icon

Kto začína protokol?

sonjasas
3. nov 2020
cincirela
Autor odpoveď zmazal
tmonika1
23. nov 2020

ahojte, stale rozmyslam nad tym ze ako zistim ze sa embrya neuhniezdili ? zatial sa citim ok, nic mi neni, nic ma neboli a na krv idem az pondelok... je nejaky jav kedy zistim ze sa neuhniezdili a prisla som o ne? baby ktore ste pisali ze vkladali 2 a len 1 sa uhniezdilo, tak ste mali nejake bolesti kedy ste vedeli ze nieco nie je ok?

ajka251
Autor odpoveď zmazal
tmonika1
23. nov 2020

@ajka251 to mi popisujes uhniezdenie?

ajka251
Autor odpoveď zmazal
ajka251
Autor odpoveď zmazal
jaruska1992
28. nov 2020

@tmonika1 a test si robiť neskúsiš?

jaruska1992
28. nov 2020

Ináč baby, tak aj ja mám jedného bojovníka. Momentálne sa pekne delí, v stredu mám vklad, snáď nám maličký do vtedy vydrží 🙏

tmonika1
28. nov 2020

@jaruska1992 ahoj , ale ano... vcera som si robila test z mocu- negativny... totalne som sa zrutila a revala ako male decko, proste emocie mnou zamavali.... dnes rano som si test z mocu spravila opat- vysledok negativny..... zrovna mi prisiel test co som objednala z netu, test z krvy - a vysiel pozitivny.....tak verim ze v pondelok v care mi to potvrdia.... odporucam nerobte ste testy z mocu, je to zbytocne, vyhnete sa stresu.. Jaruska tebe drzim palce, najdlhsie obdobie bude po vklade , tych 10 dni je ako vecnost 😃😆

jaruska1992
30. nov 2020

@tmonika1 snažím sa, dnes má embryjko tri dni, zajtra štyri a v stredu vklad, myslíš, že to dá? Ja som ako na ihlách, dnes mám hrozný deň, je mi nevoľno, asi z tých všetkých liekov (Estrofem, Progesterone, Fraxiparine, Euthyrox) 🙈 plus stres denno denný kedy čakám, že mi zavolajú.. ty chodíš do Gyncare? Lebo ja áno.. Ináč, ako sa ti darí? Na odber hcg si ešte nebola? Držím strašne palce 🙏🍀

tmonika1
30. nov 2020

@jaruska1992 ahoj Jarus, myslim ze to daju embryjka, zajtra budu mat 4 dni takze to daju 🤜🤛 daj sa do pohody, snaz sa to uzivat, po vklade musis byt bez stresu, ziadne upratovanie, dvihanie tazkych veci... ano chodim do gyncare do nitry, a dnes som bola na odbere krvy a potvrdilo sa tehotenstvo, za 2 tyzdne ultrazvuk a budem vediet ci sa uhniezdili obe ;)

lu111be
2. dec 2020

Tak baby...kedze sme nemohli ist na vklad v novembri..tak ideme teraz v decembri skusit stastie s tym nasim jednym zmrazenym bojovnikom 🙂 uz som dostala estrofem a par dni pred vkladom budem mat este utrogestan 🙂 mali ste niektora uz tuto kombinaciu? Mam estrifem 3x 2 mg a utrogestan budem mat 2x2

jaruska1992
2. dec 2020

@lu111be ahoj, mne robili dnes ET a tiež som mala jedného bojovníka 🙏 vraj ukážková expandujúca blastocysta ❤️ a užívam Estrofem 3x2tbl a progesteron 3x1tbl do pošvy.

bambuska9
2. dec 2020

Ahojte, ja som bola včera na KET, druhý krát vklad, prvé ET nevyšlo aj keď mi povedali ze všetko je ukážkové ideálne a neviem aké.. Ú nás je problém v manželovi. Mne pri vyšetreniach nezistili nič špeciálne. Po prvej stimulke som mala 14 folikulov a nakoniec dokopy 4 blastocysty. Užívam progesteron a sprej Lenzeto. Dnes som ostala doma, a celý deň bojujem s tým ze je mi hrozna zima a mam silné tlaky v bruchu. Neviem co to znamená ale zajtra už idem do prace a budem normálne fungovať tak snáď to prejde. Viete poradiť kedy sa zahniezduje po KET? Mate nejaké doplnky, okrem ananásu 🙂? Všetkým nám držím palce, zisťujem, že je nás veľmi veľa.

