icon

Kto začína protokol?

sonjasas
3. nov 2020
tmonika1
14. nov 2020

@ajka251 ahoj Ajka, neviem kolko mam vajicok, v pondelok je odber, v stredu mi bude volat embryolog a povie kolko vajicok odobrali a kolko sa oplodnilo, a v piatok bude vklad...

ajka251
14. nov 2020

@tmonika1 mne lekar hned povedal ze kolko mam 🙂 ale moc ti drzim palce aby sa zadarilo a bol vklad..ja to mam uz za sebou 🙂 a chystam sa na sono 🙂

doda89
15. nov 2020

@sonjasas. Ako si dopadla??myslela som na teba 🤗všetko v poriadku??

sonjasas
autor
15. nov 2020

@doda89 ahoj no nie je to moc dobre. 😪

jaruska1992
15. nov 2020

@sonjasas nie, ten až posledné 4 dni 🙂

jaruska1992
15. nov 2020

@sonjasas 🥺 prečo? Deje sa niečo?

tmonika1
16. nov 2020

@sonjasas Sonka, co sa deje?

tmonika1
16. nov 2020

ahojte, tak dnes som bola na odbere, odobrali 4 vajicka, mne sa to zda malo 🙈🤷‍♀️ vy ste kolko mali ?

lu111be
16. nov 2020

@tmonika1 ahoj a na ultrazvuku ti kolko povedali ze vidia? Ja idem na odber v stredu a podla ultrazvuku mam 12 na jednej strane 12 na druhej..tak som zvedava aj ja ze kolko bude dozretych

tmonika1
16. nov 2020

@lu111be na ultrazvuku mi nepovedal, ale podla lekarskej spravy 3 na jednej a 2 na druhej strane bolo.... 12 to mas fakt dobre vela ☺️ ja len dufam ze aspon 2 sa podari oplodnit🙏

lu111be
16. nov 2020

@tmonika1 no ved ma aj riadne vsetko boli 😀 akurat sa chystam dnes pichnut si ovitrelle 🙂 dufam ze sa Ti podari 🙂 budem drzat palceky, aby Vam to aj na prvy raz vyslo..potom daj vediet ako ste dopadli 🙂 ja som zvedava tiez na verdikt ze kolko realne odoberu a oplodnia 🙂

sonjasas
autor
16. nov 2020

@tmonika1 som nešťastná z odberu. Odobrali mi 8 vajíčok ale len 1 bolo zrelé tak som sa zložila v nedeľu 😪

tmonika1
16. nov 2020

@sonjasas Sonka, hore hlavu, sak to je dobra sprava ze sa 1 oplodnilo - si zober ze kolko ,,konkurentov,, malo to vajicko, dalsich 7 a ono jedine zostalo, je to to vitazne🙏😃 takze daj sa dokopy, mysli pozitivne, negativne myslienky ti neprinesu nic pozitivne...cize teraz cakas na 14 dni ci budu 2 ciarky na teste ano ?

sonjasas
autor
16. nov 2020

@tmonika1 nie nie cakam na 5 dni ci vydrží do formy blastocysty a ci bude také schopné aby sa zamrazilo lebo nejdem na čerstvý vklad lebo nemám peknu sliznicu s hormónov. Takže som na ihlach si mi to jedno vajíčko oplodnene vydrží

sonjasas
autor
16. nov 2020

@tmonika1 ja som mala 8 ale s toho 1 zrelé vhodné na oplodnenie

doda89
16. nov 2020

@sonjasan

Držím palce,aby ten jeden víťaz bojoval 💪🏻💪🏻Aj za teba sa 🙏🏻🙏🏻 Aj za nás všetky 🙂 (je ti zle po odbere?)alebo ako sa cítiš? Verím že to vydrzis ;)

tmonika1
16. nov 2020

@sonjasas vydrziiiii 🤜🤛 hlavne sa nestresuj

sonjasas
autor
17. nov 2020

@tmonika1 dakujem veľmi pekne

sonjasas
autor
17. nov 2020

@doda89 dakujem pekne aj ja držím všetkým palceky co toto postupujeme. Vieš co mne nebolo vôbec zle po odbere len ma bolelo brucho a ťažšie som chodila. Ale je to bolesť co sa da zvládnuť

lu111be
18. nov 2020

Ahojte takze uz mam odber vajicok za sebou..odobrali mi ich 20...ale kvoli takemu poctu mi nemozu tento mesiac urobit vklad...vraj to mozno stihneme v decembri..ale ze realne to vidia az na januar...

ajka251
18. nov 2020

@lu111be ahoj.pekne mnozstvo 🙂 ale preco to takto odkladaju?nieje to moc neskoro?ci to zamrazia?a ak mozem vediet kde chodis do car?

lu111be
18. nov 2020

@ajka251 no mnozstvo pekne..zajtra budem vediet kolko sa ich podarilo oplodnit 🙂... vsetky nechaju do blastocysty (ci jak sa to vola) a potom ich zmrazia...nemozu mi to robit lebo som mala nabeh na ten hyperstimulacny syndrom a mala som vysoku hladinu progesteronu..a to riskovat nechcu..vraj by to s najvacsou pravdepodobnosou ani nevyslo a hlavne to ani jeden nechcel riskovat 🙂 a tak co uz..uz som dostala len do prvej ms fraxiparin a v prvy den cyklu si mam volat do car..ci to stihame este pred vianocami alebo az v januari..a chodim do gynfivu do Nitry (leb zakrok robia va BA)

jaruska1992
18. nov 2020

Baby, nestalo sa vám ešte, že pri podaní injekcie vám vyšlo trošku dávky z brucha von? Mne sa to stalo dnes, nerozumiem ako je to možné, len pozerám na bruchu kvapka.. 🙈 snáď to správne aplikujem lebo ma porazí, som veľmi chudá, nemám sa na bruchu za čo chytiť 🤦🏼‍♀️

lu111be
18. nov 2020

@jaruska1992 mne sa to parkrat stalo a neriesila som 🙂

tmonika1
18. nov 2020

@lu111be wauuuu 20 🎉 tak to je mega vela... dievcata mne dnes volali z care a 4 sa podarilo oplodnit 2... v piatok idem na embryotransfer ☺️

lu111be
19. nov 2020

@tmonika1 super 🙂 gratulujem..tak uz len nech to vyjde na prvykrat 🙂 budem na teba mysliet 😉

sonjasas
autor
19. nov 2020

@tmonika1 super gratulujem tak tfuj tfuj nech to to vyjde

lu111be
19. nov 2020

No tak uz mam vysledky kolko sa ich podarilo oplodnit...z tych 20 iba jedno ☹ aj to si mam zavolat ci prezilo ☹ ☹

ajka251
19. nov 2020

@lu111be z 20 len jedno? 🥺 Ja ze bude omnoho viac...to mi je velmi luto ☹️ ale treba verit ze ten jeden bude bojovnik....a gyn fiv?ja som najprv chodila do Ba...a uz nikdy viac ta klinika.sebecky pristup a cele zle...mi povedali ze nebudem mat moc deti...slo im len o peniaze a co najviac zo mna vyzmykat...navstivili sme druhu kliniku kde sme si presli dve stimulacie..a druha vysla.celkovo som mala 4vajicka a jedno sa oplodnilo...takze treba skusat aj ine kliniky...ale moc ti drzim palce ❤️

ajka251
19. nov 2020

@jaruska1992 ja beriem clexane 0.4 a tiez sa mi stane ze mi vytecie...neviem cim to bude....injekciu hned vytahujes?lebo som si vsimla ze ked ju este necham par sekund...tak mi nevytieklo