Kto sa chystá na IVF v júli 2021?
Kto zacina stimulaciu v tomto mesiaci? Niesom sama, vsak?😉✊
@janie7 zajtra maam vklad. Neviem ako su na tom embryjka, to mi zajtra povedia. Dnes som sa uz nemala informovat, takze taak🙏🙏🙏
@januska1905 Ahaa, až zajtra, ja, že si už bola dnes, tak to budem silno držať palce🙏🏻😉 My zajtra smer Brno, na druhú kontrolu, tak som zvedavá či vajok ostalo 10 alebo ešte nieaké s doktorom nájdeme😉
@janie7 noo tak podame hlasenie spolu😎 Drzim palce aj ja🙏
Takze bublinka je u mna uz. A este asi 5 zmrzliniek bude🙏🙏🙏❤️
@januska1905 Tak to je paráda, už len nech sa ťa bublinka, silno drží a pustí, až po 9tich mesiacoch 😘🙏 My sme dnes napočítali s Dr. 11-12 folíkov, jupíí a hovorí mi, že sú krásne, symetrické 😉 Punkciu nám dal na pondelok, tak do soboty vrátane, ešte stimulujem a potom už sa len modliť, nech sú všetky folíky aj kvalitné😉
@janie7 no super, tak drzim palce a pis potom.✊✊✊
@januska1905
@janie7 dievčatá ja sa z vás tak veľmi teším. Super pokračujete, ja mám pocit, že znova mám ovulaciu aj napriek injekciam. Zajtra idem na kontrolu, ale vidím to znova na stopku. Držím Vám palce nech to dáte do úspešného konca. 🍀✊🏼🍀
@januska1905 Jasne, dám vedieť😉 Ty pisni rozhodne tiež ako krásne budeš prechádzať až k pozitívnemu tehu testu a podobne😉 Na punkcii nebudem mať svojho lekára, čo ma mrzí, ale zase na druhej strane to bude feši vedúci lekár, tak sme sa smiali s koordinátorkou, že on je ukecaný, ja som ukecaná, že sa z tej operačnej sály ani nedostaneme😉
Baby, akurat mi volala embryologicka ze jeden drobec sa rozhodol si oddychnut a nakoniec sa bude mrazit nie pat ale sest☺️ Kuriatka moje. Tak akurat ich mrazia❤️
@januska1905 Ty bláho, úžas, tebe ide karta, len tak ďalej👏 Počuj, prosím ťa, ja som ostala v pomykove dnes, ako som hovorila s koordinátorkou. Ty si bola nalíčená keď si bola na OPU? Ja som mala zákaz minulý cyklus aj krém na tvár aj líčidlá a dnes mi hovorí koordinátorka, že krém nie, aleže kukadlá 😉si môžem nalíčiť. No môj modrooký anesteziológ tam nebude, tak ako uznám za vhodné. Tak som z toho braček jelenček😉
@janie7 vies co, ja ked teraz som doma sa nemalujem vobec. Ani na kontroly, ani na opu ani na vklad.😂 Ale nic mi nespominali, len pred vkladom ze mam pris bez parfumu. Tak som sa len cistou vodou umyla, neparf.mydlo a sla som. Neviem preco. Mozno to vadi embryjku.
Aj tak mam rusko len oci mi trcia😎😂😂😂
@januska1905 Počkaj, ty si bola na OPU s rúškom😲 To si si musela dať dole pred podaním anestézy, veď ako by ti dali kyslíkovu masku😉 Áno, embrykám vadí parfém, tiež som nad tým žasla.
Podávam hlásenie 😋 môj pocit bol zlý-chvalabohu. Mám dokopy 16 folikulov, najväčší 18mm. V pondelok kontrola a uvidíme podľa kontroly kedy bude punkcia. Dievčatá ja ani neviem kde sa toľko folikulov nabralo keď ešte v pondelok nebolo nič vidno.
