Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?
Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.
@evushka007 Tak sa hlasime mame na 13den 406,..hcg podla koordinatorky je to krasne cislo tak o tyzden kontrolne sono😊
@zimik nieee....preco? preco? Držím prsty, aby to bol len planý poplach. ✊Tak som verila, ze to bude OK! A aku metodu ste mali pri IVF. V com je problém?
My vyzerá, že zatiaľ dobre. Testy silneju a id vcera je mi uz aj nevolno. Ale este nic nie je vyhrate...same v skupinke vidime, ako rychlo aa veci menia 😵.
@barbor_ka neviem... U mňa implantacne zlyhanie už po 4.krat. Vždy začnem špiniť a potom krvácať 😢. Problém je vo mne. Mám zrasty, priečku v maternici, cystu na vaječníku aj nepriechodný vajcovod. Komplikovane... Partner je zdravý, embryjka máme krásne, kvalitné, geneticky testovane. Máme ešte 10 mrazacikov 😊. Do centra chodíme do Reprofitu v Brne, čo je jedno z najlepších. Verím, že nám pomôžu. Myslím pozitívne... A tebe blahoželám a držím palceky 😉. Daj vedieť keď budeš mať potvrdené HCG z krvi
Určite bude krásne keď už si mala 4.den pozitívny testik 😊
@zimik Ach do kelu,prečo sa takéto veci nám musia diať?
Máte ešte veľa embryjok ale tieto neúspechy riadne človeka ničia. Ale naozaj treba veriť, že to raz dobre dopadne. 🙏🙏🙏
U nás je problém manželov spermiogram, inak som otehotnela niekoľkokrát aj prirodzene, ale vždy potom nastal potrat. A teraz sme dali všetky možné metódy a z ET máme dievčatko. Prvý Ket pred mesiacom nevyšiel a teraz uvidíme ako a čo bude. Normálne som sa začala teraz báť. Ja vlastne nemám žiadne pichanie ani bolesť v podbrušku ani nič...dúfam, že je pekne zahniezdené v maternici a bude rásť a rásť.
Na teba budem myslieť tiež a čakať, kým sa aj ty pripojíš k maminkám. 🍀 Daj o sebe vedieť ;)
baby, po akom case vam od stimulacie robili ket? robili vam to v prirodzenom cykle alebo davali estrimax?
@monka_brumka mne hneď na ďalší mesiac a mala som to aj s estrofemom a plus k tomu utrogestan (ktorý mi neskôr pre nežiadúce účinky nahradili za crinone). Zatiaľ to vyzerá že vklad bol úspešný, dnes čakám výsledky krvi.
@adka2891 tak my sme dopadli tiež dobre, HCG na 13. deň bolo 451 🙂 Potichúčky sa tešíme 🙂 🙂 🙂
@barbor_ka nie, ja som bola len u svojej lekárky a bola tam len sestra. Písala som do centra že čo ďalej tak čakám na odpoveď.
@mina2415 áno krátky, ja mám MS pravidelnú a aj ovulaciu, tak 2 deň začínam gonalom a na 5 deň idem na kontrolu. MS mám dostať 29-30.4. vypýtala som si výsledky z lab. Testov a robili mi aj iné protilátky tie mám negatívne a jediná pozitívna sú tie protilátky proti hlavičkam spermií, toto obídeme cez ISCI
@mina2415 no od 2 dňa MS, teda keď začnem riadne krvácať nemám rátať prvý deň spinenie, čiže teoreticky je to až 3 deň MS, každý den 1 dávku gonal 225 iu, tzn že 900iu čo je jedno balenie vyjde na 4 dní, a povedal mi že odber vajicok robia tak po 10tom dni brania gonalu ale na 5 deň od bratia idem na kontrolu a podľa potreby budú dávku zvyšovať alebo znižovať. A teraz si sadni lebo sa dostávame k cene . 1 balenie stojí 300€😱😵 ale poisťovňa prepláca 180€ čiže doplatok 120€, ešte som ho nevybrala počkám až keď MS príde resp či motyka nevysteli naposledy a či nevyjde pozitívny test posledný 😏
@zimik zatiaľ nič...ešte musím volať s doktorkou.. V lete pri MA mi povedala ze sa to stáva aj pri prirodzenom tehotenstve... Oni nevedia dôvod 🙁 a pri mne už vôbec... Ešte budem volať aj do Nitry na reprodukčnu imunológiu... Ale tam tiež už moc nevedela čo ďalej 🙈🙈🙈 takže u mňa to je tak... Preto sa snažím písať tu na MK ci niekto nemá tiež taky problém a co pomohlo... Už som skúsila všetko

@barbor_ka skúsila... Test negatívny a navyše začínam krvácať 😢. Volala som do centra, zajtra idem na krv. Ak nič tak vysadím lieky 😟. A ty ako?