Kto sa chystá na IVF v júli 2021?
Kto zacina stimulaciu v tomto mesiaci? Niesom sama, vsak?😉✊
@januska1905 áno dávame mraziť, helios ani inak nerobí. Keď som čakala toľko rokov, myslím, že tých pár týždňov už zvládnem. 😂😉
@zivana jasnacka. Ja sa tiez uz tesim na druhy vklad. Aj ked by som bola rada keby mi urobili hysteroskopiu najprv. A neviem ci hned ten cyklus daju embryjko alebo az dalsi...
@januska1905 ja keď som bola na laparoskopii vaječníkov tak sme sa nemali snažiť jeden cyklus. Ale ja som bola ubolena veľmi a od laparoskopie som mala veľké bolesti, kŕče … dovtedy som mala bezproblémovú ms a po laparoskopii som bola na tabletkách.
Ono asi záleží ako tvoje telo zareaguje.
@januska1905
@zivana Ahojte dievčence, ja som sa na chvíľu odmlčala, lebo som veľmi tŕpla ako to s našou PK nakoniec celé dopadne. Ako to krásne išlo po 3 deň PK, že 6 embryjok - ideálny stav, tak sa to na štvrtý deň celé zlomilo a nakoniec nám ostali len 3 embryjka☹
Vy ako pokračujete?
@zivana A neponúkli ti možnosť vkladu na 3. deň PK? Ak sa môžem spýtať koľko máš rokov?
My sme mali pôvodne 4 embryjká, teda 5 s neúspešným KETom z minulého roka, len dávame teraz embryjká aj na genetiku a jedno biopsiu neprežilo, čo sa mi moc nevidí, keď zvyšné embryjká išlo odbiotovať bez problémov. Začínam fakt pochybovať, či nepochybila embryologička☹
Neboooj moja, vždy je nádej😉🙏😘
Babule, nezufajte, ved staci jedno kvalitne embryjko. Verme az do konca. Ked sa budeme opustat, nic to aj tak nepomoze... A embryjku sa lepsie zahniezdi ked budeme v pohode. Ja viem, ze sa to lahko hovori, ale uz nic ine spravit nemozme
@janie7 helios rieši len KETy. Mám 34 a muž 42. Viem, že nádej je vždy, len som si myslela, že to bude jednoduchšie. Že aj keď prvý vklad nevyjde vždy budú ešte ďalšie možné vklady. Nádej je vždy … len sila nejako ubúda.
@januska1905 Ty si ako na tom?
@zivana ja mam 35 a priatel tiez 42. Cakam kedy pride ms.. Tiez dufame ze toto 2 ivf bude uspesne✊🙏 Drzime si palce babule, to dame🥰
@zivana Veď toto, aj ja som si myslela, že to pôjde ľahšie, najmä minulý rok, keď išlo všetko ako po masle, no vklad bol neúspešný☹ Inak, mne stále vŕta v hlave to jedno naše rozpadnuté embryjko, či tam nešlo o pochybenie ľudského faktora. Ako chápem, že sa môže rozpadnúť 3dňové embryjko, ale 6-dňová blastocysta, to mi fakt nejde do hlavy🙄 Mi na to napísali, že nebolo kvalitné, nech s tým idú do pápá, tak načo sa potom robí tá PK, predsa na to aby sa vyselektovali najkvalitnejšie embryá😉
@janie7
@januska1905 tak dievčatá jedno ešte bojuje, ale vyzera to veľmi zle. Aj v centre mi povedali, že to nevyzerá dobre. Držím Vám palčeky, nech sa Vám darí ❤️❤️❤️
@zivana to mi je luto😔 mne sa rozbieha ms, dost bolestivo, ale furt poriadne nekrvacam. Tak este nejdem volat do centra😒
@januska1905 A tabletky si už vysadila? Lebo kamoška bola tehotná aj keď krvácala, Ona išla len tak , že z núdze cnosť na krv a hcg že 1500. Mne, keď sa spustila mrcha po neúspešnom vklade tak som len tak ružovkasto špinila asi 3 dni a až potom sa spustila, no bola celkovo slabá.
@januska1905
@zivana Presne 😉❤
Rozpadlo sa aj to posledné. Asi si dáme na chvíľu pauzu od všetkého a nebudeme sa ďalej trápiť pokusmi. Dievčatá držím Vám päste aby ste to dovoľovali k šťastnému koncu 😘❤️😘
@zivana mooja, neboj, nabuduce to vyjde. Daj si vela inozitolu. Ja som tiez brala a bolo to ovela lepsie ako pri 1.ivf. Budeme drzat palce✊✊✊✊✊✊
@januska1905 V akej forme si papala Inozitol? U mňa bolo teraz menej vajíčok, ale zrejme kvalitnejších, podľa začiatku vývoja😉
@janie7 najprv 2 tyzdne 1000cku prasok nejaky a potom v tabletach 500 mg. Od gym beam inozitol...
@januska1905 Aha, myslela si asi Inofolic, ja mám GS Mimistar, schválený aj mojim dokim, tam je Inozitol v jednej tabletke 700 mg a užívajú sa tri. Som mu k tomu doniesla leták, tak sa s mojim mužom rehotal a hovorí, že Jó, to mužete😉 No bodaj by nie, keď bol vyvinutý v Prahe. A na krv po vklade ideš, či ani nie?
@janie7 nie, to nebol inofolic. No ved tym neuskodime veru. Dnes som bola na krv aj sono kedze uz krvacam. Caka ma hysteroskopia bez anestezie. Neviem co cakat😲
@januska1905 Fúúú, bez anestézy? A ty anestézu nemôžeš mať? Viem, že v ČR robia asi na 5tich klinikách hysteroskopiu bez anestézy, ale to robia úplne s inými, tenšími nástrojmi. Mne môj Dr. vyslovene hysteroskopiu zakázal, so slovami: Heleďte, nebláznete😉 Že mám krásnu sliznicu maternice a keďže som ešte nerodila ani nemala MA, mohla by sa tam dostať infekcia a odporúčil radšej EMMA test aj so scratchingom. Musel mať s tým fakt zle skúsenosti, lebo normálne že zvýšil hlas a on je fakt, že mega kľudas. Tým som ťa ale samozrejme nechcela vystrašiť. A dôvod na hysteroskopi máš aký?

@zivana urcite anooo. Vsetky sa dockame❤️🥰 A vklad planujete po predlzenej kult. ci?