icon

Kto sa chystá na IVF v júli 2021?

januska1905
4. júl 2021

Kto zacina stimulaciu v tomto mesiaci? Niesom sama, vsak?😉✊

januska1905
autor
26. júl 2021

@zdenkaandreas Ahoj, ja som stvrty den po vklade. Mne nebolo vobec nic az druhy den po sem tam pichanie a teraz uz pocity na ms... Vela stastia aj tebe

janie7
26. júl 2021

@januska1905
@zivana Ahojte dievčence, tak ja mám už po punkcii, feši mi “vysal” 11 folíkov, z toho 10 vhodných na oplodnenie. Ale je to showman storočia, ešte teraz ma z neho bolí bránica. Tak teraz už len čakať a tŕpnuť koľko vajok sa oplodní a koľko prežije PK🙏🏻🤛🏻
Vy ako pokračujete?

januska1905
autor
26. júl 2021

@janie7 supeeeer. drzim palce a informuj✊✊✊✊ Ja ako keby ms mala prist, zajtra asi testnem prvykrat....

zivana
26. júl 2021

@janie7 ja mám brucho ako na vode, folikuly rastu ako šialene a mne začína byt naozaj zle. Zajtra mi majú volať že čo bude ďalej. Dnes som nebola ani v robote, keďže mám stavy akoby som vypila liter vodky.
10 vajok na oplodnenie? To je krása. A nemáš žiadne ťažkosti? Som zvedavá aký počet bude zajtra. Dúfam, že všetky bublinky budú v poriadku. Nech je z čoho vyberať.

zivana
26. júl 2021

@januska1905 mna by svrbeli prsty už.

janie7
26. júl 2021

@januska1905 Ďakujem moja😘 A koľký deň si po vklade? Ja by som počkala do takého 6. dňa, ale zaskúšku nič nedáš😉 Držím silno pršteky 🤛🏻🙏🏻

janie7
26. júl 2021

@zivana Fuuu, dávaj pozor aby z toho nebol OHSS. Pi veľa vody a papaj veľa bielkovín. Koľkých deň stimuluješ? Cetrotide ti už nekázali pichať? Ja som tesne po OPU mala veľmi nafúknuté brucho a bolelo ma v podbrušku, akoby som mala pruh. Som to povedala fešimu, keď prišiel, že ako sa cítim a on na to, že poteším Vás, bude Vás boleť ešte dva dni😉 Ale už to ustupuje.

zivana
26. júl 2021

@janie7 pijem, stále mám pocit, že som smädná. Ešte dnes normálne hormóny picham. Hádam už zajtra bude ovitrelle … no uvidím … dnes som 12.ty deň stimulky.

januska1905
autor
26. júl 2021

@janie7 zajtra 5 den. Viem ze je skoro ale budem v meste tak kupim test a neverim tomu ze ja a testy v jednom dome vydrzia neošťate 😂

zivana
27. júl 2021

@janie7 už si volala? Ako sú na tom? Ideš hneď na vklad? Bože som zvedavá ako malé dieťa 😂

janie7
27. júl 2021

@zivana 😀 Ahojky, z 10tich vajok, máme 8 embryjí, oni mi píšu každý deň správu, čiže ja volať nemusim. V porovnaní s minulým rokom, je to rovnaký počet embryjí, ale vtedy som mala 12 vajíčok vhodných na oplodnenie, tak dúfam, že tento rok budú embryjká kvalitnejšie 🙏 My po PK posielame embryjká na genetiku, to bude trvať 2-3 týždne, medzitým chceme ísť ešte na očkovanie proti Covidu, môj Dr. mi to veľmi odporúča, aby som uchránila bábo, ešte chceme zopáknuť repro-imuno, ale tentokrát v Nitre, tak pôjdeme až na KET cca v polke októbra. A ty ako? Volala si na kliniku?

