icon

Kto stimuluje v júni 2020?

smeja1981
2. jún 2020

Ahojte, hladam spolubojovnicky : ).. Opatrenia sa uvolnuju a dufam, ze vsetky centra funguju ako predtym.Ja som zacala moje druhe IVF . Momentalne mam 5 den stimulacie. Ako sa citite ?Kolko mate vajicok ?Co beriete popri hormon. injekciach? krasny den

zuzankaa2
29. jún 2020

@sandra151 ahoj. 22 som mala

sandra151
Autor odpoveď zmazal
zuzankaa2
29. jún 2020

@sandra151 v tvojom prípade je normálne, že ich máš tak menej. Ty si budeš pichať len pár dní však? Ja som si pichala 8 dní, zajtra pichnem len udrziavacku a vo štvrtok idem na punkciu.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
zuzankaa2
29. jún 2020

@sandra151 koľko jednotiek je pre teba minimálna dávka? Ja som si dnes pichala posledný krát puregon a mala som 150j

sandra151
Autor odpoveď zmazal
zuzankaa2
29. jún 2020

@sandra151 od prvého uz som ich mala 22.ale nie vždy je dôležité množstvo, ale kvalita. Ake si ich mala veľké?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
zuzankaa2
29. jún 2020

@sandra151 ďakujem aj tebe držím palčeky ❤️tiez mam v poriadku všetky výsledky.

lulynka
1. júl 2020

Ahojte dievčatá. Ako sa vam dari? Ako sa citite? Ja mam dnes 8. den po vklade. Od vcera mam spinenie a vyzera to, ze dnes to bude menstruacia. :(

sandra151
Autor odpoveď zmazal
lulynka
1. júl 2020

@sandra151 V pondelok. To bude 13. den po vklade.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
lulynka
1. júl 2020

@sandra151 Som 25. dc. Normalne mavam cyklus 27,28 dni. Neskusala lebo nemam kupeny 🤷🏻‍♀️

wierocka1
1. júl 2020

Ahojte, dnes som bola na odbere vajicok. Folikuliv vela, ale vajicka len dve ☹ aj doktorka bola z toho prekvapena, ze nechape preco lebo u nas bol problem u partnera. Som z toho smutna a myslim si, ze tieto dve vajka ze je tam mala moznost ze to dobojuju. Mali ste niektora takto mali vajok?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
wierocka1
1. júl 2020

@sandra151 mala som dlhy protokol a diphereline, menopu a potom pregnyl. Nepovedali mi ze kolko folikulov som mala ale vsetci z zoho ostali mimo ze iba dve vajka. No pomaly sa vyrovnavam, ze nic z toho lebo to by muselo byt velmi velke stastie keby prezili☹ ty si uz po odbere? Kolko si mala?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
wierocka1
1. júl 2020

@sandra151 aha tak drzim palceky nech to vynde 🙂 odber uplne v pohode aj ked som sa bala lebo to bola moja prva anesteza, ale personal riadne zlaty sme sa narehotali a ani ziadne komplikacie som nemala a ani ma nic neboli takze to v poriafku len tie dve vajka ma trapia ale s tym uz nic nenarobim.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
wierocka1
1. júl 2020

@sandra151 daj vediet potom, ze ako si dopadla 🙂

lenkya
1. júl 2020

@sandra151 @wierocka1 dievčatá čítam príspevky a držím vám obom palčeky. Je to veľká záťaž na psychiku. Verím vám. Ale musíte myslieť pozitívne. My už mám zamrazene 4 embryjka s čakáme na ďalší cyklus keďže som mala. Hyperstimulacny syndróm napokon.. Takže čakám na menzes a mal by zmyznut. Sme v tom všetky spolu. ✊✊✊✊✊🙏🙏🙏🙏🙏

sandra151
Autor odpoveď zmazal
wierocka1
1. júl 2020

@lenkya veru, nech to dobre dopadne vsetkym 🙂

wierocka1
2. júl 2020

Ahojte, takze u mna to nedopadlo dobre, dnes som tam volala 1.den kultivacie a ani jedno vajicko sa nevyvijalo. Som z toho strasne smutna a neviem co dalej

lulynka
2. júl 2020

@wierocka1 je to velmi tazke :( Ja som tiez smutna a neviem o tom hovorit s nikym bez toho aby som plakala. Aj teraz mam slzy v ociach. Je to fakt tazke. Skus si oddychnut, urobit nieco pekne pre seba, potesit sa. Ja rada beham. Tesim sa, ze si budem moct ist po mesiaci zabehat. Chystam sa ist si nieco pekne kupit a na rande pojdeme po dlhom case na peknu veceru. Pomaha mi mysliet na to, ze ak to nevyslo tak to asi tak malo byt.

wierocka1
2. júl 2020

@lulynka tebe to tiez nevyslo? Presne revem ako sprosta aj ked viem, ze to mi vobec nepomoze.

lulynka
2. júl 2020

@wierocka1 Pravdepodobne nie. Dostala som normalne klasicky silnu menstruaciu. Som 9. den po vklade. Test som si nerobila. Idem v pondelok na test. Ale nemam nadeje. Bola som prvy krat na ivf.

lulynka
2. júl 2020

@wierocka1 Mne pomaha ze mam prijemne pracovny program s malym timom príjemných kolegov. Snazim sa zamestnavat si hlavu a mat program.