icon

Kto stimuluje v júni 2020?

smeja1981
2. jún 2020

Ahojte, hladam spolubojovnicky : ).. Opatrenia sa uvolnuju a dufam, ze vsetky centra funguju ako predtym.Ja som zacala moje druhe IVF . Momentalne mam 5 den stimulacie. Ako sa citite ?Kolko mate vajicok ?Co beriete popri hormon. injekciach? krasny den

smeja1981
autor
25. jún 2020

@maxxim dovolte mi opatrnu gratulku ale vizera to veelmi nadejne, myslim, ze pozitivnejsi uz byt nemoze 🍀, v ktorom DPO ste ??kedy mate krv ??

ruzo
25. jún 2020

@maxxim Ďakujem

smeja1981
autor
25. jún 2020

@ruzo 😀 musim sa smiaat, hned 2 ste spravili ??Paraadicka, kolajnice // az do Prahy mate 😂Same pozitivne spravy , tesime sa.

ruzo
25. jún 2020

@smeja1981 ja som vo ferticent 3 ket

smeja1981
autor
25. jún 2020

@ruzo s tou Prahou som len srandovala...😉

ruzo
25. jún 2020

@smeja1981 a kde chodievate prosim

ruzo
25. jún 2020

@ruzo ja už mam 5 R chlapčeka1/5 R dceru

lenkya
25. jún 2020

@sandra151 ďakujem tak dnes som volala 1 deň kultivacie.tak z tých 9 tích bolo 7 zrelich a oplodnilo sa 5. Perfektná správa už len aby vydržali ale je to na dobrej ceste.

ruzo
25. jún 2020

@lenkya gratulujem

sandra151
Autor odpoveď zmazal
lenkya
25. jún 2020

@ruzo @sandra151 ďakujem vám dievcata. Držíme si palceky navzájom.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
gabinka03
26. jún 2020

Ahojte je tu aktuálne niekto kto čaká na stimuláciu alebo stimuluje ja čakám na menzes mal by prísť v pondelok a začínam mam krátky protokol a už vo mne začína narastať očakávanie

lulynka
26. jún 2020

@gabinka03 Som po vklade.

gabinka03
26. jún 2020

@lulynka a kedy si mala vklad?? A koľko ti ešte ostalo vajíčok??no mňa čaká za chvíľočku stimulácia

sandra151
Autor odpoveď zmazal
gabinka03
26. jún 2020

@sandra151 a aký máš protokol mne dali krátky

sandra151
Autor odpoveď zmazal
lulynka
27. jún 2020

@gabinka03 Vklad v utorok. Ostali este 2. Drzim ti palce 🍀

wierocka1
27. jún 2020

Ahojte, akurat som v stulacii, mam dlhy protokol. Dnes si 10ty den picham menopur a mam bolesti v podbrusku. V centre mi povedali ze ak budem mat vela vajicok tak neurobime cerstvy vklad ale az na dalsi mesiac ket. Mate s tym niektora skusenosti?

lenkya
27. jún 2020

@lulynka ahoj môžem sa ta spýtať ako ten vklad prebiehal? Aj ta to bolelo? Ja som po odbere 3 deň a mam stále bolesti podbrušku. Bojím sa ze mam hyperstimulacny syndróm. Ak to do pondelka neprejde budem volať do sanatória. Mala.si aj ty nejaké bolesti po odbere vajiciek?

lulynka
27. jún 2020

@lenkya Vklad prebiehal uplne bezbolestne. Kratko velmi. Ako normalne gynekologicke vysetrenie. Doktor zaviedol vaginalne klieste, to neboli. A za par sekund bolo po. Vytlacil mi obrazok zo sona. Zazelal mi vela stastia a isla som 🙂 Vklad som mala na 5. den po odbere. Odber v kratkej narkoze. Teda tiez nic nebolelo. Ja som nemala ziadne krvacanie ani spinenie. Pred odberom nafuknute brucho. Po odbere sa zacalo brucho dostavat do normalu. Obcas citim trosku nafuknutie. A niekedy slabe pichanie vo vajecnikoch a v bruchu. Ale nic silne. Ja som stale ospala. Ale to je mozno aj preto lebo som prestala pit kavu a cierny caj. Kazali mi pit velmi vela vody. Az 4-6 litrov denne. Tolko nezvladam pit. Snazim sa min. 3 litre denne. Doktorka po odbere mi povedala ze vodu treba aby sa lieky vyplavili zo systemu. Povedala ze ked nezvladnem 4 litre, tak nech pijem aspon o liter viac ako pijem normalne. A to je u mna asi 3l denne.

lenkya
27. jún 2020

@lulynka ďakujem za vystiznu odpoveď. No mne doporučili zmraziť takže mňa to čaká až v ďalšom cykle keďže som mala dosť vajiciek. No ja som trochu krvacala ale len v deň odberu. Ale brucho ma boli stále 😟dúfam ze ta bolesť prejde a vráti sa to všetko do normálu. No nafuknuta som aj ja jak balon

lulynka
27. jún 2020

@lenkya Volaj do centra v pondelok. Alebo tam chod. Tam kde chodim ja v BA nam povedali ze mozme volat alebo prist kedykolvek aj bez objednania ked je problem. Drzim palce a vela energie 🍀

gabinka03
27. jún 2020

@lulynka ja som začala stimulovať dnes večer s prvou injekciou tak ja mam celu cestu ešte pred sebou... Tebe prajem aby to bolo úspešné... Kolke ivf to je??? U mňa prvé

lulynka
28. jún 2020

@gabinka03 Tiez prve. Dakujem pekne. Vela energie a stastia zelam 😊

gabinka03
28. jún 2020

@lulynka podobne dúfam že budeme z tých šťastných ktorým to vyšlo na prvý krát treba v to veriť... Aký máte dôvod ivf ak sa môžem opýtať

gabinka03
28. jún 2020

@lulynka a aj máš dáke príznaky tehotenstva možného ci??? Chystáš sa aj testovat??

lenkya
29. jún 2020

@lulynka volala som zajtra idem na kontrolu. Ďakujem

sandra151
Autor odpoveď zmazal