janasim
27. júl 2021

Ahojte ak sa mozem pridat k vam do diskusie ,tak ja tak na rýchlo zacinam stimulovať zajtra 2tbl.R,dve večer ,v pondelok v centre kontr.sono ,az sa nieco nájde pri mojom AMH odber 7.8

zivana
27. júl 2021

@janie7 nám genetiku ani nikto nevravel. Priznám sa, že mám obavy, toľko stresu a výkyv nálad som nikdy nemala a mám teraz taký zlý pocit, aby vajka neboli tým mojim správaním ovplyvnené …
8 bojovníkov, gratulujem 🍀 nech sa krásne delia a prosperujú.
Majú mi z car volať okolo obeda, tak som na ihlách momentálne: nonstop kontrolujem phone 😂 už aj mamina mi 3 krát volala že ako a čo 😂 tu nedočkavosť mame v rodine 😂

zivana
27. júl 2021

@janie7 ja sa ockovat bojím, mám nejaké mutácie zistené na hematologii a popravde mám rešpekt voči tomu. Neviem si ani za svet urobiť poriadok v tom že či je to dobre alebo zle.

zivana
27. júl 2021

@janasim ahoj, vitaj medzi nami 😉 budeš stimulovať len tbl?

janie7
27. júl 2021

@zivana Ak máš PCOS a vek nad 30 rokov, dosť sa genetika odporúča, lebo tvoje telo môže vyprodukovať veľa embryjí ale nemusia byť morfologicky a geneticky v poriadku. Taktiež to zvyšuje šancu na uhniezdenie a vývoj bábätka. Skús sa na to spýtať v CAR.
Ja som tiež veľmi skeptická voči očkovaniu, ale tento môj Dr, je taký starostlivý "tato zlato" takže chceme ísť do toho, aj z hľadiska toho, že si môj manžel, keď už konečne vypadneme na dovolenku, nemôže kvôli práci dovoliť karanténu.

janasim
27. júl 2021

@zivana ahoj,dakujem,u nas sa to strašne zvrtlo rýchlo,budem mať 40r. 3.11 a mam nizke AMH ,nemam vobec nič nastudovane,načítané ,včera mi predpisali tablety a vraj v pondelok sa uvidi podla sona,ci dostanem injekcie. Po tych injekciach by mal byť odber 7.8,ale neviem či sa vobec k tomuto kroku dostaneme....

januska1905
autor
27. júl 2021

@janie7 prsne ako ja to mas zatial. Tak drzim embryjkam palceee

januska1905
autor
27. júl 2021

@janasim kolko mas amh?

janasim
27. júl 2021
janie7
27. júl 2021

@janasim Ahojky, fúú, to AMH je fakt nízke a nechcela by si ísť už priamo do darovaných vajíčok alebo darovaného embryjka? Lebo, na nízke AMH sa v rámci IVF odporúča dlhý protokol, ale ten nie je vhodný zase pre nás zrelé ženy😉

janie7
27. júl 2021

@januska1905 Ďakujem moja😉 Tak snáď ich budem mať minimálne ako ty a hlavne nech budú kvalitné. Tak ako? Rozhodnutá dnes testnút, či si sa rozhodla nastaviť čakací mód?😉

januska1905
autor
27. júl 2021

@janie7 jasne ze bol test, jasne ze biely. Je to len piaty den ale citim prichadzat tu svinuchu. 🤷

janie7
27. júl 2021

@januska1905 A sakra, a berieš Estrofem a Progesteron?

janasim
27. júl 2021

@janie7 skusime takto ,nechceme ine vajko 🙂 ,chcem to aspon skusit

januska1905
autor
27. júl 2021

@janie7 beriem amelgen...

janie7
27. júl 2021

@janasim Jasne, rozumiem, vždy je nádej, držím silno palce😉🙏

janie7
27. júl 2021

@januska1905 Netreba ešte strácať nádej, skús testnúť na 9ty deň, držím päste nech mrcha nedojde🙏

janasim
27. júl 2021

@janie7 dakujem,podobne aj ja držím palčeky 🙂

zivana
27. júl 2021

@januska1905 určite budú // na teste … veď prečo by neboli ✊🏼😉