Kto začína protokol?
@lu111be ja som si presla roznymi klinikami, gynfin nitra- no nemozem povedat ze zly pristup ale nejak sme sa s manzelom zhodli ze nieco nam tam vadi, proste vnutorny pocit... a dalsia vec tam sa platilo za vsetko, za objednanie, za spermiogram, hormonalny profil..... rozhodli sme sa ist do brna reprofit- avsak skrz covid situacie sme tam nemohli ist ... aktulne sme gyncare nitra a odporucam! krasna klinika a za nic sme neplatili az mi to bolo divne.... spermiogram, profil , pcr testy na covid - vsetko zadarmo.... schvalenie ivf trval tyzden, pred tym prvykrat som cakala 4 mesiace....
@tmonika1 ano to je pravda..ze sa tam za vsetko plati...sak ked vyjde aspon to jedno embryjko l..tak na vklad pojdeme..a keby to nevyslo...tak asi zmenim aj ja...uz viaceri mi vraveli ze nemaju dobre skusenosti..ale nkkdy nevies..lebo vacsinou tym..co sa nedari..tak vravia ze je to zle centrum
@ajka251 no dam vediet..dufam ze radostnu spravu..ze mame aspon to jedno 🙂
@sonjasas to mi je velmi luuto ☹ ale snad to tvoje bude velky bojovnik a napriek pomalemu vyvoju bude vsetko v poriadku..mas si este aj ty volat ako to ide? Alebo ti to uz len zamrazili? Velmi drzim palceky 🙂 ✊✊..uz presne viem ako si sa citila ked ti povedali ze iba jedno..je to hrozny pocit...ale aj tak sa mi nechce verit ze z 20 iba jedno..a ank mi nevedia povedat preco..skoro som sa mu rozplakala do telefonu ked mi to oznamil
@lu111be zajtra mi majú dat vedieť ci bude schopné na mrazenie ale nedávali mu moc velku nadej 😪 snáď aj tvoje bude bojovník .mne keď povedali ze jedno som sa zložila uplne a revala som strasne tak viem aký máš pocit a co prežívaš je to strasne a ty si mala aj dosť veľký počet tak je veľmi divne ze len jedno. A zrelých si maka koľko povedali ti ?
@sonjasas zrelych 18..ze len dve sa bedali vobec...a to sme mali ze 6 pomocou isci a zvysne normalne...a len to jedno s isci sa chytilo..vraj je tam skryta vada a nevedia co..aj ja som dnes preplakala polku dna..este ze som aj pracovala z domu..ze som bola nutena mysliet aj na ine veci
@sonjasas no budem to s nimi urcite riesit..lebo to nie je normalne..este sa mi aj vyhazdalo viecko a kusok tvare..neviem ci z tej narkozy alebo coho..a boli ma hrudna kost v strede od krku po prsia..ozaj dostala si aj fraxiparin? Lebo vsetky co sme boli na izbe..tak nam ro predpisali
@sonjasas no len ja to mam take ako keby mi praskali cievky a zostavaju mi take bodky..to brucho mam aj ja ☹ a tiez mi v NR povedali ze nic si uz nebudem musiet pichat...a v Ba mi dali na riedenie krvi..tak este do ms si pochat..to zas mam min 14 inj ☹... vsetci mi vraveli..neboj to bude stat zato..zatial to teda nestoji za nic..chyta ma depka ☹ ale som rada ze aspon tu sa mozem vykecat..s nikym kto mi rozumie..lebo v okoli to nikto nechape..lebo vsetci mali deti ani nevedia ako..a ked som povedala ze sa nedari tak len..neboj podari sa..tak o ivf som ani nikomu nevravela...
@lu111be presne viem o com hovoríš. U mňa všetci okolo deti a najlepšie otázky sú a kedy uz budete mat deti a nie si tehotná a pod. Človeka to boli ked niekto sa len o chlapa obtrie a uz je v tom a ty za to bojujes, vytrpis si toho veľa a potom príde sklamanie. Je to na psychiku strašný nátlak. Neboj sa zvládneš to sme silne 💪 hlavne nemaj depku..hlavu hore prosim ta
@sonjasas ja mam depku len chvilu..uz ma to preslo lebo sa mi nadtym ani nechce rozmyslat 🙂 ano..ja milujem tie reci..jeej aka si pribrata...tehotenstvo sveci kazdej (podotykam uz 8 rokov som rovnaka..ani som nepribrala ani neschudla) 😀 jasne ze sme silnee to dame..a zajtra nas dufam cakaju lepsie spravy ako dnes 🙂 uz by mohol akoncit tento blby rok a prist krajsi lepsi pozitivnejsi 🙂
no jo tie reci typu: ,, a vy co? kedy deti? ved uz mas po 30tke! alebo : uz by ste mali mat aj vy deti, na co cakate?
je to natlak, a ludia si neuvedomuju ze ked par nema deti tak to neni o tom ze nechcu ale ze tam moze byt nejaky problem.... Babule, verim ze sa nam to podari 🙏
Takze babulky..moje embryjko je velmi velky bojovnik..delil sa a tak ho zmrazili 🙂 tak aspon jedna dobra sprava
@lu111be paraaaaaada🎉🎊🎉🎊🥂a ty kedy ides na vklad? celkom mi neni jasne preco si nesla do 5 dni od odberu na vklad🤷♀️
ja som bola dnes na vklade☺️ vlozili 2 embrya, bolo to fascinujuce to cele vidiet ma monitore ako ich zobrali tou akokeby pipetou a vlozili do maternice, nasledne som ich videla na utrazvuku😊 za 12 dni mam ist na odber krvi ci sa potvrdi tehotenstvo

@ajka251 dakujem..snad to naozaj bude velky bojovnik a vsetko sa podari..zajtra sa dozviem..mam si volat ci ho zmrazuju..ci vobec prezilo..aj sa bojim uz teraz..takto som si to vobec ani v najhorsom sne nepredstavovala..ako personal bol praveze v nitre mily..a aj v ba co mi robili zakrok..no uvidime co bude dalej