Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?
Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.
@29matulka29 držím palce 🙏
Ahojte.. 8.den po KET.. Test negatívny
@silviarudi nieee 😢 skús ešte za pár dní zopakovať 💦🍀
@palculienka7 ok skúsim
@silviarudi moze byt este skoro. Akym testom si testovala? Myslim znacku.
@silviarudi to je ešte skoro, nerob si každý deň. Nie každá mala hneď 2 // tak skoro.
@katharinka24 MaybeBaby test....
@silviarudi kup si ladymax alebo mamatest. Maybebaby mne zle ukazoval.
@katharinka24 ok skúsim ale až budúci týždeň možno pondelok...
baby zajtra idem na 1.sono s gonalom.taka otazka blba :D to sono vam robili normalne cez brucho alebo spodkom? :D
Ahojte
Caka ma et 10.9 .picham si GonalF v stredu ma caka ultrazvuk a potom zacinam s luverisom
Ake este lieky sa beru po transfere?
@palculienka7 jojjj moja nehovor..... Ešte skus o 2dni.... poviem ti pravdu ja sa bojím urobiť zase test, ale skúsim večer.
@liliankamichalovov ahoj, ja som mala ešte Prolutex injekcie po vklade + Progestanelle 3x1 až do odberu krvy
@palculienka7 tak aj mne... Test negatívny a to 10.den po KET
@zuzanag09 dakujem za info
Ja som dufala ze ziadne injekcie uz nebudu
@liliankamichalovov tie injekcie už zvládneš aj zo zavretými očami .. možno ich tebe ani nepredpísu uvidíš držím palce
@liliankamichalovov ahoj,ja som dneska bola na 1.sone,cize sme asi narovnako?
ja dneska 1.sono a znizili mi davku gonalu na 100 a pridali tie dva dalsie ,,uvidime
@palculienka7 ja piatok idem na krv.... Zajtra skúsim aj ja ešte raz urobiť test, ale už kúpim ten Mamatest. Držím ti palce.. Dúfajme že nám to vyjde.
@verkverk ano ja idem zajtra na sono a som zvedava dam vediet
Kolko si mala davku gonalu?
@verkverk no som po utz vraj mi hrozi OHSS tak pokracujem dalej ale pondelok podla dalsieho utz sa rozhodne ci mi da ovitrele alebo dip- neviem co a ci pojdem na ET alebo KET
Plus mi nasadil este clexane takze dnes to bude 5 injekcii 😀😀
@liliankamichalovov ja som mala gonal 112,5 a teraz mam 100 a pridali cetrotide a luvertis...kokos rano bol s tym boj,teda s ihlami hrubymi,z jednej opuchnute brucho a skrabalo,teraz uz tam nemam nic,zajtra musim pichat do stehna.ty mas ake davky gonalu? :D
@verkverk veľa vody treba piť, naozaj to dosť pomáha, držím palce 😊

@palculienka7 my sme mali poobede o 15tej ☺️