icon

Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?

barbor_ka
29. mar 2019

Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.

zimik
23. apr 2019

@barbor_ka skúsila... Test negatívny a navyše začínam krvácať 😢. Volala som do centra, zajtra idem na krv. Ak nič tak vysadím lieky 😟. A ty ako?

adka2891
23. apr 2019

@evushka007 Tak sa hlasime mame na 13den 406,..hcg podla koordinatorky je to krasne cislo tak o tyzden kontrolne sono😊

barbor_ka
autor
23. apr 2019

@zimik nieee....preco? preco? Držím prsty, aby to bol len planý poplach. ✊Tak som verila, ze to bude OK! A aku metodu ste mali pri IVF. V com je problém?
My vyzerá, že zatiaľ dobre. Testy silneju a id vcera je mi uz aj nevolno. Ale este nic nie je vyhrate...same v skupinke vidime, ako rychlo aa veci menia 😵.

zimik
23. apr 2019

@barbor_ka neviem... U mňa implantacne zlyhanie už po 4.krat. Vždy začnem špiniť a potom krvácať 😢. Problém je vo mne. Mám zrasty, priečku v maternici, cystu na vaječníku aj nepriechodný vajcovod. Komplikovane... Partner je zdravý, embryjka máme krásne, kvalitné, geneticky testovane. Máme ešte 10 mrazacikov 😊. Do centra chodíme do Reprofitu v Brne, čo je jedno z najlepších. Verím, že nám pomôžu. Myslím pozitívne... A tebe blahoželám a držím palceky 😉. Daj vedieť keď budeš mať potvrdené HCG z krvi
Určite bude krásne keď už si mala 4.den pozitívny testik 😊

ericia
23. apr 2019

@zimik
@alilka
@adka2891 tak kočky kyretaz mi nakoniec museli urobiť, keďže krvácanie neprestavalo... A Hcg od nedele zasa o veľa stúplo... V maternici nie je nič... Tak zajtra mi zasa zoberú krv a ak neklesne asi mimomaternicove... A musia zistiť kde je 😥

ericia
23. apr 2019

@zimik to mi je ľúto 😣 ale ešte mate veľa embryjok❤️

alilka
23. apr 2019

@ericia bozeee. Je mi to ľúto..presne viem ako sa cítiš. Ja som mala mimomaternicove 3x behom roka..😫😫 veľa síl ti prajem a hlavne psychickej sily 😐😐 posielam energiu 😊

zimik
23. apr 2019

@ericia tebe sa to riadne komplikuje 😱 drž sa, verím že ti pomôžu a čo najskôr pôjdeš z nemocnice domov...

zuzik5891
23. apr 2019

@ericia verím že to mimomaternicové nebude... modlím sa za teba... skoré uzdravenie 🙏🍀❤️

barbor_ka
autor
23. apr 2019

@ericia jeminenky...ja som si myslela, že pri ET/KET vôbec mimomaternicové nehrozí. Ty si toho vytrpíš. Bodaj by sa ti to všetko niekoľkonásobne v dobrom vrátilo! 🍀 Nech ti ten čas rýchlo ujde. Skoré zotavenie hlavne po psychickej stránke želám! 🙂

barbor_ka
autor
23. apr 2019

@zimik Ach do kelu,prečo sa takéto veci nám musia diať?
Máte ešte veľa embryjok ale tieto neúspechy riadne človeka ničia. Ale naozaj treba veriť, že to raz dobre dopadne. 🙏🙏🙏
U nás je problém manželov spermiogram, inak som otehotnela niekoľkokrát aj prirodzene, ale vždy potom nastal potrat. A teraz sme dali všetky možné metódy a z ET máme dievčatko. Prvý Ket pred mesiacom nevyšiel a teraz uvidíme ako a čo bude. Normálne som sa začala teraz báť. Ja vlastne nemám žiadne pichanie ani bolesť v podbrušku ani nič...dúfam, že je pekne zahniezdené v maternici a bude rásť a rásť.
Na teba budem myslieť tiež a čakať, kým sa aj ty pripojíš k maminkám. 🍀 Daj o sebe vedieť ;)

zimik
24. apr 2019

@barbor_ka vraj je to jednoduchšie keď je chyba v mužovi. Super že už máte dcérku takto 😊. Budem v držať palce, prajem ti pekne tehotenstvo 😉

monka_brumka
24. apr 2019

baby, po akom case vam od stimulacie robili ket? robili vam to v prirodzenom cykle alebo davali estrimax?

