Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?
Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.
Ja sa tiež pripájam naše 3ivf a 7vklad a verim že úspešný a bublinka sa pekne zavrtala a vklad som mala včera v Heliose Martin😊
@adka2891 tak si ďalšia co bude s nami čakať na výsledok 😊 ja som dnes 4 deň od vkladu 👣
@adka2891 no ja idem v stredu 10 deň na krv neviem síce prečo ale majú to tak a potom 14 kontrolný. Ale nejak to zvládneme spolu 😊
Aj mna caka🙂 dufam a dufam ze bude uspesny!!ako ste sa pripravovali okrem liekov?dajte tipy..
Drzim palce kocky 🙂 ja idem v pondelok na krv a v stredu budem mat vysledky ale asik budem testovat v nedelu su 2 tyzdne od vkladu zajtra 12 dni. Uz nech mam vysledok ❤
@lostris151 ooch 2 dní?🤦🤦 Ja idem tiež v pondelok 10dpt a potom ešte stredu alebo štvrtok..ale ja ani nie 2 hodinky čakám na výsledky 😁
@lostris151
@alilka kočky paráda 😊 ja stále nemám odvahu testovať🙈🙈🙈 Pôjdem asi rovno na krv vo štvrtok... Bude to 13 den... Lebo 14 je veľký piatok...
Ahojte kočky... Ja od včera trochu spinim... Ešte som to nemala takto... Vždy mi prišiel menzes až po vysadení liekov... Strašne sa bojím ze to zasa nevyslo 🙁😣

@zimik verim, ze ano 🙂 do Heliosu v Martine