. Hlavne myslí aj na seba a na svoje zdravie.
@gabrielita_8989 ja by som isla na odber az nabuduci rok chcem mat chvilku pokoj od toho budeme to skusat normalne s tabletkami na ovulaciu aspon mi to skorej prejde
@palculienka7 aj ja som si myslela ze cez víkend skúsim urobiť test... Dnes mi niekoľkokrát aj teraz cítim pichá mi do pod bruška.. Aj do prsia... No neviem co to znamená. Dávaj si pozor na seba. Pomaličky na ceste.
@zuzanag09 tak mne zistili znizeny AMH hormón,nechapem tomu ovulka,menzes ako hodinky...nikdy ziadna antikoncepcia a inak všetky hormony v priadku.Preto ako som vycitala mam aj kratky protokol,lebo mam menej kvalitne vajicka....A ty máš aky problém?
@29matulka29 ja práveže žiadny problém, našťastie 🙂 my máme problém spermiami - je ich menej a sú pomalšie... a keďže už máme vyše 35 rokov hneď nás dali na IVF- ICSI. Dnes som bola na odbere krvy, ale začala som už aj špiniť - takže to bude ešte dlhý boj.
@zuzanag09 to ma mrzí moc. 😪 Aj zvazujes ďalší postup?
@gabrielita_8989 teraz mi volala sestrička, že to kleslo na 3,... aby som vysadila lieky, dôjde menzes a po ďalšom menzese na konci septembra, začiatku októbra môžme pokračovať. Samozrejme ideme do boja 🙂 čo ťa nezabije, to ťa posilní. mám ešte 5 mrazáčikov, horšie by bolo, keby som nemala žiadne. Ty sa cítiš ako???
@gabrielita_8989 a príjemnú dovolenku ti prajem 🙂 veľa relaxu a oddychu
Babulky keď pôjdem na krv za koľko je výsledok na hcg?
@zuzanag09 tak ja mam 31 a snazime sa už rok a pol,takže som bola veľmi šokovaná z tohto výsledku....dufam,že sa mi vytvori dostatok kvalitných vajíčok...a pokial máš ešte mrazačikov tak to je super😃 na ďalší pokus to určite výjde,držím prsty ....my sme ešte aj samoplatci,keďže pracujeme v zahraničí takže všetko veľmi skomplikovane,ale proste veríme,že všetko to.úsilie a peniažky nám prinesú to najväčší šťastie😉
@palculienka7 ja som bola rano o 7hod a o 14hod mi volali s vysledkom
@zuzanag09 ale áno Zuzi netreba to vzdávať. Ľahko sa hovorí ale ja ti to tak veľmi prajem že až. Proste keď vidím ako sa tu všetky snažíme až mi srdce puka keď vidím tie niektoré "matky". Držím ti moc palčeky. Ďakujeme ideme si trosku oddýchnuť ale tu na MK budem určite s Vami dievčatá ☺️😉 prežívam to s každou jednou 🙏 a Zuzi ty sa drz a o každom kroku píš 🥰

@silviarudi áno robila už od 5 dňa zatiaľ pozitívne tak uvidíme aká bude krv. Cítim sa dobre žiadne nejaké veľké zmeny. Na 8 den som spinila, tak som volala do centra a zvýšili mi progesteron tak to chvála Bohu prešlo. Môžem poslať dnešný poobedny test ak chceš. Tebe kedy ukázal test