evushka007
24. apr 2019

@monka_brumka mne hneď na ďalší mesiac a mala som to aj s estrofemom a plus k tomu utrogestan (ktorý mi neskôr pre nežiadúce účinky nahradili za crinone). Zatiaľ to vyzerá že vklad bol úspešný, dnes čakám výsledky krvi.

evushka007
24. apr 2019

@adka2891 tak my sme dopadli tiež dobre, HCG na 13. deň bolo 451 🙂 Potichúčky sa tešíme 🙂 🙂 🙂

barbor_ka
autor
24. apr 2019

@evushka007 super, Gratulujem 🤰. A robili ti aj sono?

adka2891
24. apr 2019

@evushka007 super krasne cislo a podobne ako aj my no sranda 😘

evushka007
24. apr 2019

@barbor_ka nie, ja som bola len u svojej lekárky a bola tam len sestra. Písala som do centra že čo ďalej tak čakám na odpoveď.

evushka007
24. apr 2019

@adka2891 však? super, snáď nám to obom vydá 🙂

adka2891
24. apr 2019

@evushka007 Samozrejme musime mysliet pozitivne😊

mina2415
24. apr 2019

@bodka1234 ahoj a čo ti povedali?

bodka1234
24. apr 2019

@mina2415 ahoj bola som dnes na konzultaci, všetko pekne ako má byť aj váhal či mi má dať takú vysokú dávku gonalu tak som dostala gonalu 225 iu zatiaľ že potom uvidí či znížiť alebo zvýšiť začínam pichať 2 MS deň

mina2415
24. apr 2019

@bodka1234 tak máš krátky protokol?kedy máš dostať ms? A čo ťa alergia?

bodka1234
24. apr 2019

@mina2415 áno krátky, ja mám MS pravidelnú a aj ovulaciu, tak 2 deň začínam gonalom a na 5 deň idem na kontrolu. MS mám dostať 29-30.4. vypýtala som si výsledky z lab. Testov a robili mi aj iné protilátky tie mám negatívne a jediná pozitívna sú tie protilátky proti hlavičkam spermií, toto obídeme cez ISCI

mina2415
24. apr 2019

@bodka1234 joj tak supeeeer aj na všetko ako ty pravidelnú ms ovulaciu tiež tak dúfam že aj ja budem mať krátky.A do kolkeho DC si máš pichať injekcie....koľko si za neho platila

bodka1234
24. apr 2019

@mina2415 no od 2 dňa MS, teda keď začnem riadne krvácať nemám rátať prvý deň spinenie, čiže teoreticky je to až 3 deň MS, každý den 1 dávku gonal 225 iu, tzn že 900iu čo je jedno balenie vyjde na 4 dní, a povedal mi že odber vajicok robia tak po 10tom dni brania gonalu ale na 5 deň od bratia idem na kontrolu a podľa potreby budú dávku zvyšovať alebo znižovať. A teraz si sadni lebo sa dostávame k cene . 1 balenie stojí 300€😱😵 ale poisťovňa prepláca 180€ čiže doplatok 120€, ešte som ho nevybrala počkám až keď MS príde resp či motyka nevysteli naposledy a či nevyjde pozitívny test posledný 😏

barbor_ka
autor
25. apr 2019

@ericia ahoj. Tak ako si na tom stale v nemocke? Verim ze uz je lepsie...

ericia
25. apr 2019

@barbor_ka ahoj.. Už som od včera doma... Hcg začalo klesať, tak ma prepustili... Včera bolo 1600 a dnes 700...tak dúfam bude všetko v poriadku..

zimik
25. apr 2019

@ericia a čo ti na to povedali v Brne, že sa to takto skončilo? Prečo...?

ericia
25. apr 2019

@zimik zatiaľ nič...ešte musím volať s doktorkou.. V lete pri MA mi povedala ze sa to stáva aj pri prirodzenom tehotenstve... Oni nevedia dôvod 🙁 a pri mne už vôbec... Ešte budem volať aj do Nitry na reprodukčnu imunológiu... Ale tam tiež už moc nevedela čo ďalej 🙈🙈🙈 takže u mňa to je tak... Preto sa snažím písať tu na MK ci niekto nemá tiež taky problém a co pomohlo... Už som skúsila všetko