lu111be
3. dec 2020

@jaruska1992 mne et nemohli robit lebo som mala vela vajicok az 20..ale len jedno oplodnili 🙂 tak ideme na ket..nerobi ti nic taka velka davka estrofemu?? 🙂 a tak drzim velmi palcsky aby sa bojovnik ujal a drzal zubami nechtami 🙂

lu111be
3. dec 2020

@bambuska9 ja idem na ket este len prvykrat (v polke decembra)..takze tobs tym uhniezdovanim Ti neporadim..ale super mas aspon to, ze mas viac sanci 🙂 u nas to je tiez tak...ze mne nic nezistili a muzovi spomalene..ja sa aj tesim ze to mame az okolo 17 18..aspon nemusim ist uz do prace a budem v klude...lebo ja sa len rozculujem v robote..drzim aj tebe velmi palce aby sa ujalo a nepustilo..nech su tie sviatky veselsie 🙂

bambuska9
3. dec 2020

@lu111be ďakujem držím palce aj ja Tebe. Verím, že sa nám to podarí. To mi nebude ani ľúto strngat na Silvestra s nealkom 🤪

lu111be
3. dec 2020

@bambuska9 no to ja na silvestra sa mozno este len z testu dozviem ci sa moc opit alebo nepit vobec 😀

paulina7
5. dec 2020

@sonjasas ahoj, nie, mam 42,preklep... Myslím, cely čas... Príliš veľa myslím.... 😉

bambuska9
5. dec 2020

Ahojte, v utorok som mala KET a kazdy den citim tlaky a boelsti v podrusku, menstruacne niekedy aj dost silne. Dnes po nakupe som si musela lahnut, pretoze bolesti ma sprevadzali cely den. Mate s tym skusenosti?

paulina7
5. dec 2020

@sonjasas ahoj, to bol preklep, mam 42,

sonjasas
autor
10. dec 2020

@paulina7 a ako sa máš?

sonjasas
autor
10. dec 2020

Tak dievčatá mi sme boli dnes na konzultacii a bude to asi dosť ťažké s nami. Evidentne problém u mňa ze za prodzeneho cyklu asi produkujem nezrelé vajicka. Ze mame jej sat čas aby si premyslela co s nami. A yz som zas na nervy 😔😔😔😔

tmonika1
10. dec 2020

@sonjasas ahoj, skus si dohodnut konzultaciu s mudr.tibor bielik, je to kapacita, podielal sa aj na roznych studiach, zobere ta, ja som mu pisal mail a zobral bez problemov... ma Gynekolegicko konzultacnu ambulanciu v Banskej Bystrici

jaruska1992
11. dec 2020

Ahoj baby, nám nakoniec ET nevyšiel a zamrazené nemáme nič no ja neviem, čo robiť ďalej. Endometrióza sa dostala do vaječníka a veselo si tam úraduje a ničí folikuly, do ďalšej stimulky ísť nechcem, kým ju neskúsim aspoň potlačiť. Nemáte náhodou vedomosť, či docent Bielik berie pacientky aj v tomto čase? Neviete aká je čakacia doba? Mám dosť ťažkú endoemtriózu a možno by bolo lepšie riešiť to s ním a skúsiť hystereskopiu a ešte jednu laparku.. ďakujem 🙂

tmonika1
11. dec 2020

@jaruska1992 napis Bielokovi mail, mna zobral dost rychlo, sice som nebola objednana no cakala som v cakarni asi 2,5 hod a zobral ma o pol 10 vecer

lu111be
18. dec 2020

@bambuska9 ahooj..ako si dopadla? Uz si bola na krvi??? Ja som dnes mala KET

lu111be
3. jan 2021

Tak baby...pridavam sa aj ja k Vam..takze ten nas jediny bojovnik uz dobojoval...KET nevyslo :-/ ...a kedze zmrazene nemame nic...tak uvidime co dalej..ale dame si pauzu aspon do aprila a potom uvidime ci ideme do toho znova...este som zvedava ci nam navrhnu nejake riesenie..pripadne ci budu skumat preco sa z tolkych podarilo len jedno jedine...snad rok 2021 prinesia viac stastia

lu111be
10. jan 2021

Baby, prosim, kedy ste dostali ms po neuspesnom pokuse? Ja som vysadila vsetko v nedelu 4.1. A ms stale nikde

jaruska1992
10. jan 2021

@lu111be ahoj ja asi o pár dní.. problém bol, že dosť veľa toho Progesteronu zrejme vo mne ostalo akoby a tým pádom mi menzes prišiel až keď sa všetok vstrebal..