Kto stimuluje v júni 2020?
Ahojte, hladam spolubojovnicky : ).. Opatrenia sa uvolnuju a dufam, ze vsetky centra funguju ako predtym.Ja som zacala moje druhe IVF . Momentalne mam 5 den stimulacie. Ako sa citite ?Kolko mate vajicok ?Co beriete popri hormon. injekciach? krasny den
Ahojte je tu aktuálne niekto kto čaká na stimuláciu alebo stimuluje ja čakám na menzes mal by prísť v pondelok a začínam mam krátky protokol a už vo mne začína narastať očakávanie
Ahojte, akurat som v stulacii, mam dlhy protokol. Dnes si 10ty den picham menopur a mam bolesti v podbrusku. V centre mi povedali ze ak budem mat vela vajicok tak neurobime cerstvy vklad ale az na dalsi mesiac ket. Mate s tym niektora skusenosti?
@lenkya Vklad prebiehal uplne bezbolestne. Kratko velmi. Ako normalne gynekologicke vysetrenie. Doktor zaviedol vaginalne klieste, to neboli. A za par sekund bolo po. Vytlacil mi obrazok zo sona. Zazelal mi vela stastia a isla som 🙂 Vklad som mala na 5. den po odbere. Odber v kratkej narkoze. Teda tiez nic nebolelo. Ja som nemala ziadne krvacanie ani spinenie. Pred odberom nafuknute brucho. Po odbere sa zacalo brucho dostavat do normalu. Obcas citim trosku nafuknutie. A niekedy slabe pichanie vo vajecnikoch a v bruchu. Ale nic silne. Ja som stale ospala. Ale to je mozno aj preto lebo som prestala pit kavu a cierny caj. Kazali mi pit velmi vela vody. Az 4-6 litrov denne. Tolko nezvladam pit. Snazim sa min. 3 litre denne. Doktorka po odbere mi povedala ze vodu treba aby sa lieky vyplavili zo systemu. Povedala ze ked nezvladnem 4 litre, tak nech pijem aspon o liter viac ako pijem normalne. A to je u mna asi 3l denne.
@lulynka ďakujem za vystiznu odpoveď. No mne doporučili zmraziť takže mňa to čaká až v ďalšom cykle keďže som mala dosť vajiciek. No ja som trochu krvacala ale len v deň odberu. Ale brucho ma boli stále 😟dúfam ze ta bolesť prejde a vráti sa to všetko do normálu. No nafuknuta som aj ja jak balon

@maxxim dovolte mi opatrnu gratulku ale vizera to veelmi nadejne, myslim, ze pozitivnejsi uz byt nemoze 🍀, v ktorom DPO ste ??kedy mate krv ??