@zivana no vidis paradaaa, podla mna mas stredu punkciu✊ Potom piis✊✊✊✊
@janie7 ano, pri prvom ivf som mala rusko cely cas, anestezia sla zilou, a pri druhom mi ho dali dole a vopchali mi do nosa tu hadicku. Ale tiez zilou tiekla..
@januska1905 Sranda, mne dali rúško v Brne pred vstupom na operačku dole a tiež mi anestézu moja modrooká "láska" pichal cez žilu. Koľko CARov, toľko chutí😉
Asi ano. Ono bola vtedy zla situacia ohladom covidu, tak mozno preto boli opatrny. Mozno zavisi od vysledkou predoperacnych, mozno od poctu folikov, ked mas viac, ze budes dlhsie... Nevedno☺️ Hlavne nech sa to podari🙏
@januska1905
@janie7 ďakujem za podporu. Bála som sa lebo mám ovulacny hlien ako obvykle, ale to je asi spôsobené tým množstvom folikulov. Už som kludnejsia. Všetko dodržiavam ako treba, už som si zažila hemoragickú cystu o velkosti 5x5cm takze sa chcem vyvarovať tých bolesti. Aj vy ste boli take unavene počas stimulácie? Ja sa do niečoho pustím ale o pár minút to vzdám a idem sa vyvalit na gauč lebo má až pot oblieva. Aj precitlivena som neskutočne.
@janie7 Budem na teba v pondelok myslieť aby bolo čo najviac kvalitných vajok nech je čo oplodnovat. Ja sa teraz bojím aby boli kvalitne keď ich je toľko. 😘
@zivana Aj ja mám ovu hlien a krásny, takže pohoda😉 Ja som tiež veľmi precitlivelá, slzy mi vyhŕknu z ničoho nič a bolia ma veľmi prsia, Hormóny sa s nami pekne pohrávajú😉 Som už neskutočne rada, že zajtra zo stimulkou končím, oveľa horšie ju znášam ako minulý rok, ale je aj dlhšia aj momentálne s najsilnejším dávkovaním😉
Neboj moja, aspoň bude z čoho selektovať. A ďakujem😉
Baby akooo? Ja som 2.den po transfere a nist... Do transferu ma este brucho bolelo ako pred kramami a ako mi ho vlozili, zrazu nist😶 Jaaaj toto cakanieeee
@januska1905 ja mám take boľavé vaječníky ako po laparoskopii. Tlačia mi na mechúr a mám problém ísť na wc. Už nech je pondelok aby som vedela ako som na tom a čo ďalej. Zvyknem spávať na bruchu ale momentálne sa budím aj 15 krát v noci že sa snažím pretočiť a bolesť nedovolí. Brucho mám samu modrinu a injekcie už idu veľmi ťažko.
Uz máš bublinku vloženú. To je super. Určite sa teraz snaží zavrtat a o pár dni budeš mat prekvapenie.
@zivana to som aj ja mala, ze bolest na wcku. Neboj, uz ich vyberu a dobre bude. Ani ja som na bruchu nespavala😂 clovek dava pozor. Ale neboj, to nepopraska len tak.... Mna uz sem tam pichne tam kde mi ho davali... Dufam kuriatko uz je udomacnene❤️
@januska1905 plánujem testovať? Či počkás na krv až?
@zivana vies co, bud.tyzden testnem ale len preto, aby som sa po krvi nezrutila🤷 a este chlap ma narodky, tak keby nieco, nachystam prekvapkoo. A nech som pripravena na pripadny dalsi neuspech... Inak sa bojim testnut..
@januska1905 verím ti, že máš obavy. Ale bolo by to krásne prekvapko k narodeninám. Krajšieho darčeka niet. Pevne verím, že tento vklad bol ten pravý 🍀
Ahojte som tu uplne nova,ja som postupila umele oplodnenie minuly piatok tak uz je to 4 dni po,ja viem ze to je urcite skoro ale mavate pichanie v podbrusku,a toci sa vam hlava?.....ktora ste postupili ivf alebo sa chystate prajem vela vela stastia❤

@januska1905 Ahojky, no ako? Hovor, preháňaj, pošli poštového holuba…😉🤛🏻