Kto stimuluje v júni 2020?
Ahojte, hladam spolubojovnicky : ).. Opatrenia sa uvolnuju a dufam, ze vsetky centra funguju ako predtym.Ja som zacala moje druhe IVF . Momentalne mam 5 den stimulacie. Ako sa citite ?Kolko mate vajicok ?Co beriete popri hormon. injekciach? krasny den
Ahojte dievčatá. Ako sa vam dari? Ako sa citite? Ja mam dnes 8. den po vklade. Od vcera mam spinenie a vyzera to, ze dnes to bude menstruacia. :(
Ahojte, dnes som bola na odbere vajicok. Folikuliv vela, ale vajicka len dve ☹ aj doktorka bola z toho prekvapena, ze nechape preco lebo u nas bol problem u partnera. Som z toho smutna a myslim si, ze tieto dve vajka ze je tam mala moznost ze to dobojuju. Mali ste niektora takto mali vajok?
@sandra151 mala som dlhy protokol a diphereline, menopu a potom pregnyl. Nepovedali mi ze kolko folikulov som mala ale vsetci z zoho ostali mimo ze iba dve vajka. No pomaly sa vyrovnavam, ze nic z toho lebo to by muselo byt velmi velke stastie keby prezili☹ ty si uz po odbere? Kolko si mala?
@sandra151 aha tak drzim palceky nech to vynde 🙂 odber uplne v pohode aj ked som sa bala lebo to bola moja prva anesteza, ale personal riadne zlaty sme sa narehotali a ani ziadne komplikacie som nemala a ani ma nic neboli takze to v poriafku len tie dve vajka ma trapia ale s tym uz nic nenarobim.
@sandra151 @wierocka1 dievčatá čítam príspevky a držím vám obom palčeky. Je to veľká záťaž na psychiku. Verím vám. Ale musíte myslieť pozitívne. My už mám zamrazene 4 embryjka s čakáme na ďalší cyklus keďže som mala. Hyperstimulacny syndróm napokon.. Takže čakám na menzes a mal by zmyznut. Sme v tom všetky spolu. ✊✊✊✊✊🙏🙏🙏🙏🙏
Ahojte, takze u mna to nedopadlo dobre, dnes som tam volala 1.den kultivacie a ani jedno vajicko sa nevyvijalo. Som z toho strasne smutna a neviem co dalej
@wierocka1 je to velmi tazke :( Ja som tiez smutna a neviem o tom hovorit s nikym bez toho aby som plakala. Aj teraz mam slzy v ociach. Je to fakt tazke. Skus si oddychnut, urobit nieco pekne pre seba, potesit sa. Ja rada beham. Tesim sa, ze si budem moct ist po mesiaci zabehat. Chystam sa ist si nieco pekne kupit a na rande pojdeme po dlhom case na peknu veceru. Pomaha mi mysliet na to, ze ak to nevyslo tak to asi tak malo byt.

@sandra151 ahoj. 22 som mala