icon

Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?

barbor_ka
29. mar 2019

Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.

zimik
26. apr 2019

@ingrid0105 držím palce. Verím že nabudúce čas vám to podarí 😊

ingrid0105
26. apr 2019

@zimik dakuj aj ja vam😍

reginaf
26. apr 2019

Ahojte, dnes som bola na krvicke a je negativna. Viac menej som s tym pocitala ale ako mi to volali, aj tak som sa rozklepala.
Babulky tie co este cakate, drzte sa. Nech vam to vyjde, to vam zo ❤ prajem 😘

ericia
26. apr 2019

@ceklis v pondelok jej mám volať...tak som zvedavá čo mi povie, ako mám ďalej postupovať...

daniela2022
26. apr 2019

Ahojte idem si k vám po radu lebo som už nešťastná. Aši týždeň špinim stále mam tlaky cítim ze vaječníky majú dosť do et. Nepodarilo sa ale čo je moja otázka. Tri dni do zadu som začala krvácať tak si hovorím paráda konečne len lze trvali to asi dve hodinky potom zase nič a krv len keď idem na WC inak sa mi nechce spustiť MS. Mala ste neitkora takú skúsenosť po neúspešnom Et? Však sa nemusím báť? Mam hrozný strach a v centre že mám počkať na poriadnu MS lenže ja by som aj počkala keby prestalo toto "špinenie" a hlavne bolesti. Však sa tu nájde aspoň jedna ktorá mala taký prvý cyklus rozhadzany?, 😐

barbor_ka
autor
28. apr 2019

@zimik no vyzerá, že áno.Držím ti veľmi palce, aby sa aj na vás konečne usmialo šťastie! ❤

barbor_ka
autor
28. apr 2019

Dievčatá, je mi ľúto každej z vás,ktorej to tentokrát nevyšlo. Poznám vaše sklamania a slová sú väčšinou zbytočné. Prajem Vám už len úspešné vklady a uzlíčky v perinkách v náručí.
My sme na tom zatiaľ tiež nejasne. Test je síce pozitívny ale už viackrát bol a nedotiahli sme to do úspešného konca. Kontrolu mám v utorok, to bude 15 DPT. Verím, že však všetko bude ako má byť.
A tie ktorým to vyšlo, čo videl dr.na sone 14 DPT? A kedy bolo vidieť srdiečko?

fatimkaaa
28. apr 2019

@barbor_ka ak si mala test pozitivny, co sa potom stalo? Ja som dnes 14 dpt a zajtra idem na krv. Od 7 dpt stale spinim, ale test je pozitivny, dakujem za odpoved 🙂

barbor_ka
autor
28. apr 2019

@fatimkaaa no zatial nic. Na krv idem v utorok lebo zajtra sa mi neda. Na prvej kontrole len potvrdia alebo vylucia tehotenstvo z krvi a mozno na sone bude uz vidno nieco. Neviem co a tym spinenim ale kym to nie je cerstva krv tak by to nemalo byt zle. Skusala si ci test silnie?

fatimkaaa
28. apr 2019

@barbor_ka myslela som to co si napisala: ,,Test je síce pozitívny ale už viackrát bol a nedotiahli sme to do úspešného konca.” predtym bol potrat? Alebo biochemicke? Test silnie 🙂 len to spinenie je uz nekonecne, bolo aj par kvapiek krvi a znovu sa to zmenilo na spinenie

alilka
28. apr 2019

@barbor_ka ja som bola 16dpt na usg s bolo vidieť 3mm gestacny vak .nič viac..

barbor_ka
autor
28. apr 2019

@fatimkaaa ahaaa, ano. Potrat, biochemické aj MA. Tak drzim paste zajtra. Nech ta potesia super spravičkou ;)
Daj potom vediet ako si dopadla. A do ktoreho centra chodis?

fatimkaaa
28. apr 2019

@barbor_ka do Helios BB 🙂 ano ozvem sa

fatimkaaa
29. apr 2019

@barbor_ka krv pozitivna 🤗 velmi sa tesim, aj ked je este dlha cesta predomnou. Na some nebolo zatial nic vidno, iba vysoko sliznicu

reginaf
29. apr 2019

@fatimkaaa gratulujem, to je skvele..

barbor_ka
autor
29. apr 2019

@fatimkaaa super! Gratulujem! Hcg bolo kolko?

fatimkaaa
29. apr 2019

@barbor_ka dakujem baby 🙂 146 hcg

barbor_ka
autor
30. apr 2019

Tak ja mam tiež dobrú spravu. Na sone 3 mm plodovy vacok a hcg 1975.

lejduska
30. apr 2019

@barbor_ka gratulujem 😍 a želám všetko dobré
Pozerám ze ste mali Ket v marci a potom v aprili? Čiže ste išli ihneď v dalsom cykle na dalsi cklad? Lebo my sme presne takto isli, no neviem ci to ma nejaky vplyv,

alilka
30. apr 2019

@barbor_ka gratulujem ..a to si koľky dpt.?ja som taký plodoch vacok mala 16dpt..ale hcg vtedy neviem..😃

fatimkaaa
30. apr 2019

@barbor_ka jejjjj superrrr gratulujem👌🍀🤗🤗a kolky den si dpo pri takom vysokom hcg, mne este nebolo vidno vacok 15 dpo

barbor_ka
autor
30. apr 2019

@fatimkaaa
@alilka
@lejduska dakujem dievcata! ;) Ket to bol druhy. Prvy sa v marci nepodaril.
Dnes som 15 DPT a takto to vyslo 🙂 Z toho hcg som aj ja prekvapena. Verim, ze vsetko dobre dopadne a o dva tyzdne uvidime bit ❤.

fatimkaaa
30. apr 2019

@barbor_ka take vysoke hcg byva pri dvojickach alebo az 21.dpo 🤣🍀🍀🍀

alilka
30. apr 2019

@barbor_ka ja idem v piatok na kontrolu ..snáď uvidím to naše vysnívané srdiečko 💕💕
@fatimkaaa neporovnabj dní po Ket a dní po ovulacii .tam je cca 5 dňový rozdiel keďže vo väčšine vkladajú 5dnovu blastocystu..

fatimkaaa
30. apr 2019

@alilka tak drzim palceky 👌🍀🤗 ano zle som to napisala, myslela som dpt nie dpo 🙂

alilka
30. apr 2019

@fatimkaaa jaaaaj tak potom ok 😁😁 inak 16dpt s mal aj ja ten gestacny vacok..a včera hcg 18774 😃😃. 24dpt

fatimkaaa
30. apr 2019

@alilka 🤗👌🍀krasne cislo a je uz vidno aj bit srdiecko?

alilka
30. apr 2019

@fatimkaaa nebola som teraz na usg ale v piatok idem..ale 19dpt už bolo aj embryjko vidno..

janina770
30. apr 2019

Babenky moje ja som mala Ket 13 marca ale neuspesne.tento mesiac si dame pauzu..prosim ako ste fungovali po vklade ?lezali..ci normalne fungovali.ako mam byt aby to bolo uspesne dakujeeem za rady

barbor_ka
autor
30. apr 2019

@fatimkaaa to snáď nie 🙂 niežeby som sa bránila, ale ... neviem či by som to zvládla 🙂 Ale to hcg býva asi rôzne u každej.