Kto začína protokol?
@sonjasas nie, ten až posledné 4 dni 🙂
@sonjasas 🥺 prečo? Deje sa niečo?
ahojte, tak dnes som bola na odbere, odobrali 4 vajicka, mne sa to zda malo 🙈🤷♀️ vy ste kolko mali ?
@sonjasas Sonka, hore hlavu, sak to je dobra sprava ze sa 1 oplodnilo - si zober ze kolko ,,konkurentov,, malo to vajicko, dalsich 7 a ono jedine zostalo, je to to vitazne🙏😃 takze daj sa dokopy, mysli pozitivne, negativne myslienky ti neprinesu nic pozitivne...cize teraz cakas na 14 dni ci budu 2 ciarky na teste ano ?
Ahojte takze uz mam odber vajicok za sebou..odobrali mi ich 20...ale kvoli takemu poctu mi nemozu tento mesiac urobit vklad...vraj to mozno stihneme v decembri..ale ze realne to vidia az na januar...
@ajka251 no mnozstvo pekne..zajtra budem vediet kolko sa ich podarilo oplodnit 🙂... vsetky nechaju do blastocysty (ci jak sa to vola) a potom ich zmrazia...nemozu mi to robit lebo som mala nabeh na ten hyperstimulacny syndrom a mala som vysoku hladinu progesteronu..a to riskovat nechcu..vraj by to s najvacsou pravdepodobnosou ani nevyslo a hlavne to ani jeden nechcel riskovat 🙂 a tak co uz..uz som dostala len do prvej ms fraxiparin a v prvy den cyklu si mam volat do car..ci to stihame este pred vianocami alebo az v januari..a chodim do gynfivu do Nitry (leb zakrok robia va BA)
Baby, nestalo sa vám ešte, že pri podaní injekcie vám vyšlo trošku dávky z brucha von? Mne sa to stalo dnes, nerozumiem ako je to možné, len pozerám na bruchu kvapka.. 🙈 snáď to správne aplikujem lebo ma porazí, som veľmi chudá, nemám sa na bruchu za čo chytiť 🤦🏼♀️
@jaruska1992 mne sa to parkrat stalo a neriesila som 🙂
No tak uz mam vysledky kolko sa ich podarilo oplodnit...z tych 20 iba jedno ☹ aj to si mam zavolat ci prezilo ☹ ☹
@lu111be z 20 len jedno? 🥺 Ja ze bude omnoho viac...to mi je velmi luto ☹️ ale treba verit ze ten jeden bude bojovnik....a gyn fiv?ja som najprv chodila do Ba...a uz nikdy viac ta klinika.sebecky pristup a cele zle...mi povedali ze nebudem mat moc deti...slo im len o peniaze a co najviac zo mna vyzmykat...navstivili sme druhu kliniku kde sme si presli dve stimulacie..a druha vysla.celkovo som mala 4vajicka a jedno sa oplodnilo...takze treba skusat aj ine kliniky...ale moc ti drzim palce ❤️
@jaruska1992 ja beriem clexane 0.4 a tiez sa mi stane ze mi vytecie...neviem cim to bude....injekciu hned vytahujes?lebo som si vsimla ze ked ju este necham par sekund...tak mi nevytieklo

@ajka251 ahoj Ajka, neviem kolko mam vajicok, v pondelok je odber, v stredu mi bude volat embryolog a povie kolko vajicok odobrali a kolko sa oplodnilo, a v piatok bude vklad...