Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?
Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.
Ja sa tiež pripájam naše 3ivf a 7vklad a verim že úspešný a bublinka sa pekne zavrtala a vklad som mala včera v Heliose Martin😊
@adka2891 tak si ďalšia co bude s nami čakať na výsledok 😊 ja som dnes 4 deň od vkladu 👣
@daniela2022 no uz len vydrzat tie 2tyzdne😘
@adka2891 no ja idem v stredu 10 deň na krv neviem síce prečo ale majú to tak a potom 14 kontrolný. Ale nejak to zvládneme spolu 😊
@daniela2022 mna caka krv po sviatkoch 23.4 😁
Aj mna caka🙂 dufam a dufam ze bude uspesny!!ako ste sa pripravovali okrem liekov?dajte tipy..
@monka_brumka ahoj, kedy ideš na vklad ? Ja by som mala ísť po Veľkej noci.
@7ovecka7 aj ja po velkej noci ten tyzden niekedy🙂
Drzim palce kocky 🙂 ja idem v pondelok na krv a v stredu budem mat vysledky ale asik budem testovat v nedelu su 2 tyzdne od vkladu zajtra 12 dni. Uz nech mam vysledok ❤
@lostris151 ahoj 😉 krásne 😊😊 kedy sa chystáš na krv?
@alilka v pondelok a v stredu vysledky 🙂 tu v novom skotsku to trva 🙄
@lostris151 ooch 2 dní?🤦🤦 Ja idem tiež v pondelok 10dpt a potom ešte stredu alebo štvrtok..ale ja ani nie 2 hodinky čakám na výsledky 😁
@lostris151
@alilka kočky paráda 😊 ja stále nemám odvahu testovať🙈🙈🙈 Pôjdem asi rovno na krv vo štvrtok... Bude to 13 den... Lebo 14 je veľký piatok...
@lostris151 krasne palice😁
Ahojte kočky... Ja od včera trochu spinim... Ešte som to nemala takto... Vždy mi prišiel menzes až po vysadení liekov... Strašne sa bojím ze to zasa nevyslo 🙁😣

@zimik verim, ze ano 🙂 do Heliosu v Martine